Коледа отмина и рождени дни празнува ЯНУАРСКАТА дружина!

• 16 654
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
Честит рожден ден на ДАРА, РАЯ, ЙОАН, ВИКТОР И СИМЕОН! Да растат здрави и палави дечица за радост на родителите си!

# 46
Дара,Рая,Йоан,Виктор и Симеон, честит рожден ден! Да сте живи и здрави, усмихнати, умни, палави и щастливи! Честит празник и на вашите майки!

# 47
Честит Рожден Ден Дара, Рая, Йоан и Мони   bouquet
Растете здрави и щастливи деца, бъдете много обичани от всички и много слушани от мама и тате  Simple Smile

# 48
  • София
Честит рожден ден на Дара, Рая, Йоан, Виктор и Симеон! Растете здрави и безгрижни за радост на мама и тати!

Специално на Дара пожелавам от сърце да се сдобие с братче или сестриче... а защо не и с двете! Simple Smile

Наздраве, момичета и весел празник!  bouquet Hug Heart Eyes

# 49
  • София; Дружбето
Селма, как е Алекс?
Миша от вчера се опитва да се пречука по всевъзможни начини. Вчера докато скачаше на леглото падна и си удари главата на руба и сега има цицина. После се удари в решетките на нейното креватче. След това настъпи една остра играчка и си поряза крачето, а днес си одраска бузата Crazy Ако продължава така ще изкукам съвсем
Я кликнете по един път пак на зоопарка, че ми трябват три гласа до следващия подарък, плиииис Mr. Green

# 50
Честит рожден ден Дара, Рая, Йоан, Виктор и Симеон! Бъдете здрави, безгрижни, палави и  усмихнати!

Снимки от рождения ден на Ели:
http://picasaweb.google.bg/Kmiloshev/2?authkey=YqzfnIrdpig#

# 51
Жено безсърдечна, не ме мъчи да те питам по БДС-а как е минал купона...  #Cussing out Утре идеме с подарък и ние!  Flutter

Гледай да си изпълниш заканата и да не си ти шофьора  Mr. Green Да пием по едно зза здравето на децата... Hug

Честит рожден ден на Дара, Рая, Йоан, Виктор и Симеон!Да живи ,здрави и послушни деца с палави родители  Mr. Green nbirthday newsm59 newsm67

# 52
  • София
Селма, как е Алекс?
Миша от вчера се опитва да се пречука по всевъзможни начини. Вчера докато скачаше на леглото падна и си удари главата на руба и сега има цицина. После се удари в решетките на нейното креватче. След това настъпи една остра играчка и си поряза крачето, а днес си одраска бузата Crazy Ако продължава така ще изкукам съвсем
Я кликнете по един път пак на зоопарка, че ми трябват три гласа до следващия подарък, плиииис Mr. Green

Цъкнах, имаш 1 метър от мен. Я кажи от кога го играеш, гледам съм на същото ниво, но съм си купувала мондози, щото нямах нерви да чакам.

Ох, милата Миша  Rolling Eyes

Мая вчера, пък, си цепна веждата в ръба на един шкаф. Тичаше, спъна се и се нацели в него. Не плака много, но пък имаше доста кръв.

ПП Цвета, провери си пак лодката. Цъкнах те още 3 пъти през мобилния, а там аз му сменям ай пи-то та трябва да ти ги отчете като още метри.

# 53
  • София; Дружбето
На 3 пъти си купих по 3 мондоз, щото и аз нямам нерви Blush Мерси, имам 4 клика и си взех подаръка Hug
Иначе Мишс не плаче много като се удари, но цял ден ходи и бие ту леглото, ту играчките Laughing
Давинчи, Ели е страхотна, както и ти Grinning Аз съм се спряла на подобна торта, само трябва да звънна да питам колко преди това да я поръчам

# 54
Ето и нашия рожден ден : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325284

# 55
Цвета, благодаря!  Simple Smile
Тортата трябва да я поръчаш 3 работни дни преди рождения ден, 48 лв струва-от Неделя.

Мими, много ми харесва прическата ти!

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 13:46 от DaVinci

# 56
  • Русе
ДаВинчи, Мимито, малчуганите са разкошни  Heart Eyes Еличка е невероятно чаровна и елегантна, а Тоши е станал страшен пич  Hug

# 57
Ели и Тоти са много пораснали и усмихнати! Майките им също изглеждат страхотно!

# 58
Рали, а вашата торта от къде е, изглежда разкошно?

Малко снимки от НГ:
Пристигаме
Малко красота
Още
Започва купонът
Купон
Още
Наздраве
В центъра на дансинга
Вече минава 2 часа и героите са уморени

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 14:55 от DaVinci

# 59
ЕЕЕ,ще се изчервяваме с Давинчи от тез комплименти Simple Smile Ели е много сладка малка дама,невероятна кукла е Simple Smile
Цвета, благодаря!  Simple Smile
Тортата трябва да я поръчаш 3 работни дни преди рождения ден, 48 лв струва-от Неделя.

Мими, много ми харесва прическата ти!

Прическата ми беше готина след като ми я направиха,но в това влажно време и с тази смотана коса бързо се сплеска и си загуби повечето обем.Но все пак благодаря,нали бяхме най-щастливите майки,та се постарах и най-хубавата да съм-сина ми е да е горд с мама.

Аз да ви споделя за тортата-нашата е от една асеновградска фирма и я правиха същия ден-като крем беше и много трудно се слагаше в чинийките,направо се разпадаше.Бях му харесала една торта-кола,но нямаше да е готова за рожденния ден и се спрях на тая торта.

Общи условия

Активация на акаунт