Новогодишен Фотошоп

• 34 948
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте дами и ЧНГ!  Hug
Шокирах се като видях блога на Дяволина - направо нямам думи  Shocked Shocked Shocked Дано таз патка ти отговори и го махне от там - то бива бива, ама барабар с твоето превю...

Много забавни екшъни - благодаря - ще пробвам някои от тях Simple Smile   bouquet

# 76
  • София
Много са хубави всички рамки, Дамаянти! А първите две са си за корици на списание  bouquet

# 77
Писах и на тоя рускиня лично сэобщение вчера и днес гледам че ми е писала:

Ето го розговора ни:
АЗ:
Hi,
you have publish one of my scrapbooking kit in this site. And I don`t like the fact that you are not link back to my blog.
I have TOU in my blog - read it first before publish anything here.
And it`s not just mine - here are some other kits from other designers - and they are aware with this. I hope that you will correct your post and publish link to my blog.
Thank you!

ТЯ:
Здравствуйте! Не понимаю о каком наборе вы пишите? Пришлите ссылку! Я не убирала ссылки на ваш блог, опубликовала в том виде в котором я их нашла. Если пришлёте точную информацию то с удовольствием укажу автора. Анна

АЗ:   
Yes, because yesterday I delete all my download links to all my designs!
We all, who create digital products have "Terms of use" /TOU/. You have to read them first, before use any of this products and you can`e just redistribute! You have to give credits to people who is the creator ot this product and to give back link to the blog - NOT just upload somewhere else other people work!

# 78
  • София
Дяволинке, възможно ли е да не го представя за свой - все пак си мисля, че не са толкова глупави, че да ползват и твоето превю с твоя знак - дано все пак го махне, но е кофти.И аз бих се почувствала супер кофти - гуш  Hug

Jeanny   Blush Hug благодаря ти   bouquet

# 79
Дяволице-не разбирам много от английския, но да се надявам, че нещата ще се оправят
Дам -страхотни рамки.Браво  bouquet
Лусия-чудесни първи опити Hug

Аз да открия годината с една рамка за племенницата си/впрочем тя май ми е внучка newsm78 на сестра ми внучка/

# 80
 Дам, съмнявамсе да го махне, просто и казах че трябва като поства нещо, да пише на кого е все пак и да дава линка към сайто от който го е взела - един прост кредит. Аз не твърдя, че го е постнала като свой. Както и да е ...

# 81
  • София
Ама добре си и го казала, тя само за какво се прави  на разсеяна ... Close

# 82
  • Бургас
Дяволинке и аз и писах, отговора няма смисъл да поствам, защото е абсолютно същия!
Писах и на модератор!

# 83
Дам, Ани направо разкошни!!!!

Дам първата и втората са направо приказни!
Ани отдавна не си се включвала с рамка, ама се отсрами много качествено! Много ми харесва идеята! А кита на кого е?  newsm78

# 84
  • София
Дяволинке, наиситна много съжалявам и не е "както и да е" - гадно е - ужасно гадно  Sick Предполагам как си се вкиснала от тази история, но не спирай да твоиш  Hug

Ани, както винаги ме смайваш с въображението си!Винаги съм ти се възхищавала као не си го разбрала - да ти го кажа  Laughing Hug И се присетих да те питам, понеже не мога да ровя всички теми в хоби - покажи някое бижу от онзи бързосъхнещия пластелин моля  Praynig Praynig Praynig Heart Eyes

МАд Гърл - много си задобряла  Hug

Разгледах и по-назад, просто ми е трудно да вляза в час и да коментирам всички за което се извинявам - не е тенденциозно момичета  Hug  bouquet
Ще пиша когато мога и ще се опитам поне последните постнати неща да коментирам.
Радвам се много и на другата тема за ретуша - така обичам да обработвам снимки Simple Smile  Hug
Малко ми е трудно да преценя кое къде да поствам  Joy - защото някои от рамките ми са тип колаж, но за мен са си скрап - рамки и за това ще поствам тук   Mr. Green

# 85
  • Бургас

Честит имен ден на всички, които празнуват днес и най-вече на
Дамаянти, Ивелина Атанасова и Чочка !!!
Желая ви много усмивки!!!!

# 86
Дам първо честит имен ден!!!
Да си жива и здрава - много късмет и творчески успехи!

Честит имен ден и на всички празнуващи именници днес! Иве, Чочи - поздрави и за вас!

Дам сега да кажа - не знам кой е кита от последната ти рамка, и дали хартията е такава, но ако не е, искам да ти кажа че си ги преляла много ефектно!

# 87
Честит имен ден на всички момичета, които имат повод да празнуват - Дам, Ива Атанасова, Чочка !!! Да сте здрави и много, много щастливи!

А ето този е специално за Ивет на Млечко

# 88
  • Варна
Честит имен ден на Дам, Иви и Чочка и от мен, много здраве, щастие и успехи им желая:

Честит празник и на теб малка Ивет. Много хубави моменти ти желая:
Поздрави на мама Grinning

# 89
  • Стара Загора
Честит имен ден на всички именници...малки и големи Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт