Ягодка и Саса - поръчки, доставка и проблеми 2009

• 64 541
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Аз направих поръчка на 02,02,10 .Е , възможно ли е ощеда  не е в  руските пощи. smile3513

И аз вече се чудя?
Моята поръчка също е от 29.01 на 31.01 е тръгнала от Хонг Конг,а още я няма в руските пощи. Shocked
Като въведа тракинг номера за проследяване в сайта на руските пощи ми изписва:
"К сожалению, информация о почтовом отправлении с номером RB149269728HK не найдена." Shocked

Този надпис за първи път ми изписва,а предишната ми поръчка беше от началото на януари и такъв надпис нямаше.
Кажете,моля ви на някой до сега да му е излизал този надпис?

anelliya ,въвеждаш Tracking Ref. No.  

# 556
galina_malina не се притеснявай, от известно време се появява този надпис. Аз наскоро получих една поръчка от 17.01. и докато се появи в Руските пощи ми излизаше този надпис.
Сега чакам една от 01.02 и още не се е появила в Русия #2gunfire

# 557
Аnika 75 ,благодаря ти! smile3525
Значи чакането продължава,но поне се успокоих,че всичко с пратката е наред. Laughing

# 558
Ама какво им става на ягодката. Защо са тези големи  забавяния. Те които бяха  толкова точни , така да се  излагат?

# 559
Забавянията не са по вина на сайтовете. В момента се работи по унифицирана процедура за разпространение на пратки в България и почти всички пакети "залежават" преди да ги разпределят  Peace
Аз получих в събота пратка от 2 Февруари, така че скоро ще пристигнат и вашите  Hug

# 560
skrita FUstA много ме зарадва, че вече бях започнала да се притеснявам. Твоята през Русия ли мина newsm78

# 561
anelliya ,въвеждаш Tracking Ref. No.   

Много благодаря, galina_malina! И аз така предположих, но в сайта пише, че трябва да са само цифри и аз затова се обърках...   bouquet

# 562
Да питам аз пак..
От Пей Пал получих някакво съобщение, че имам refund от Ягодка...явно не са ми харесали документите, дето им ги изпратих. Но въпреки, че пишеше, че парите са преведени на картата ми, ги няма. Има ли някой опит с това, до колко време мога да ги получа, или да пия вече една студена вода...

# 563
  • Габрово
Поръчката ми от 29.01.:
- В Русия съм, в Русия съм!! Laughing

# 564
  • София
Поръчката ми от 29.01.:
От къде виждаш това? Когато аз проверявам в руски пощи ми дава :
Цитат
Внимание!
С 21 декабря 2009 года по техническим причинам при отслеживании РПО не будет
отображаться операция Передано таможне.
Приносим свои извинения
Результат поиска:
К сожалению, информация о почтовом отправлении с номером 1020715384 не найдена.

# 565
Поръчката ми от 29.01.:

И моята е от същата дата и вчера е тръгнала към бг. Доживях!!!!  Hug

# 566
На мен в Руските пощи ми излиза същото - че не е намерен такъв номер. Поръчката ми е от 12-ти. Получих имейл от ягодка, че е изпратена, а на статуса в самия сайт на ягодка все още си стоя в 'изчакване на плащане чрез PayPal'. Не знам и аз какво става. Големи разминавания.

# 567
Моята от 1 февруари се появи днес в Руските пощи, най-после!

# 568
  • Габрово
Цитат
Внимание!
Приносим свои извинения
Результат поиска:

Това е номера на поръчката ти - въвеждаш го в сайта на Я. и излиза, че поръчката ти е тръгнала от тях на 05.02., напуснала е ХК на06.02. с пощенски тракинг номер RB148584330HK -  този номер въвеждаш в сайта на руските и БГ пощи Whistling Предполагам, че до седем-десет дни би трябвалода се появи в Русия Peace

# 569
  • София
Цитат
Внимание!
Приносим свои извинения
Результат поиска:

To
Това е номера на поръчката ти - въвеждаш го в сайта на Я. и излиза, че поръчката ти е тръгнала от тях на 05.02., напуснала е ХК на06.02. с пощенски тракинг номер RB148584330HK -  този номер въвеждаш в сайта на руските и БГ пощи Whistling Предполагам, че до седем-десет дни би трябвалода се появи в Русия Peace
Благодаря ти
Въпроса е, че нищо не излиза.
Преди в сайта на Ягодка ми излизаше всичко- дори и датата от която вече е в локалната поща /клон/ а сега ме препраща в ХК пощи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт