Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна!

• 15 834
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Ей Мери, къде се изгуби Simple Smile
Днес беше страхотно за разходка, Коко вече не иска количката и ходим пеш до кухнята и обратно. Само не иска да го държа за ръка, но днес почти не се дърпа Mr. Green

# 226
Поспаланка сещам се за една фурна до понеделник пазара.Дел сол мисля се казваше.В момента за друга не се сещам, но ако измисля ще пиша.

# 227
  • Варна
Михайлова,и аз ходих при Балев.Много е добър-той си е точно ехографист.не говори много,което е добре,че ако тръгне да си казва значи има проблем.Само ако ти имаш въпроси тогава отговаря.Наистина трудно е записването но пък знаеш за какво чакаш.става само в петък,но чакаш от 7 часа че в 8 ако се отиде-15-20 човека най-малко вече са се наредили.Преглежда пон,сряда ,петък следобяд.И мен ще ме интересува скоро забелването-ще помагате,че си имам дундичка вкъщи и стова пишле ще съм като индианец. Rolling EyesДесис,ти за кога си?Да ти стискам палци и аз. Mr. GreenДнес ходих при доки-в петък вечер потеглям към Окръжна...лека вечер на всички мами и дребчовци. smile3524

# 228
Валито не се притеснявай предварително за пишлето. Цяла бременност се чудих какво ще го правя, тревожих се, четях и накрая се роди с абсолютно отлепена пиша. Всичко си е наред и веднъж на половин година се сещам да я проверявам Simple Smile

# 229
Здравейте, момичета    bouquet

помагайте с предложения за ресторант за сватба през май месец  Hug

# 230

Имаш предвид на открито ли?
Бялата къща?Кръглия ресторант на х-л Корал?Ресторанта на х-л Империал - за там съм чувала прекрасни отзиви Peace Ресторанта на Бизнес хотела?
Ще помисля малко,че всичко изведнъж ми изхвърча от главата ooooh!

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 09:42 от samorasliche

# 231
И аз много изчетох за това дали трябва или не да се правят манипулации по пишлетата на младежите . Големият ми син когато беше бебе му се беше залепило, но малко по късно се отлепи. Сега не правя нищо по специално за малкият си син. Признавам си че ме е страх Embarassed

# 232
Добро утро Simple Smile

Лина вила аква Wink

# 233
  • морето и сините вълни :)

Шъ сЪ Жениш ли  Joy Joy

# 234
Ейййййй тъкмо да кажеш ,че времето се смилило над народа и ..  ooooh!то взе че заваля.
Айде за добро настроение :

# 235
Съвпадение......точно днес получих покана за сватба на 14.02 в ресторант "Старо село". Те имат и лятна градина, но не знам дали ще им хареса на твоите хора.........там е по-битова обстановката.

Мразя такова "пикливо" време. Crossing Arms Пуууууу, отиде ни разходката днес. Дано поне за малко спре, че да отидем поне до кухнята. Praynig

# 236
Добро утро!
Данинка, ще се задавя с слюнки.
Веси, сещам се за хотел"Бриз2", Камелия, ще помисля и пак ще ти пиша

# 237
  • Варна
ресторант Хоризонт Flutter имат маси и вътре и на терасата Peace

# 238
  • Canada
Бялата къща е добър вариант според мен. Много добри цени и отлична кухня. Аз много го обичам тнози ресторант.

# 239
  • Варна
Привет момичета.Помагайте-Бърза рецепта да си оправя болното гърло,че как ще раждам така,и хремата май ме почва а утре вечер влизам,ще се лудна.И така стана от тези ходения по б-ците за последните иследвания. smile3514

Общи условия

Активация на акаунт