My Toys- В света на играчките - 4!

• 28 206
  • 505
  •   1
Отговори
# 135
В профила ми излиза, че пратката ми е експедирана, но в сайта на GLS още няма инфо (пиша Sendung Nr.).  newsm78 Възможно ли е?  Hug

Спокойно и моята е така, днес съм получила мейл от май тойс, но не се е появила при куриера още! Peace

# 136
довечера след 19 часа е най-сигурно, че ще се появи  Peace

# 137
  • София
mini_79, ORHIDEA, мерси!   bouquet Сигурно и аз съм получила мейл, но съм в работата, а оттук нямам достъп до никакви пощи.  Rolling Eyes

# 138
  • София
Моята пратка е в България вече.Кога ли ще ми я доставят newsm78

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 17:50 от anelka119

# 139
И моята пратка е тук в нас вече  newsm44  smile3521,
Много се радвам newsm44 newsm68, сега чакам Теди да заспи и да я сглобя после ще я снимам и ще ви пусна да я видите.  Hug Heart Eyes

# 140
Да попитам за отзиви за кухнята на Тефал? Доволни ли сте?

# 141
  • Марс

Кухнята е разкошна, поне за мен, мойта дъщеря не и обърна никакво внимание.....но предполагам е до дете. В нея има тавички, всякакви лъжички, бисквитки, царевици, пържоли, сол, абе общо взето всичко за готвене стига детето ти да обича да се занимава и да си играе, ние не сме от този тип както казах по горе. Само си мислех, че за тези парички поне още някаква електроника можеха да сложат /котлона издава звук все едно пържиш/, но все пак е като истинска на външен вид Peace

# 142
Моето мнение е същото като на евчо! Иначе и моята дъщеря не се заиграва особено много,но мисля,че по-скоро е от възраста и,че за дете около и над 3годинки е перфектна.

# 143
Аz съм много доволна от кухнята, подарихме я на детето zа 2рия й рожден ден и до ден днеШен много си играе с нея. Няма с4упено освен блендера след поредното падане.

# 144
Tatjana, благодаря за подробното инфо  Peace
Момичета, аз още не съм получила e-mail за потвърждение, а като гледам как от сутринта ми ги няма половината артикули в сайт-а не искам да си помисля колко ще имам отказани  ooooh! Много тъпо  Sad Толкова се бях зарадвала, че пуснах поръчката, а сега май ще остана разочарована  Cry

# 145
  • София
При мене, след като поръчах на 29.12., още на 30.12. с пускането на мейла за поръчката изчезна размера на едното боди - надявам се да са го сложили в моята поръчка (пише, че вече е тръгнала).

# 146
Здравейте!
Покрай вас много се запалих за зебрата на fisher price,но докато изчета цялата тема и в my toys не може да се поръча Sad Успях да я намеря в ето този сайт www.kidoh.de  и я поръчах на същата цена,но не ми взеха пари за доставка,а доколкото разбирам тя е 3,99 евро.Моля,някоя мама ако може да помогне с превода как става доставката до БГ и за колко време Simple Smile

# 147
Ларива, при кидо доставката до БГ е 22? ако не ме лъже паметта, плюс 1? на килограм (теглото на пратката). 3,99? струва доставката в страната (=Германия). Кидо праЩат с поЩата, 4акаШ иzвестие и си го търсиШ в митницата.

# 148
Ларива, при кидо доставката до БГ е 22? ако не ме лъже паметта, плюс 1? на килограм (теглото на пратката). 3,99? струва доставката в страната (=Германия). Кидо праЩат с поЩата, 4акаШ иzвестие и си го търсиШ в митницата.
Много благодаря Simple Smile,поне да знам къде да си търся пратката Simple Smile

# 149
разгледах от тук от там този сайт  : www.kidoh.de  , който lariva спомена
22 Евро доставка до БГ + 1 Евро на всеки килограм +митнически такси си е  множко Whistling
доста са им завишени цените и намаленията им  са повърхностни / поне аз с такова бегло впечетление останах /
ето тази игра , която чакам за мaлката тук е 18.95 Евро :
http://www.kidoh.de/3/15219119-1/spielwaren/schmidt-meine-6-erst … kinderspiele.html
а ето я в My Toys :
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1499131
тази клиника e намалена само с 4 Процента / до сега такова намаление като че ли не видях в My Toys /
http://www.kidoh.de/3/13869112-1/spielwaren/playmobil-4404-gross … -einrichtung.html
ето я в My Toys :
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1503523

Общи условия

Активация на акаунт