Ягодка и Саса - поръчки, доставка и проблеми 2009

• 64 541
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Да, аз също не бях се замислила, докато не започнах да се чудя откъде може да идва проблемът и не се сетих, че при плащането PayPal ми е изписал в писмото си техен имейл с pay@strawberry...., докато те са посочили на сайта, че трябва да бъде paypal@straw... Не вярвам това да е чак такъв проблем, понеже не се е върнало писмо за несъществуващ адрес, а и така си беше посочено автоматично при поръчката от сайта, когато натиснах бутона за плащане. Но все пак вече не знам и аз какво да си мисля. Дано при теб нещата се развият по-бързо и безпроблемно!

# 541
We can accept any utility bill, bank or credit card statement, an image of the credit card, or some form of photo ID such as a passport or driving licence, as long as the details match the billing address details provided with the order.

Това получих днес...да, отговарят ми, ама какво от това. Пратих им документ от осигурителния институт, където има името и адреса ми. Сега мисля да им направя копие от друга дебитна карта, която е съвсем празна, че вече знам ли...Не са отговорили дали са получили документа и дали им върши работа...Не можах да разбера какво значи това photo ID и ако е снимката ми, защо им е...
А пин код на картата в никакъв случай не бих пратила.
Пишете, другарки по съдба, как се развиват при вас нещата..дано да не оспамим темата с тази история.

# 542
  • София
photo ID such as a passport or driving licence
Документ искат, не снимката ти. Може да е лична карта или шофьорска книжка.

# 543
Аман от мен, дето се вика Simple Smile На тези документи, обаче, има ЕГН...освен да го сканирам и да го изтрия надлежно. Сигурно параноясвам, но сякаш не ми се струва нормално толкова много подробности да искат...да не би да са им хак-нали сайта нещо...

# 544
Момичета, аз днес получих имейл от ягодка:
Date of Order Received : Feb 12, 2010
Current Status            : Dispatched
Dispatched                 : Feb 16, 2010
 Само че в сайта им статуса на поръчката ми все още е с изчакване на плащане чрез PayPal...не знам защо има такова разминаване. Иначе са ми писали още да изчакам 14 работни дни и ако не е пристигнала поръчката, тогава да ги безпокоя пак. А този нов номер, който са ми пратили, пак ли го пиша в сайта, или направо в руските пощи?
Мери, пиши как върви при теб като има новини. Дано си получим нещата, ще се похвалим.

# 545
Извинявам се за спама...MeLL, вземи да се регистрираш, че да си пишем лични...Искам да те питам ти какво им прати и на английски ли беше. Аз им пратих документ от осигурителния институт, в pdf формат, но на български, естествено. Те ми отговарят, че не се отварял документа и че трябва да бъде с разширение  pdf...
Надявам се поне да си получа парите обратно, очевидно няма да ми пратят нищо на мен..

# 546
здравейте аз съм нова mell и аз имам почти същия проблем като теб би ли ми казала на кой от всичките имейли на ягодка им пращаш че си направила плащане с пейпала

# 547
а от ягодка ми пращат че чакат плащане а от пейпала ми пишат че парите са изпратени незнам какво да правя и получавам празен имейл от benlui@strawberrynet.com   вие получавли сте от такъв имейл писмо

# 548
 Момичета, ползвайте дебитни или кредитни карти!Там няма такива сложности.Аз пазарувам с дебитна Виза Електрон и никога не съм имала проблеми.Тя ми е за онлайн покупки, държа си я с някакъв минимум и когато реша внасям необходимата сума и поръчвам. Peace

# 549
  • София
Къде проверявате до къде са стигнали пратките ви?
Преди правех това директно в ягодка, но сега нищо не излиза
Моята пратка  я  няма никъде?!
-Швейцарски  пощи  - нищо
-Руски пощи - не работи /Внимание!
С 21 декабря 2009 года по техническим причинам при отслеживании РПО не будет
отображаться операция Передано таможне.
Приносим свои извинения
/
-Български пощи - нищо

# 550
още нямам имейл от ягодка за тракинг номера и като проверя в българския вариант на ягодка номера на поръчката ми изписва че чакат платеж обаче интересното е че като го напиша в американсия превод ми изписва номер на тракинга и че днес е изпратена поръчката а от ягодка нямам още имейл за тракинг номера

# 551
  • София
На мен сега пък ми изписва: Invalid Sales Order
Може би е нещо от сайта - временно /бъг/

# 552
Аз направих поръчка на 02,02,10 .Е , възможно ли е ощеда  не е в  руските пощи. smile3513

# 553
  • Габрово
Разбира се, че е възможно! Mr. Green Моята поръчка е от 29.01., шипната на 31.01., тръгнала е от ХК на 02.02. и все още я няма в Руските пощи! #Cussing out Кой знае къде отлежават нашите кашончета...

# 554
Извинете за тъпия въпрос, но кой точно номер проверявате в Руските пощи? Аз имам една поръчка от 10 февруари, само козметика, но не мога да се ориентирам кой номер да въведа... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт