Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна!

• 15 846
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Toni6a - В цветния сме  Simple Smile

# 196
  • Варна
Привет и от нас Hug.Стискайте ми палци,че на 16 влизам за секцио и се побърквам от страх.дано всичко да мине както трябва. Praynig

# 197
valito 79, успех! Дано всичко мине без проблеми!  Hug

Репичка, честито бебче! Да ви е здраво и игриво!  bouquet

# 198
Привет и от нас Hug.Стискайте ми палци,че на 16 влизам за секцио и се побърквам от страх.дано всичко да мине както трябва. Praynig
Абе ние ти стискаме палци,но да знаеш че изобщо не е страшно секциото PeaceПредстави си ,че отиваш на едно малко приключение ,в което на теб се пада голямата награда-здрав и пухкав бебешок.
Кой ще ти направи "малката усмивчица" ????В смисъл кой ще те оперира????

# 199

А бе познаваме ли се? Първо децата ни са адаши, аз също съм в цветния.
Ще се разхождаме заедно навън Simple Smile, ако искаш де Mr. Green
valito 79 - стискам палци, всичко да е наред с теб и бебешока Simple Smile

# 200
valito 79 Даника много добре го е казала. Аз лично през цялата бременност се абстрахирах от раждането и си мислех как за моя рожден ден бебчо ще е на две седмици.Бях много спокойна и след това постоянно се движех, че да ми дадат по-скоро бебка. Взимаш си чантичката и без да му мислиш много-много  Heart Eyes Сутринта като тръгвахме за болницата мъжа ми беше много панирам. Чак ми идеше на му прасна един (малко му остана)  Mr. Green
Поспаланке и аз изкарвам малката за по час, ама ние сме в Левски и си обикаляме като гламави.

# 201
  • Варна

А бе познаваме ли се? Първо децата ни са адаши, аз също съм в цветния.
Ще се разхождаме заедно навън Simple Smile, ако искаш де Mr. Green

Ами не знам дали се познаваме  Laughing , възможно е  Wink Сещам се за една мама с Калоянче. Играли сме на последната площадка на Кармфил. Ако се подвизавате там, сигурно сте вие и ние сме ние  Grinning

# 202
  • Варна
 Simple SmileМомичета,много сте мили,ама мен ще си ме е страх до края.Daninka,д-р Елена Димитрова от Еквита ще ми прави усмивката.Това приключение е вече към края си -дано завършека е хубав . Praynig

# 203
  • Варна
valito 79 леко и безаварийно Hug и намери някое щъркелче да те похвали тука  Mr. Green
боже не остана , влака на кумичката и той скоро ще пристигне  Heart Eyes Майе, не се скатавай, за тебе говоря  Laughing

# 204
Valito79 леко раждане и умната,няма нищо страшно от секциото Flutter

# 205
Здравейте!

Искам да Ви попитам за някоя сладкарница или детски кът подходящ за празнуване на детски рожден ден, но да е приятно и за майки и тактовци  Laughing   Дъщеря ми става на 1 г., а децата които ще каним са от 2 до 5 г., така че трябва да е нещо подходящо за по-малки деца......

Благодаря Ви! Hug

# 206
# 207
Добро утро, днес се очертава супер ден! Само за разходка и игри навън, ставайте момичета  Mr. Green
Имам няколко въпроса. Не искам да създавам спор, към майките ,които забелват пишлето на синовете си, някакъв съвет. НАшето пишле е само наполовина забелено, всеки ден в банята го измивам хубаво и забелвам, ама резулатата от лятото е нулев. Педиатърката само казваше добре е и това. Ама мъжо ми казва (свекито)че вече трябва да съм забелила пишлето напълно. МЕн ме изстрах да го забелвам.
За някакъв телефон на еон за варна, защото в апартамента на майка ми се получават сметки за тока, там не живее никой и бушоните са спряни. Не ми се ходи в аспарухово, че с малкия е трудно, затова ако има някои тел.

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 09:20 от toni6a

# 208
Добро утро и от мен,днес нямам време за кафе,отивам да храня малкия после имаме куп задачи извън дома да вършим с половинката и ако остане време ще сляза  в морската,дано остане Simple Smile

# 209
тони - имам само сайта на е-он :http://www.eon-bulgaria.com/bulgarian/index.htm?lang=bg
дано ти послужи!целувки на Коко!

Хубаво пече,но май ще духа днес....но няма как ще поизлезем,4е ве4е не се търпи вкъщи...

здравейте на новите бъдещи майчета !
честито на родилите !

Общи условия

Активация на акаунт