?Въпроси всякакви?

• 1 867 938
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 75
На картинка всички ми харесват, нямам претенции към дизайна, освен цветово, просто ми писна да сменям клавиатури - тъкмо свикна с някоя и половината букви ги хване липсата.  Close
Затова моля да ми препоръчате конкретен модел, не ща да си я харесвам - няма да се женя за нея я!  Crossing Arms

# 76
Сийке, в Офис 1 продават стикери с буквите за бутоните.

# 77
  • Пловдив
Някой да ми препоръча читава, но все пак евтина клавиатура, с USB, на която буквите да не се изтрият след 1-2 месеца писане? Но да не е бяла. Rolling Eyes
Черен Logitech za okolo 25-30lw Simple Smile

# 78
Сийке, в тая криза си тръгнала да сменяш клавиатури при налични бутони. Вземи си лака и си напиши буквите.

Направих го. Не ме карай да ти показвам резултата, че язък за вечерята ти!  Sick

Сийке, в Офис 1 продават стикери с буквите за бутоните.

И това пробвах. Дважди  Sick Sick. Да ти кажа под секрет, че писането със залепнали за пръстите стикери определено е твърде неудобно.

Мерси, ама тези, които намерих и са ми по джоба, са все с PS/2.  Tired
Затова питам за конкретен модел, бе хора, то се е видяло, че ще се поръчва в нета, ами поне да разчитам на някаква гаранция.  Confused

# 79

Мерси, ама тези, които намерих и са ми по джоба, са все с PS/2.  Tired
Затова питам за конкретен модел, бе хора, то се е видяло, че ще се поръчва в нета, ами поне да разчитам на някаква гаранция.  Confused

Ето ти точен модел - Logitech UltraX Premium Keyboard. Ето ти и връзката към сайта на Logitech - http://www.logitech.com/index.cfm/business/products/keyboards/de … /587&cl=gb,en
Аз от месец съм с нея и направо се родих ти казвам. Супер удобна, меки клавиши и най-важното не тракат като пишеш бързо. Има я в Технополис направо отивай и си я купувай. Ще ми благодариш после Simple Smile

# 80
  • София
Какво е това "меки клавиши"?
Питам сериозно.

# 81
Клавишите не са толкова високи и изскват значително по-малко усилие за да бъдат задействани. Направо само ги галиш. Докато върху другите клавиатури требе да се удря силно. Изнурителен труд. Минах от лаптопа на твърда клавиатура. То е по-лошо от това да си смениш мъжа......

# 82
Какво е това "меки клавиши"?
Питам сериозно.

Отговарям ти сериозно. При натиска при писане, клавиша потъва "меко" образно казано, и най-важното не издава онези чаткащи звуци характерни за евтините клавиатури.

# 83
  • София
А, в такъв смисъл, ясно.
Аз реших, че са от някакъв материал, който ми е непознат, щото съзнателният ми живот мина над лаптоп, другите клавиатури съм ги забравила, не се замислих, че са по-високи и т.н.
Представих нещо от мека пластмаса Crazy
Съвсем изглезено Mr. Green

Освен това, откакто гледах в "От местопрестъплението. Маями" някаква секретарка, която чаткаше по бюрото си по невидима клавиатура, сън не ме лови, честно, признавам си. Мен най-много звукът, колкото и да е минимален, ме дразни, защото не мога да си ползвам лаптопа, докато синът ми заспива и настоява да съм при него. А това може да трае часове. Бездействие.

# 84
Силиконовите клавиатури не са новост. Дори участваха като награден фонд в миналогодишния малинак. Много са ефективни срещу сълзи и сополи.

# 85
  • София
Имам усещането, че тези ще се нуждаят от много удряне. Аз за други глезотии си мислех. Rolling Eyes

# 86

Пъзел, мерси! Мисля, че е някое от първите две.
Форматирах и преинсталирах-пу,пу, за сега е ок.
Мноо се радвам, слънце,наистина.
Видях, че някой е питал за програми за родителски контрол, моята антивирусна е от типа "Тотал протекшън" и в нея са включени и такива опции. Родителят може да "заключва", образно казано, ползването на Интернет в определени часове на деня, както и да сложи ключови думи, които да блокират достъп до определени сайтове.
Внимание! Ако сте с Виста и не сте админ, то.....може да имате големи неприятности с подобни антивирусни.

# 87
Има я в Технополис направо отивай и си я купувай.

Благодаря, ще ѝ хвърля едно око.  Grinning

# 88
                        Какво означава, че здравния ми статус е тайна и кой може да има достъп до него - вкл. посещенията ми при различни специалисти. Мерси предварително.

# 89
  • Кьолн
Здравейте! И аз имам въпрос към вас. за коледа подарих на дъщеря си МР4, но не може да го инсталира и да тегли нещо от нета. Тъй като съм на вие с техниката моля извинете ме ако въпроса е глупав. Но тя иска да си слуша музика с него а не може. Моделът е DivaFX56 С диск. Има ли някаква тънкост? Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт