Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ, да поговорим... - 6

• 78 183
  • 1 061
  •   1
Отговори
# 390
а и скъпа sessil стискам  ти мн силно палци мила скоро да се  охвалиш но сега се пустни по течението карай  си кефа както  има  една думаи все по  малко го мисли стискам алци прегръдки

# 391
Zdraveite momi4eta.Otdavna ne sam pisala no si misleh 4e e po-dobre da vi zaradvam s dobri novini no mai niama da ima takiva.
Na 02.02.09 napravihme parvata inseminatsia.Misleh 4e vsi4ko e ok do snoshti oba4e.Zaboliaha me iai4nitsite i otidoh do wc-to i poznaite-niakvo rozovo te4enie.Posle otmina i se uspokoih,no samo do sutrintta.Sega otnovo imam takova rozovo te4enie.Dnes mie 12 den ot inseto.Mai shte mi doide.Pri vas slu4valoli vi se e.Triabva da mi doide na 17.02.09

# 392
mimonzinq , възможно е от дуфастона да ти закъснее малко, възможно е и да не ти дойде това го искаме всички. Нормално е да те болят яйчниците като при цикъл но има и такива болки като за бременност. Изчакай поне закъснението да ти стане 5 дена и тогава вече го мисли. Ще стискаме палци. Praynig
pamivo , това зацапване не ми харесва. Но може и да отмине. Нали понякога и на цветна бременност така се появява розово зацапване и после отминава. до 17,02 има време.
Но ако искаш за твое успокоение можеш да направиш един тест. Но по-добре изчакай.
Sessile , нормално е такова зацапване нали все пак са ит вкарвали нещо и то изтича после. Не се притеснявай. Остави се сега на течението и много хебави емоции. Ще чакаме добър резултат. Hug

# 393
mimonzinq , възможно е от дуфастона да ти закъснее малко, възможно е и да не ти дойде това го искаме всички. Нормално е да те болят яйчниците като при цикъл но има и такива болки като за бременност. Изчакай поне закъснението да ти стане 5 дена и тогава вече го мисли. Ще стискаме палци. Praynig
pamivo , това зацапване не ми харесва. Но може и да отмине. Нали понякога и на цветна бременност така се появява розово зацапване и после отминава. до 17,02 има време.
Но ако искаш за твое успокоение можеш да направиш един тест. Но по-добре изчакай.
Sessile , нормално е такова зацапване нали все пак са ит вкарвали нещо и то изтича после. Не се притеснявай. Остави се сега на течението и много хебави емоции. Ще чакаме добър резултат. Hug
Blagodaria vi momi4eta za uteshitelnite dumi,no mai tova zatsapvane shte se prevarne v menstruatsia,zashtoto snoshti spria a dnes ne i izannah na doktorkata i tia mi kaza 4e ili e ranna bremenost taka se proiaviavala ili e nachalo na menstruatsia,kaza v ponedelnik da vzema test,4uvstvam se uzasno taka se nadiavah da se polu4i.Ve4e 5 godini go o4akvame,imam i 3 spontanni aborta tolkava e kofti Cry

# 394
  • Оранжевата стая
Памиво - дръж се още малко - ще се разбере скоро какво е ...
Не тъжи - това ти е първа инсеминация нали? имаш още много път да извървиш докато се тръшнеш отчаяно на земята - Нека вярата и надеждата да са с теб, а любовта в теб!!! Simple Smile

# 395
bilyana44, извинявай, чак сега видях, че си ме питала.  Blush Да, първо ин-витро ни беше.  Peace
pamivo, силно се надявам да се получи при теб!  Praynig Понякога има такова зацапване около дните на цикъла.  Confused
Успех момичета, не се предавайте.  Hug

# 396
Памиво - дръж се още малко - ще се разбере скоро какво е ...
Не тъжи - това ти е първа инсеминация нали? имаш още много път да извървиш докато се тръшнеш отчаяно на земята - Нека вярата и надеждата да са с теб, а любовта в теб!!! Simple Smile
Xlora zdravei mila,lipsvaha mi tvoite obnadegdavashti dumi,dano si prava,silno viarvam da e taka!
Pri teb kak varviat neshtata?Az za malko se otkasnah ot rubrikata,Shtitsa imali novini?

# 397
bilyana44, извинявай, чак сега видях, че си ме питала.  Blush Да, първо ин-витро ни беше.  Peace
pamivo, силно се надявам да се получи при теб!  Praynig Понякога има такова зацапване около дните на цикъла.  Confused
Успех момичета, не се предавайте.  Hug
Blagodaria Kubit shte vi informiram vednaga za sega te4enieto e slabo,shte se molim Praynig

# 398
Момичета,искам да попитам дали са ви правили стимулация на яйчниците преди инсеминация?И ако да-има ли някакви странични ефекти?Ще споделя по-късно точно защо ви питам,изправена съм пред дилема,ще разкажа друг път,дълго е за разказване.

# 399
имала съм точно 4 пъти, но без проблеми и странични ефекти. какъв точно ти е проблема? ако е нещо притеснително се посъветвай и с лекаря си.

# 400
И аz съм имала вече 4 стимулации с клостилбегит. От него получавах ореz лятото гореЩи вълни и главоболие. Други странични ефекти не е имало при мен. Но ти zнаеШ, че при всеки е раzличен.

# 401
Дългичко е за разказване,но ще се опитам да съм кратка.На мъжа ми му предстои лъчетерапия през май.....Имаме син на 3г.и половина.Но смятаме,че ни се полага шанс поне,да можем да имаме и второ дете.След лъчетерапията това едва ли ще е възможно.А пък и аз имам проблеми-транслокация и забременях успешно след три спонтанни аборта.....Понеже четох,че винаги се прави стимулация на яйчниците,но при мен пък нещата стават трудно,дори и по естествен път.......Да не ми разбъзикат хормоните......Затова ви питам.....Ти,Волейбол,казваш не е имало странични ефекти при теб,това ме интересува......Още не сме предприели стъпки по замразяване,можете ли да ми кажете каква е процедурата,моля?

# 402
стимулацията може да е с клостилбегит - хапчета, може и с инжекции. това вече го преценява лекар спроед ситацията и показатели на пациента. вие може да замразите материал и да опитате и на ЕЦ, не е задължително стимулация, ако имаш спотанна овулация. ако не ще пиеш хапчета или ще те бодътс инжекции и пак ще стане. успех и ако има въпроси питай.късмет. Hug

# 403
Благодаря ти,Волейбол!Ще си призная,че не знам какво е ЕЦ Embarassed като съкратщение....Естествен цикъл ли?

# 404
Благодаря ти,Волейбол!Ще си призная,че не знам какво е ЕЦ Embarassed като съкратщение....Естествен цикъл ли?
да. успех и пиши, а ако може да опитате и преди това ще е супер. Hug

Общи условия

Активация на акаунт