® Португалия - тема № 9

• 17 985
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ви моми4ета Hug

# 241
Ола!
Как сте? никой не се сеща, та да се разпиша аз!
тъпня гоооляма...все едно и също ,всеки ден...
добре че сега мъжо работи за едни баровци,дето уикенда са все на барбекю, та и ние с децата намазваме ,и си го имаме на разположение вкъщи Laughing
тази седмица не се отпуснахме много-само до свеки ходихме...
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1933/192433974172410044124265 … 78UmQ9eeckV6q.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2569/212328495047416270124265 … eAnLI2VAm11cL.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2728/176173552838718632212426 … iZ9sNVA7sQL89.JPG

тя пък ,след като сме тръгнали ,вдигнала кръвното ,и нали му е третото бебе на мъжа ми-хайде обратно сколата ,да я води на доктор... #Cussing out
те ,пък да вземат да й пуснат байша-и хоп ,у нас за една седмица #Crazy
нямам против...ама много ми ги разглезва глезанките и става една лудницаааа

айде  Hug и  Heart Eyes

# 242
  • В голямото море...Живот
Деси,ха честито  Joy
Да се оправя бързо свеки  Peace
Аз няма кво да пиша.
Чакам да ми пратят снимките от вчерашното ходене до Фатима.
Беше прекрасно,много ми хареса.Просто нещо по-различно от убийственото ежедневие.
Направихме си и пикник навръщане.
Така и не разбрах как се правят тия обещания,какво след кое следва,защо..... Rolling Eyes
Помолих си се за моето дете и така.
Ще пусна снимки като ги получа.

# 243
Деси а какво работи свекито 4е и бай6а и дават newsm78(може и да си писала но....)
Да се оправя по бързо.. е поне не ти е ску4но де Joy

Доре с кой ходихте? То не бе6е ли лудница...нали 4естваха кристо рей...и май на Фатима има6е миси...
радвам се 4е сте си изкарали добре Hug
И 4акаме снимкииии

А сега имам въпрос:
имате ли идея дали мога да се запи6а да у4а в Нова6 опортунидаде6 newsm78 и какво 6те ми трябва..като документи...
Хванали са ме дивотиите Mr. Green
 Joy

# 244
Можеш да се запишеш само ако нямаш завършен 12 клас.
Искат преведена и легализизрана диплома.За безработните е само това.
При теб нямам идея.Най-добре да питаш.
Ходихме с наши приятели и понеже само те имат фотоапарат снимките са у тях.
И да,беше пълно с хора,и миси имаше,и си продължиха.но ние си направихме обиколката и си тръгнахме.

# 245
Доре с нетърпение чакам снимки HugКак върви отпуската,няма ли шанс да мръднете насам Flutter
Деси аз много се радвам,че моята свекърва е надалеч,иначе на моменти е гадничко,защото няма къде да оставя Дани,но нямаше да я изтърщя всеки ден,стига ми дето я виждам 2 пъти в годината.
Ние излизахме в събота на вечеря сами,оставихме Дани на свекър ми,нали правихме 4г от подписването,а и той Филип ми се подмазваже,че в петък се прибра в 8“30 сутринта(в събота сутринта де),пиян залян Rolling Eyes
Ние в четвъртък ще почиваме,че е фериадо мунисипал,после в петък ще ходим до Порто на преглед,да ви кажа майка ми прати едни хомеопатични от Бг и сливиците леко се прибраха и кашлицата ми се струва,че напълно изчезна.И миналата година беше така,цяла зима 6м кашля и май месец изчезна,да се надяваме никога повече да не се върне Praynig
Вики вие как сте?

# 246
Зойче,не знам какво да ти кажа  newsm78
Навръщане от Фатима попита колко км са до Порто.Не изкоментира,замисли се  Rolling Eyes
Но няма вече как да стане този месец - през уикендите съм на работа.
Надявам се през август.

# 247
 Hug,как сте?
два дни поред сядам да пиша и я токов удар ще ми попречи,я дете ще се разреве #Cussing out
свеки работи  ягодо-малино-берачка Laughing
не ми е тумнало и нея да дундуркам, ама поне можем да излизаме всеки ден,че инъче мъжа ми се дърпа,като се върне вечер уморен...че и сто неща има да свърши...
не съм ви казвала сигурно...ние сме  си алентежано вече!

една козичка имаме- децата пият мляко по литър на ден и моя я води един ден ,хоп- обзаведохме се с още един звяр вкъщи ooooh!
тая седмица ще купува ново прасе,че на старото му видяхме сметката почти- фризера взе да вие на кухо
а хазяина му е вмъкнал една идея в главата  #2gunfire,дето вече ми стопи съпротивата  ...направиха кокошарник 10X15 метра- по 20тина кокошки да вземели...  #Crazy
за доматите,пипера, тиквите,лютите чушки,лука......няма и да споменавам
едно време ,като дойдохме в Португалия ,започнахме от полето- хич не му се нравеше на мой мъж....а сега..... newsm78

Зойче, много се оплаквате от тия сливици- какво е хомеопатичното?
защо не пробваш с апитерапия- пчелно млечице, прополис,аз съм мнооого доволна
петната на моите,дето уж бяха атопичен дерматит,бяха станали на рани с кръв чак, ...намерих една рецепта за крем с пчелен восък и прополис....за три дни няма нищо! сега само като се появят мажа и минават до следващия ден
а зимата само 1 път кашляхме и трите, но всеки ден тинктура от прополис са пили
 :

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 16:38 от Mamagemelar

# 248
Момичета,ето ги снимките.
Паролата е 1212.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=380134&pid=12419523

# 249
 HugСупер снимки...4ак ви завидях Embarassed

# 250
Доре страхотни снимки,а ти много променена ми изглеждаш,ако не знаех,че си ти нямаше да те позная Embarassed
Ние тъкмо сега ще заминаваме за Порто на консултация.Цяла сутрин си загубих времето в режисто севил,заради националноста и накрая отказаха да ме приемат Shocked,така се ядосах #Cussing out,само ми загубиха времето.Оказа се,че само една от тях се занимава с тия процеси и тя днес нямала време за мен,понеже правят някакви нови BI и били заети Rolling EyesА аз не мога през седмицата да отида,защото съм на работа и честно казано бяха супер нелюбезни и си мислех,че това само в Бг може да ми се случи #Crazy #2gunfire

# 251
Зойче,не съм се променила бе,само съм напълняла  Joy
На мен ми се налага да отида следваща седмица в Сег.Социал  ooooh!

# 252
Деси то си е купон при вас Joy с тези животинки....е все едно 4е сте си на село...и млекце и месце....и градинката пълна....какво се оплаква6 Naughty
То ние като сме до големите градове та да не сме прокопсали...

Доре и на мен ми се вижда6 променена....но не са килограмите Naughty  може би косата по светла...и о4илата май са други newsm78

Много поздрави имате от Меди....няма време да пи6е затрупана е с работа по 12 4аса на ден 21 дена в месеца #Crazy....но ви поздравява Hug

# 253
Да Доре и аз забелязах промяна в косата и очилата Hug
Консултацията мина добре,макаричките вече са паднали,та поне на морето няма да се притесняваме,сливиците продължава да са големи,но решихме да изчакаме да мине лятото и евентуално зимата да видим дали няма пак да се влоши.
Деси хомеопатичното се казва тонзилотрен,проблема е,че за постоянно уголемени сливици трябва да се пие поне 6 седмици,а аз немога да го намеря,намерих само доза за 1 седмица,но пък излекувахме кашлицата с него PraynigАз имам много хомеопатични вкъщи и за хрема,и за грип,доволна съм Peace

# 254
Да,момичета.И косата ми сега е даже още по светла/боядисах се и се подстригах днес/ и очилата са нови.Борис казва,че са много големи и не ми отивали.И прическата ми не хареса  Thinking
Като си сложа програмата за телефона ще си направя снимка да ви пусна за сравнение.
Къде ги намирате тук хомеопатичните лекарства?Аз минах на женерикос/как ли е на бг/.По-евтини,по малко химикали и повече като количество  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт