My Toys- В света на играчките - 4!

• 27 334
  • 505
  •   1
Отговори
# 375
  • София
утре е работен ден, така че ако сутринта преведем парички ще можем да поръчаме  Peace
Да, арабела е права, трябва да е в клон на банката, за да стане бързо.

# 376
  • София
Днес се опитах да поръчам, само дрехи за 140Е. Отговориха ми обаче, че за този вид стоки- дрехите, не приемали плащане с кредитна карта и искат да им преведа парите предварително по банков път, в противен случай ще ми сторнират поръчката.  newsm45
Писах им, че искам да разбера защо не може да се пазаруват дрехи с кредитна карта, а играчки може. На някоя от вас случвало ли се е нещо подобно?  Thinking Много искаме тези дрешки, а докато ни мотаят с плащането, ще се изчерпат smile3514

# 377
  • София
Днес се опитах да поръчам, само дрехи за 140Е. Отговориха ми обаче, че за този вид стоки- дрехите, не приемали плащане с кредитна карта и искат да им преведа парите предварително по банков път, в противен случай ще ми сторнират поръчката.  newsm45
Писах им, че искам да разбера защо не може да се пазаруват дрехи с кредитна карта, а играчки може. На някоя от вас случвало ли се е нещо подобно?  Thinking Много искаме тези дрешки, а докато ни мотаят с плащането, ще се изчерпат smile3514

Аз съм в същото положение с две поръчки и дрехи за около 400 евро.Водя борба и кореспонденция от 7 януари и срока ми изтича на 11 януари и инфото постоянно се мени, последно беше номера с това,че съм сменила картите.Не зная какъв е проблема, мацката на която звънях не можеше да ми каже на английски защо е така?

# 378
Е Що zаглупост пък е това, дрехи да не могат да се платят с карта?  ooooh!

# 379
Добре всички, които искат да ги включа в поръчка да ми пишат на лични ще ви пратя данни. Мисля да я пусна утре вечер, защото и аз се притеснявам от изчерпване на количествата  Simple Smile

арабела, 86 е за година и половина  Peace

# 380
едната ми поръчка беше само дрехи и маратонки беше за над 100 евро и нямаше проблем да платя с карта

# 381
  • София
Пуснали са ми поръчката вече пътува Hug

# 382
 Ivy, благодаря за отговора!
Ще ти пусна по-късно поръчката на лични, а ти ми прати сметката си  Peace
Аз пак имам въпрос  Mr. Green
Гледам сега чаршафите. Каква е разликата и какво означава Cretonne и Linon. Иначе и двете материи са 100 % памук  Rolling Eyes
Biber знам, че е бархет, но горните две не са ми ясни.

# 383
  • Кюстендил
Момичета много ви моля,ако някоя от вас има възможност да ме включи в поръчката си,ще съм ви адски благодарна Praynig

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … KU=de_DE-1636234-за тези ако някой е купувал от тях ще помоля и за размери

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1596306

# 384
от пет пуснати порьчки,три са `проблемни`.на една блокираха сумата,нито мейл,нито нещата получих.за другите две искат плащане,чрез банков превод.за пьрвата изпуснах срока,но другата я платихме вчера.

# 385
от пет пуснати порьчки,три са `проблемни`.на една блокираха сумата,нито мейл,нито нещата получих.за другите две искат плащане,чрез банков превод.за пьрвата изпуснах срока,но другата я платихме вчера.

Ужас , незнам какви са тези работи , явно го правят от съобажения за сигурност , но пък губят клиенти по този начин .
Колко плати допълнително за превода ?

# 386
не сьм сигурна.порьчката направихме с моя приятелка,та тя внесе сумата.

сега ще я питам и ще редактирам.

-----------------------------------

за 530 EUR са взели 16 .

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 21:51 от silvi@

# 387
с една и съща карта ли са 5-те поръчки ?
или различни акаунти с една и съща карта?

# 388
пьрвата беше с виза електрон на пиб,регистрацията е моя и беше за 94 евро.с нея нямах проблем

второта пак с тази карта,но с рег.  на мажа ми.само блокираха парите.

третата и четвьртата направих с виза издадена в германия и регистрацията не беше моя.порьчките бяша за 255 и 430 евро.и за двете поискаха плащане чрез банков превод.

петата е от вчера.с мойта карта /виза/ и на мойта рег.получих мейл и сега чакам да я обработят.за 150 евро е.

# 389
silvi@ според това , което чета си правя извод , че правят проблем , когато името на акаунта / на клиената / не съвпада с името на картодържателя .
И от съобръжение за сигурност / че не се ползва чужда карта или открадната  / те карат лично да преведеш пари . Rolling Eyes
Аз до сега  правя втора поръчка с дебитна ВИЗА на ПИБ / лична / - никакъв проблем
и все си мисля , че ако мъжът ми като техен клиент ако направи поръчка с мойта карта ще го накарат да преведе парите по банков път  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт