® Португалия - тема № 9

• 17 989
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Светле завиждаш ми нали Mr. Green,за мъжът де Wink
Ех сняг,que saudades,а пък португалците са ми много смешни,яе викат на сланата сняг,и като кажат колко е наваляло навън Crazy

# 32
да наистина  казват сняг на сланата...
А днес се обаждам да питам кога 6те ми докарат дрехите и ми викат...аааа в този сняг.. Joy не знам....страх ме е да карам.....

# 33
Zdravejte! Az ne6to izgubih dirite na temata...dokato se setja i ste izpisali 3stranici ! Nie sme dobre,no mnogo skuka me e nalegnala, glavata mi edna prazna...dalgoto stoene vka6ti mi se otrazjava ve4e ...ot oktomvri 2006ta! Zagovorih na moja maj za jasla,no toj go uvarta ne6to,...to i rabotata e zamrjala. Ot na4aloto na dekemvri e rabotil samo sedmica i polovina...vse otlagam da ida da pitam kak sa ne6tata v darjavnata grupa-samo edna grupa ima  v detskata gradina!
Ina4e malkite sa furii, vikat ,karat se ,bijat se,cjal den e ludnica...
Bolnite da ozdravjavat! Pozdravi na vsi4ki!

# 34
  • Стара Загора
Едната зима беше паднало мнооого малко сняг (ако може въобще така да се каже) в Лисабон, ама мен ако питате-нищо нямаше.И бяха писали (в един вестник) - "плажа и улиците от Лисабон до Кашкаиш - побелели" Shocked #Crazy

# 35
Деси наистина си е доста време в къ6ти ooooh!
Е като няма работа не смятате ли да сменяте мястото...как я карате?

# 36
Честит Рожден Ден сестри4ке

# 37
  • Стара Загора
Честит рожден ден и от мен!
Бъди здрава и много щастлива!Успех във всичко, което правиш! newsm59  bouquet

# 38
To hubavo da smeni6 obstanovkata,ama kade da idem!? Navsjakade e zle-eto rodata v Sevilla e na borsata... Kak ja karame-iznerveni sme ...karame se...ama to ne e zaradi situacijata ,a po princip maj ve4e...

# 39
  • В голямото море...Живот
МАМА ЧРД   bouquet
Дълго младей,век поживей,
много се смей и във всичко успей!
Весел Празник!!!

Кризата се е развихрила здраво  ooooh!
И аз имам голямо желание за смяна,но няма къде.

# 40
Благодаря Ви  Hug Heart Eyes

# 41
Здравейте на всички!
  Честит рожден ден,МАМА!!!Бъди здрава и обичана от всички!  bouquet
 Май много време ме няма,но чета редовно...и забелязвам,че Нова,изчезна напълно,дано всичко е наред с нея  Praynig
 Деси,и аз така се чувствах накрая на майчинството,но като почнах работа бързо съжалих....нямах вече време за разходки с малката и за много други неща,така че ако не ти е безкрайно належащо не бързай с работата.
  Зои,дойде ли вече гостенката,Дани е пораснал мнооого,радвам се,че вече говори,значи и с ушичките всичко е наред.
  Дани,не ми е работа да се бъркам,но отстрани ситуацията изглежда зле при вас...слагаш работата преди Стоян,а и нежеланието за бебе след 5 годишно съжителство...изясни се поне пред себе си,губите ценно време,бебето е до време,после става сложно и забременяване и износване и раждане и гледане.Дано го приемеш като съвет от приятел,а не като упрек или конско  Praynig
 Светле, как се кракът ти?Видях снимките и си спомних за къщичката и за щурото ми преживяване  Joy
   Доре,ти какво работиш сега?
  При мен новото е,че най-накрая от 01.12 започна специализацията офицялно.Разликата е,че сега съм на пълен щат,т.е. всеки ден съм на работа и имам двойно повече дежурства,понякога почти не се прибирам вкъщи и нямам време за приятели, и разходки,но пък се чувствам много удовлетворена,защото правя много повече неща като манипулации, и операции от преди.
  И аз да се впиша към групата на оперираните,вадиха ми 3 мъдреца с пълна упойка и беше много зле в следващата седмица,един голям оток,болка и най-гадното супер неприятен вкус в устата Sick,така и не разбрах от къде идваше,но като ми свалиха конците изчезна,та явно беше от тях.Мина,но лошото е,че има още един и той ще е с пълна упойка,защото са в костта,не са излезли от нея и се реже много и венеца и костта,гадна работа.
   Благодаря ви за поздравленията за празника,сега ще го празнуваме още веднъж на 21,всъщност ние не го празнуваме на 8 ,не знам едното е по стар,другото по нов стил.Та съм решила да отида на банкета този път,имам и страхотен костюм.Ще намеря и страхотно настроение и ще отида,въпреки неприятната компания  Rolling Eyes
   Ами стига съм ви занимавала,кажете по нещо и вие...
 Успешна седмица и дано се стопли Praynig

# 42
 Ехооо,къде сте всички? 4 дни никой не пише....как сте,всичко наред ли е?
 Тук снегът,превърнал се за една нощ в лед се стопи, има още мъничко и вече се живее,и температурите се вдигнаха и е екстра.
  Приятен уикенд!    bouquet

# 43
Меди и аз всеки ден влизам с намерението 4е някой е писал но..... Thinking
При нас вси4ко е нормално.... едно и съ6то ежедневие ooooh!
Да питам аз не6то тези които са запознати newsm78
тази година ни изти4ат резиденциите....какво трябва да направим...нали не6то в кметсвото се ходе6е...но какво дават там...документ ли е newsm78...и как се казва?
Приятен уикенд на вси4ки Hug

# 44
....какво трябва да направим...
Елате си  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт