My Toys- В света на играчките - 4!

• 27 329
  • 505
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Като казва veka за доставката, се сетих да попитам нещо - всички кодове (на първа страница и из темата) за отстъпки и подаръци, които не са само за нови клиенти, са персонални, така ли е, и не работят през други профили?  newsm78 На мене ми се ще да пусна още една поръчка, но не смея да се комбинирам с някого, че не съм проверявала дали с картата ми ще мине плащане над 100 евро (аз съм си харесала дрехи за мене и малката за повече), ама и 15-16 евро доставка не ми се плаща (макар че май ще си я платя като поп, доколкото си се познавам  Joy ).  Peace

Според мен кодовете за 10 евро отстъпка ,всички са за нови клиенти - получих го само от акаунта ,от който не съ пазарувала , но пък можеш да ползваш за -5евро  Peace

Мерси!  Hug

# 406
Можеш ли да ми кажеш през коя банка ги е внесла приятелката ти и искаха ли ви името на банката и адреса, защото на този мейл дето са ми пратили пише само сметката и суифта и повече нищо?
райфайзен,мисля  Thinking
ако греша после ще се поправя.преписа данните от мейла/IBAN,Swift-Code,Kontoinhaber,Verwendungszweck/,друго не са й искали.

# 407
  • София
silvi@, благодаря ти!  bouquet

А до кога ти беше срока за плащане, че моят е 11.01?От банката казаха ли ви кога ще получат те превода?

# 408
до 12.01.

според мен ще го получат в деня на изпращането.

# 409
Като казва veka за доставката, се сетих да попитам нещо - всички кодове (на първа страница и из темата) за отстъпки и подаръци, които не са само за нови клиенти, са персонални, така ли е, и не работят през други профили? 

Кодовете за отстъпка 10 евро са персонални и не могат да се ползват от други профили. Някои от кодовете за -5 евро също са персонални, а други не. Трябва да се пробва. Подаръците не съм ги пробвала, защото едното (май) е чантичка, в която да си носиш електронната игра на VTech, а другото - бебешки буйки - нито едно от тях не ми трябва.  Peace
Чакам си с нетърпение поръчките, едната се движи из Германия, другата още не е тръгнала, дано всичко да е наред като размери в тях, че са доста дрешки и джъчки... Laughing
И пак огромно благодаря на момичето, което изрови този сайт!   bouquet
Няма нещо, което да сме поръчали досега оттам и да не ни е харесало! Страхотни играчки и дрешки на много изгодни цени, особено по време на намаленията и най-вече сравнени с безумите цени по българските магазини...Тук коментирахме на няколко пъти с мъжа ми драстични разлики в цените (не в проценти, а в пъти) - тези в сайта и тези по нашите магазини - и той буквално се изуми как ни правят на маймуни в България. Само малък пример - един конструктор от най-големите, за възраст над 8 години, го купих от Майтойс за 30 евро, а в Хиполенд го видяхме за 171 лв. Money В Метро същият, точно преди Коледа, беше 120 лв. И беше останала само една бройка от него, кой знае колко хора са се минали...Обувки на Есприт за щерката - само 19 евро в Майтойс, срещу 75 лв. същите, по същото време в магазина На Есприт в МОЛ-а на Стамболийски. И още, и още...

# 410
Момичета, дойде ми колета, дето пътуваше с вашия! Peace На Мини 79 е тук мрежата, ако я иска още де! Mr. Green Обаче са объркали номера на две тениски и една не са ми пратили изобщо, а я има в сайта! ooooh!

# 411
Всъщност, защо не пускате сгрешените неща тук? Може някой да ги хареса и купи - така няма да се занимавате да ги връщате.  Peace

# 412
Момичета, дойде ми колета, дето пътуваше с вашия! Peace На Мини 79 е тук мрежата, ако я иска още де! Mr. Green Обаче са объркали номера на две тениски и една не са ми пратили изобщо, а я има в сайта! ooooh!

Пиши им , и ги връщай

Връщане на артикули

Mini се губи някъде  newsm78

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 12:41 от Танчето

# 413
  • София
На мене ми казаха да си чакам моя между 12-14 часа.  Peace Ади вчера вдигна 39 градуса, така че ми отпадна притеснението кой ще е вкъщи по това време - гледаме си се. Освен стационарния, си дадох на "Интерлогистика" и мобилния телефон, че от миналата година не ни работят звънците - на първия етаж имаме фирма, която си прекарвала нещо си и ги е прекъснала на целия вход.  ooooh!

# 414
Бихте ли ми казали кой номер дрехи да поръчам на дъщеря ми ,че много се колебая.По принцип тук носи 86 незнам дали отговарят на нашите размери.

# 415
Искам да ви попитам нещо-като влезна в профила си и на поръчката ми е дадено че поръчката ми е нолирана,но като направя нова поръчка и ида да вкарам кода за 10евро намаление и ми пише че съм го изчерпала?Как е възможно като не съм направила поръчка да не мога да ползвам този код? newsm78

# 416
Искам да ви попитам нещо-като влезна в профила си и на поръчката ми е дадено че поръчката ми е нолирана,но като направя нова поръчка и ида да вкарам кода за 10евро намаление и ми пише че съм го изчерпала?Как е възможно като не съм направила поръчка да не мога да ползвам този код? newsm78
при мен се случи почти същото след първата ми поръчка преди Коледа . / аз ви го бях споделила /
Направих първа поръчка , ползвах кода 10 Евро отстъпка като нов клиент , получих си поръчката , всичко о.к
В mein konto  си стоеше поръчката в детайли , зелена отметка , всичко както трябва.
След 1 седмица не мога да си влеза в mein  konto  с И-мейла и паролата . Shocked
Пробвах безброй пъти - не става и не става Shocked
Тогава се регистрирах на ново , като нов клиент със същия И мейл, Име , същите данни -  прие ме системата веднага .
От старата поръчка нямаше и помен - нулирана както казвате . Rolling Eyes
Направих втора поръчка / преди 3 дни  / , ползвах кода 10 Евро за нов клиент отново и ми го прие  Peace
Клиентския ми номер е различен от първия .
Поръчката е напуснала Германия снощи .
Като дойде - се надявам пак да ме изтрие системата и да се възползвам от кода за нов клиент за 3- ти път  newsm53

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 12:37 от poli_

# 417
  • Sofia
Бихте ли ми казали кой номер дрехи да поръчам на дъщеря ми ,че много се колебая.По принцип тук носи 86 незнам дали отговарят на нашите размери.

Дъщеря ми е около 80 см. и специално на Найк поръ4вам 86, а от другите марки взимам за 80 см. и са й то4но.

П.П. А Мини дали не роди  baby_neutral

# 418

всеки момент я чакам да ми напише , че е родила  Wink

# 419

всеки момент я чакам да ми напише , че е родила  Wink

Дано всичко мине леко и гладко и в най скоро време да ни се похвали лично .

Общи условия

Активация на акаунт