Коледа отмина и рождени дни празнува ЯНУАРСКАТА дружина!

• 16 802
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Страхотни снимки, страхотни деца, прекрасни майки и татковци! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Абе да ви питам - нали сме отчетна тема - и да се отчета значи: има ли други януарчета, които при ръст от 90 см тежат 15,500 кг, защото Симона е толкова? Crazy
Нимски,Тоти  е към 92-93 см. и е близо 16 кила...

# 76
Алекс тези дни ще го водя да го мерят, но е малко над 11 кг. на същата височина. Слабичък си е.

# 77
Тъкмо се прибирам от рождения ден на Йоан! Евангелина си замина с баба си безславно рано-рано, щото й се спеше зверски. Йоан беше един страхотен, красив малък рожденник!!!

Светле, честит рожден ден на Дара! Пожелаваме й безгрижно детство, много усмивки, здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!!! Весело изкарване!!!

Разгледах всички снимки с огромно удоволствие - прекрасни, красиви дечица, с невероятни майки  Crazy Hug

# 78
  • София; Дружбето
Лелеее, Ема каква е красавица (пу) Hug А Тоти си е малък мъж, ама той отдавна не мяза на бебе  Grinning

# 79
  • София
ЧРД на Дара, Йоан, Рая, Виктор и Симеон! Честит празник, мили мамита!   bouquet  bouquet  bouquet
Да растат щастливи и много обичани малките сладурковци!  Hug

Снимките са повече от прекрасни, разгледах ги с голямо удоволствие!  Peace Hug Heart Eyes

# 80
Ним, като гледам, вие сте си добре.
Ванеса на височина скоро не съм я мерила, та не знам колко е, но на кила е 10, вече не знам колко месеца не мърда от там... ooooh!

# 81
Лелеее, Ема каква е красавица (пу) Hug А Тоти си е малък мъж, ама той отдавна не мяза на бебе  Grinning
Е,Цветке мерси...Само да го видиш тоя "мъж" как слага фиби,гердани и се маже с кремове и червила.....

# 82
  • София
Здравейте момичета,
Благодаря ви много за пожеланията, много ме зарадвахте. Рая е болна с бронхит е, и на нас не ни е много празнично днес,лекуваме се и се надявам бързо да оздравеем за да празнуваме другата седмица. На антибиотик е и въпреки ,че не е заразно /според доки/ сметнах да отложим детския купона за другата седмица. Пожелавам ви много здраве и весело празнуване на рожденните дни.  На всички рожденици които съм пропуснала изпращам много целувки и най сърдечни пожелания  bouquet.

# 83
Страхотни снимки, страхотни деца, прекрасни майки и татковци! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Абе да ви питам - нали сме отчетна тема - и да се отчета значи: има ли други януарчета, които при ръст от 90 см тежат 15,500 кг, защото Симона е толкова? Crazy
Веско  Mr. Green

# 84
Добро утро и Честит рожден ден на днешните рожденници!!!

Благодаря на всички за пожеланията!!! Да ви се връща!!!
Вчера голямо тичане и готвене падна... не стъпвах по земята... Снимки ще кача най-рано утре...

# 85
Честита Нова година, дано новата 2009 година да бъде много здрава, успешна и щастлива за всички нас! Hug
Честит рожден ден на днешните рожденници!!!  bouquet

# 86
  • Русе
Рали, а вашата торта от къде е, изглежда разкошно?

И аз харесах много вашата  Grinning Видях, че е "неделнишка" и догодина ще поръчваме при тях. Нашата е от една верига русенски сладкарници. По принцип са добри и правят красиви и вкусни торти на прилични цени. Тази е 16 парчета за 27-28 лв. /не помня точно/.

# 87
  • София
...
Честит рожден ден на днешните рожденници!!!  bouquet

Ми, да са живи и здрави, но майките им отдаааавна не пишат тук...  Wink

Рали, не знам дали в София още може да се намери торта за 28-30 лв....  Thinking

# 88
Честит рожден ден на всички мъници, които съм пропуснала!   bouquet Зло да ги забрави! Да са живи и здрави! Да растат умни и добри деца!  Hug Heart Eyes

А Емма как прилича на баща си.... Хубавица!  Flutter
Тошко е страхотен малък мъж.  Hug
Ели е прекрасна госпожица! Има страхотно излъчване!
Дени също много е пораснала и е много чаровна...
Абе хубави деца!  Heart Eyes Страхотни са снимките на всички!
Барби, бързо оздравяване на малката Рая и да си спретнете незабравим купон другата седмица!  Peace

# 89
Ахой,да не ви стресна Mr. Green,че пак съм с ново потребителско име Mr. Green Hug Евтини и що-годе прилични торти има в Пчела,стига да не са по поръчка Hug Ох,мога да живея на торта и пържени картофи до края на живота си Grinning Чакам с нетърпение РД на Ния Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт