Новогодишен Фотошоп

• 34 948
  • 298
  •   2
Отговори
# 210
Добро утро,момичета. Hug
Почерпете се.Днес съм именничка  Blush

Мъча се аз над една картичка за годишнина...пък ще видим какво ще излезе...

# 211
Честит имен ден Тони  Wink да ти е живо и здраво името, да си го носиш с много късмет!  Hug

Ето два урока как се правят шевове, ако се интересува някой и иска да си прави елементи сам -
http://www.myjanee.com/tuts/brush7/stitch/stitch.htm
http://www.photoshopsupport.com/tutorials/peter-bowers/how-to-stitch-photos.html

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 09:22 от SheDevil

# 212
  • Стара Загора

Днес алкохола е от мен Mr. Green Сержът т.е моя мъж има имен ден Mr. Green
За негово здраве Hug
Честит имен ден на Медовинката  bouquet

# 213
Извинявам се, че така нахлувам в темата ви но искам да попитам всички ви има ли някой който знае от къде мога да си дръпна програмата  PHOTOSHINE ?Намерих я но иска сериен номер.

Програмата е прекрасна може всяка една да я пробва ако не я знае и ако може някоя от вас да ми каже от къде да взема сериен момер ще и бъда много благодарна Hug

# 214
  • Бургас
Честит имен ден на Медовинка и на Сержът! С здраве да си носят имената!

# 215
Момичета, ето картичката,която майсторих.

# 216
Честит имен ден на празнуващите днес!
Медовинка, много ми харесва картичката ти ... Мисля обаче, че с някой по-калиграфски щрифт ще е по-добре .... В ленаголд има страхотни...  Сега виждам и ,че от дясната страна снимката може да се прелее още малко , за да не се вижда този рязък ръб : точно под "Човек е..."

# 217
Уф,Радостче, ако знаеш колко го търках точно там...не става и не става... Все си седи с ръб...
Или пък изпускам  нещо в начина?Аз го минах с блур-а.

А шрифта нарочно го избрах този,защото калиграфския по-трудно се чете.А картичката е за възрастни хора,на по 60 и кусур години...няма да могат да го прочетат...

Момичета,благодаря ви от сърце за пожеланията.Както обичам да казвам,да ви се връща тъпкано.  Laughing Laughing Laughing

# 218
# 219
Медовинка, ами аз бих опитала с голяма мека гума да поизтрия малко по крайчето. Ще се получи, опитай...

Ани , страхотни са - благодаря от сърце !

# 220
  • София
Ани, честит имен ден на Тони. Да му е живо и здраво името. С удоволствие ще си взема от почерпката  Sunglasses

# 221
  • Бургас
Ани честит имен ден на Тони, да ти е жив и здрав. Прекрасни скрапове си сътворила отново!

Медовинка с ласото с голям федър  Peace

Момичета дайте някакви идеи за обработка на снимки, бебешките на Петър са с ужасно качество и цветове, щото са снимани все в една жълта стая, вечер на лампа и със светкавица.....сещате се сами за плачевния резултат, всичките са с жълтеникаво-оранжев отенък. Пооправям ги по-малко, но има един шум, който не мога да премахна и ме се струва, че на печат ще се вижда.... newsm78

ГОЛЯМА

# 222
  • Варна
честито на имениците   bouquet
аз пак изпаднах в дупка Tired утре имам рожден ден , а настроение никакво  Sad

# 223
Привет!  bouquet
Момичета страхотни сте!
Аз съм супер начинаеща и в момента правя първите си стъпки в фото шопа.
От няколко дена чета старите Ви темички,много са полезни за мен,за което много Ви благодаря!
Като начинаеща,естествено веднага за циклих на нещо елементарно.
Ще ме извините,но от няколко часа се мъча да махна решетката от изображението и все не успявам.

Моля помогнете ми! Praynig

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 18:09 от Кала

# 224
  • Бургас
Ctrl + H или View - Extras   Peace

Общи условия

Активация на акаунт