My Toys- В света на играчките - 4!

• 28 206
  • 505
  •   1
Отговори
# 120
  • София
west_end, Теди, голяма ли е разликата в цените на столчета тук и в сайта?  newsm78 Или тези модели не се продават в БГ?  Hug Ади още си е в това, което е 9-18 кг.  Peace С грейките вече малко по-трудно се закопчава, но иначе й е добре - тя все още е сравнително слабичка, официално е 14 кг.

# 121
Спящата красавица, на някой модели има огромна разлика, както на столчетата, така и на количките например! Peace Аз гледам евентуално за второ столче за кола, иска ми се да е от 9 до 36 кг, но сега само сравнявам цени и отзиви за сигурността на детенцето! Благодаря за отговорите момичета! Hug

# 122
ORHIDEA аз не ти препоръчвам комбинирано столче в такъв голям диапазон, все пак ергономията е различна, децата при 9 кг стоят по един начин, при 36 по друг
ние имаме Priori на Maxi Cosi 9-18 кг, след това ще вземам Роди на същата фирма, като гледам цените в Майтойс не са особенно по-евтини от тук /372 лв взехме приорито от Вис Виталис, в сайта е намалено на 150 Е, и като му сложиш и доставката излиза доста/

# 123
west_end, Теди, голяма ли е разликата в цените на столчета тук и в сайта? 

За някои модели е доста голяма разликата.
Ето малко снимки:
http://media.snimka.bg/1612/009480041.jpg
http://www.westend.snimka.bg/album.php?album_id=319432&pid=9480042

# 124
  • София
geri_kkoleva още нямам мейл

# 125
Най-накрая и аз се реших да пусна поръчка. Направих всичко съгласно инструкциите в началото на темичката, за което много благодаря. Пуснах поръчката вчера. В първият работен ден ще проверя дали са ми дръпнали парите от картата. Аз имам VISA на SG Eкспресбанк- дебитна. Прие я без проблеми за сега.

# 126
Ralinikol, честито за поръчката, много се радвам, че успя да я пуснеш  Peace Получи ли мейл, защото аз от вчера не съм получила?
Момичета, имам запитване към вас! Някой поръчвал ли си е такова столче за кола и имате ли отзиви - http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1578354
А каква е разликата с това, освен кг - http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1613589

Благодаря много предварително   bouquet

По тъмното стол4е е новият модел, който е подобрен zа 1вата група (от 9 до 18 кг), но ве4е не става zа втора и трета група (от 18 до 36 кг.)
По светлото стол4е е старият модел, на който се маха облегалката и така става и zа по големи деца (над 18 кг).

(Мен между другото ме раzубедиха zа това стол4е в един магаzин).

# 127
  • София
west_end, Теди, голяма ли е разликата в цените на столчета тук и в сайта?
Красавице, Нашето с изофикс от сайта излезна колкото същия модел без в БГ. Peace

ORHIDEA, ние ползваме за малката столче 9-36 на Рекаро. Предвид, че 9 кг беше на 9 месеца не съм си помисляла да я сложа тогава, но на 1г и 3-4 месеца я сложихме в него (около 11кг / 80см беше). Анатомично й пасва, сега е със коланите, и като гледам кака й как само шава скоро няма да ги махам Naughty С две думи - доволна съм от смесената група 9-36.  Wink Разгледай резултатите от краштестове - все нещо ще одобрите Peace

# 128
Здравейте  Hug,
няколко дена ме нямаше /бяхме на Банско/ и хоп нова тема и даже и 10стр. сте изписали,Браво  Hug
И аз много Благодаря отново на Танчето за прекрасана темички  Heart Eyes
Аз още не съм си получила пратката,ама нали улучих тия празници и то за това иначе си направих сметка че за 3-4 работни дни е дошла чак от Германия,а сега в Бг май ще стане пак за около 4-5 дена работни  Crazy,в сряда на НГ ми казаха че вече е в Пловдив пратката ми и другата седмица работната вече ще ми дойде пратката да видим  Crossing Arms

# 129
Tatjana, благодаря за инфото  Peace Само да те попитам, защо те разубедиха в магазина за столчето? Има някакъв проблем ли?

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 21:09 от geri_kkoleva

# 130
Понеже хич ме няма с немския, може ли някой да ме насочи къде да гледам за чанти за количка и аксесоари Praynig

# 131
  • гр. софия
записвам се в новата тема.

# 132
Понеже хич ме няма с немския, може ли някой да ме насочи къде да гледам за чанти за количка и аксесоари Praynig

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … e_DE-ba%2eca%2e04  Peace

# 133
Tatjana, благодаря за инфото  Peace Само да те попитам, защо те разубедиха в магазина за столчето? Има някакъв проблем ли?

Ами това беШе преди 2 години и съответно ставаШе въпрос zа стария модел, дето е до 36кг. Аz търсих то4но такова стол4е zа България, zа да не мъкна постоянно наШето от тук, и да не купувам ново след 2, 3 години, то не си струва при такава малка експлоатация. Та zа това се интересувах zа Тримакса.
В магаzина имаха седалка от кола, коята полzваха zа да демонстрират как се слага стол4ето. БеШе малко сложни4ко но по важното бе, 4е стол4ето не беШе иzобЩо стабилно  Sad Направо се клатеШе леко  Shocked
Освен това ми каzаха, 4е ако искаШ да го полzваШ след 18кг/4 години, трябва да купиШ друга 4аст zа облегалката, та накрая иzобЩо не иzлиzало иzгодно.
Накрая купихме Бритакс Еволва 123.

# 134
  • София
В профила ми излиза, че пратката ми е експедирана, но в сайта на GLS още няма инфо (пиша Sendung Nr.).  newsm78 Възможно ли е?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт