My Toys- В света на играчките - 4!

• 28 205
  • 505
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.Варна
Мария, а чуждите дали работят от всеки профил?  Hug

аз не съм пробвала,ако някой знае,да каже.
Според мен ги праЩат на хора, които са поръ4вали и после дълго време не са. Демек, zа да ги мотивират да паzарят пак.

хм, сърдя им се  Crossing Arms

# 241
предишната порьчка я направих на 29.12.,на 30.12 получих потвьрдителен мейл и от тогава си стой статус `Ihre Bestellung wird bearbeitet `

дали да им пиша,как мислите?

преди час направих още една порьчка,много ме е яд,три от нещата на есприт свьршиха за `нула време`  Crossing Arms

Любимата ми марка.  Peace
Какво точно си поръча? Аз съм харесала разни неща и за щерката, но докато се наканя, сигурно ще свършат.  Confused

# 242
  • Sofia
Аз имам регистрация в сайта, но досега поръчвах чрез Мини и Фантичка. Вчера направих първата поръчка, като ползвах код от първа страница, а  днес са ми изпратили нов код . Не знам каква им е логиката...

# 243
жасмин,това яке го изтьрвах.за сьжаление размерите,коита ме устройваха,свьршиха.много ми харесва,сега ще го тьрся в друг сайт.
иначе порьчах потничета и блузки за лятото,на смешни цени  Peace

# 244
# 245
аз още нямам отговор нито в mein konto  нито на Имейл
пуснах поръчката снощи късно към 22.00 ч , парите са блокирани - днес ги проверих
за сега всички артикули са все още налични  Praynig
играчките забелязвам ги увеличават , връщат си ги на производствената цена
едно Lego и Playmobil вече проследих - добре че снощи пуснах Playmobila днес вече е на по - висока цена  Laughing

# 246
момичета , влизам преди малко в  mein konto  и забелязвам това : Detailansicht dieser Bestellung , че е активно
влезнах вътре и си видях поръчката в детайли .
появи се и надписа , че вече мога да сторнирам , а снощи такова нещо не открих
не съм го видяла  и днес  newsm78
въпроса ми е - възможноста за сторниране идва след обработката на поръчката ли ?
или още снощи когато съм я пуснала ?

# 247
жасмин,това яке го изтьрвах.за сьжаление размерите,коита ме устройваха,свьршиха.много ми харесва,сега ще го тьрся в друг сайт.
иначе порьчах потничета и блузки за лятото,на смешни цени  Peace

Страхотно е! Купих подобно на щерката от "Есприт" в Мол-а на "Стамболийски", носи го вече втора зима и изобщо не личи, че е носено. Между другото, защо не погледнеш в Мола? Мисля, че и там вече има 50% намаление - може да го има това якенце. Срам не срам, аз ще си призная - по-лесно ми е да поръчам от Германия, отколкото да сляза до центъра на пазар с двете деца.  Laughing А може би ги има същите неща на същите цени...

# 248
  • София

Страхотно е! Купих подобно на щерката от "Есприт" в Мол-а на "Стамболийски", носи го вече втора зима и изобщо не личи, че е носено. Между другото, защо не погледнеш в Мола? Мисля, че и там вече има 50% намаление - може да го има това якенце. Срам не срам, аз ще си призная - по-лесно ми е да поръчам от Германия, отколкото да сляза до центъра на пазар с двете деца.  Laughing А може би ги има същите неща на същите цени...

Аз 50% намаление в Есприт поне преди седмица видях на някакви много странни цветове дрехи, дето въобще не знам дали някой ще купи и те бяха не повече от 10 модела.Други намаления имаше на някакви дрешки от лятната или есенната колекция, но толкова скромни че нямам думи.

# 249

Аз 50% намаление в Есприт поне преди седмица видях на някакви много странни цветове дрехи, дето въобще не знам дали някой ще купи и те бяха не повече от 10 модела.Други намаления имаше на някакви дрешки от лятната или есенната колекция, но толкова скромни че нямам думи.

Това в детския Есприт на първия етаж ли? Вече би трябвало да има и по-големи намаления, скоро трябва да  зареждат пролетната колекция.  Peace
(Иначе, наистина има разлика - сестра ми си беше накупила разни дрешки на Есприт от Германия, аз пък си взех пуловери и блузи от един магазин на Есприт в Париж - изобщо не видях подобни в българския магазин на Есприт. Явно има разлика в продаваните артикули там и тук, но пък може и да го има якенцето...)

# 250
Още един код за 10 евро , пише ,че е персонален, но не пише да е за нови клиенти, така че пробвайте Simple Smile

D7JLFMEETHK4
Shantal , кога успяха да ти пратят код за намаление , нали вчера пусна поръчка
забравих да ви кажа , че тези кодове , които ви ги дават са персонални
аз пробвах вчера един след моята поръчка и не ми го прие Peace
/ не си спомням на коя мама, която го беше дала  /

# 251
  • София
Жасмин, повечето артикули от сайта ги има в нашия Есприт в Мола, но цените са без намалението, което тук повечето имат от 20%, а някои са дори по-високи.Аз лично бях харесала тук ето тази рокля http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … 0&key=1754342.Тя струваше точно 84 лв.Едно поло, което купих на дъщеря ми още в началото за 9,90 евро, в Мола беше 29,90 лв.Един панталон, който сега също е намален на 19,90 евро пак е 84 лв.Въобще нещата в Мола като артикули са малко и са по-скъпи,а отделно ми се струва,че от един модел има само по една серия номера или най-много две.

# 252
  • София
някой знае ли защо ми се изписва в последната колона от таблицата с цялата информация за поръчкат ето това Stornierung beauftragen в предната ми пишеше нещо за GLS

# 253
жасмин,колко е голяма дьщеря ти?
ако може да ме ориентираш,якето дали `вьрви` по-голямо?

дьщеря ми е кьм 93-94 см,исках да порьчам 104 за другата година.сега има 92-98,дали има смисьл да го порьчвам?

# 254
Жасмин, повечето артикули от сайта ги има в нашия Есприт в Мола, но цените са без намалението, което тук повечето имат от 20%, а някои са дори по-високи.Аз лично бях харесала тук ето тази рокля http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … 0&key=1754342.Тя струваше точно 84 лв.Едно поло, което купих на дъщеря ми още в началото за 9,90 евро, в Мола беше 29,90 лв.Един панталон, който сега също е намален на 19,90 евро пак е 84 лв.Въобще нещата в Мола като артикули са малко и са по-скъпи,а отделно ми се струва,че от един модел има само по една серия номера или най-много две.

В България ни правят на маймуни просто... Tired
Сега ме е яд, че не взех повечко дрешки от Есприт, някои вече са се свършили, а вчера ги имаше. Определено си заслужава, дори и с доставката. Беше ме страх дали ще са ни добре като номер, защото понякога има големи разминавания.

Общи условия

Активация на акаунт