MALL OF PLOVDIV

• 56 755
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Знаете, че това с цените е така не само за дрехи и обувки, а и техника, оборудване и всичко, за което можеш да се сетиш.
Дори стигнах до там, че потърсих сметка на официален вносител що така цените са по-високи.  Crazy
Отговори се, че бг е малък пазар, образно казано последна дупка на кавала, отстъпките за нас са много по-малки, обема на продажбите също и въобще изнесе се цял урок защо е така. Може и наистина да е така. Ще видим дали ще се променят нещата.

Ами той официалният вносител какво друго да каже?Точно заради такива хитреци започнахме да си внасяме директно стоката за нашите магазини от други страни.Никой не е казал досега "Ама малък ви е пазара,ще ви продаваме по-скъпо".Те бълг. вносители на едро заслужават точно това - да ги прескочиш,стига да има начин.

# 211
С надценките са просто върха. То бива - бива, но понякога прекаляват. Гуменки в Mothercare с цена в сайта от 13 паунда, в магазина им в Мола са 72лв! Shocked

# 212
Знаете, че това с цените е така не само за дрехи и обувки, а и техника, оборудване и всичко, за което можеш да се сетиш.
Дори стигнах до там, че потърсих сметка на официален вносител що така цените са по-високи.  Crazy
Отговори се, че бг е малък пазар, образно казано последна дупка на кавала, отстъпките за нас са много по-малки, обема на продажбите също и въобще изнесе се цял урок защо е така. Може и наистина да е така. Ще видим дали ще се променят нещата.

Ами той официалният вносител какво друго да каже?Точно заради такива хитреци започнахме да си внасяме директно стоката за нашите магазини от други страни.Никой не е казал досега "Ама малък ви е пазара,ще ви продаваме по-скъпо".Те бълг. вносители на едро заслужават точно това - да ги прескочиш,стига да има начин.
Говоря, че отстъпки се дават за закупено количество. Понякога отстъпките са огромни
Неслучайно Джъмбо при играчките примерно държат цени на дребно каквито търговците на Брезовска на едро с отстъпката.
Защото в Китай взимат огромни количества и отстъпки и на половин цена колкото нашите.
С всичко е така, освен ако не си представителен магазин както е тук в случая:
С надценките са просто върха. То бива - бива, но понякога прекаляват. Гуменки в Mothercare с цена в сайта от 13 паунда, в магазина им в Мола са 72лв! Shocked
Дай да ги видя тези гуменки
Защото пък аз знам точно за Mothercare, че цените са същите тук, в Англия, Гърция и сайта без абсолютно никакво право на изключение.

# 213
  • Пловдив
Ей това панталонче го гледах, 40 и няколко лв беше в Мола....
http://www.mothercare.com/Mothercare-Pink-combat-trousers/dp/B00 … 9031&mcb=core

А този, или подобен беше 66лв.
http://www.mothercare.com/Mothercare-Roll-up-combats-white/dp/B0 … 9031&mcb=core

# 214

Защото пък аз знам точно за Mothercare, че цените са същите тук, в Англия, Гърция и сайта без абсолютно никакво право на изключение.
И аз съм забелязала, че цените им тук са доста по-високи от Англия.
Примерно рокли, които в английския сайт са 22-24 лири, тук са по 78лв до колкото помня.
Тези обувки(8лири) се продават за 40лв - http://www.mothercare.com/gp/product/B001NKUIU8/sr=1-22/qid=1239 … 9041&mcb=core
Още едни (7лири) пак бяха към 40лв - http://www.mothercare.com/gp/product/B001NKTIKE/sr=1-29/qid=1239 … 9041&mcb=core

Направо огромна надценка си слагат и вместо дрехите да са достъпни за всички както е в Англия, стават скъпички. За другите им неща като играчки и аксесоари не мога да кажа, че не съм обърнала внимание на цените.

# 215
Странно наистина
Възможно е и аз да не съм разбрала нещо
Къде е 20 лв, къде е 40 лв
То си е двойна разлика.
Това което съм купувала го няма в сайта или поне не мога да го намеря, за да направя сравнение.
Всичко ли има в сайта?

# 216
Ами не знам дали има всичко в сайта, но не доставят всички артикули до БГ. А и доставката им до тук е скъпичка - 25лири+2лири на всеки кг.
Иначе правилно си разбрала, надценката им е доста голяма. За роклите и обувките съм сигурна, защото ги гледах преди по-малко от един месец. Спомням си и че като бях бременна, бях видяла в сайта им панталон за йога, и в магазина в София цената му беше доста по-голяма от тази на сайта. А и освен това не вярвам сайта да продава без надценка.

# 217
Цените никак не са същите. В сайта им най-скъпите са 18 паунда, и то за високи кецове, което далеч не надхвърля 70лв.
За чужбина съм съгласна, че цените са еднакви. Правила съм сравнение мeжду магазините в Истанбул и Лондон, цените са абсолютно еднакви. Бг е изключение Simple Smile.

# 218
Цените никак не са същите. В сайта им най-скъпите са 18 паунда, и то за високи кецове, което далеч не надхвърля 70лв.
За чужбина съм съгласна, че цените са еднакви. Правила съм сравнение мeжду магазините в Истанбул и Лондон, цените са абсолютно еднакви. Бг е изключение Simple Smile.
Ми освен да им пишем и да ги питаме защо в БГ държат толкова високи цени.

# 219
Абе за скъпото няма какво да си говорим,вчера се потресох - един обикновен панталон пума беше  250 лв, а една малка спорта чанта найк - 230  #Crazy #Crazy #Crazy е това ако не са космически цени.Аз харесвам спортно облекло и често си купувам,но никъде не съм видяла по - високи цени от прословутия молл

# 220
Е, пак не уточняваш какви
Пума има дизайнерски серии - известни дизайнери правят модели
Виждала съм гуменки зелени за 600 лв, май бяха Алекзандър Маккуин или може и да бъркам. Не съм задълбавала.
Но не си купувам от тях
Имам перфектна кожена чанта на Пума за 80 лв. От същия магазин, защото в Мола само на едно място продават на Пума
Цените са пефектни, особено на намаления.

# 221
Може ли, ако някой ходи тези дни да провери цената на този модел на Пума - http://www.asos.com/Puma/Puma-Canvas-Low-Trainer/Prod/pgeproduct … p;clr=WhitePurple ? Не е задължително да е същия цвят, но да са от плат.

# 222
да знам, че имат дизайнерски серии,но затова казах обикновен панталон,нищо особено, бял сцвят,лично аз не съм виждала по - високи цени на спортен магазин от марки като пума,айде найк са по - скъпи и пак не оправдавам чанта от плат,малка,с малки дръжки за 230 лв.Знам ли може и тях да ги ударила кризата,макар че чичо китайчо ги шие всичките  Mr. Green.Но все пак това е мол, трябва да има скъпи магазини  Peace

# 223
Интересувам се от дрешките на New Yorker.Какво представляват(ако може да ги сравните като стил с друга марка) и също така ориентировъчни цени?

bouquet

# 224
Интересувам се от дрешките на New Yorker.Какво представляват(ако може да ги сравните като стил с друга марка) и също така ориентировъчни цени?

bouquet
Доста голям им е магазина. Нещо подобно на теранова са като качество мисля. Може и малко по-добро да е. Има всичко - обувки, чорапи, аксесоари, дрехи, бански, гащи и т.н. Има различни стилове - младежки, по-женствени и т.н. Не ми се видя скъпо. Иди и разгледай Peace

Общи условия

Активация на акаунт