Нашите любими торти ... глазури покрития и фигурки за тях 65

• 30 347
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
Пепи,Албенка,благодаря ви момичета за нагледния материал,макар,че аз гледам всеки божи ден как се заглаждат и украсяват торти.Друго си е обаче да го видиш в домашни условия като го прави някой друг,при мен в къщи е почти същото но аз работя с шпатула.И даже почнах да се замислям дали да не снимаме вече клипчета как си правим тортите.
sillsav чудно влакче,а цвета на слона си го докарала като истински,така преливащ.

# 196
Момичета, тортите, които виждам тук, винаги са страхотни! Хортън ми взе акъла  Grinning Как ги правите тези рисунки  newsm78 Вече съм изчела почти цялата библиотека, ама май не съм срещала обяснение. Аз ще се пробвам с един трансфер, но като начало ще е нещо лесничко с шоколад. Доста трябва да потренирам преди да направя такива красоти, като вашите  Laughing
И аз да благодаря за клипчетата! Тъкмо се чудех как стават толкова гладки тортите с шоколадова глазура.

# 197
  • София
Силрай, много жалко, че пропускаш!

Пепи,Албенка,благодаря ви момичета за нагледния материал,макар,че аз гледам всеки божи ден как се заглаждат и украсяват торти.Друго си е обаче да го видиш в домашни условия като го прави някой друг,при мен в къщи е почти същото но аз работя с шпатула.
A, Bracela, ти сладкарка ли работиш?

И даже почнах да се замислям дали да не снимаме вече клипчета как си правим тортите.

202uu с две ръце подкрепям идеята и с удоволствие ще гледам всеки клип, който качите Peace

# 198
  • Банкя
Ванче
, много благодаря .Този много го харесват аз му казвам -мус на Танита-
И пак ще го направя .Аз слагам желатин защото докато я занеса някъде и тя се слегне.
За докторите трябва да е нещо друго ,защото са го яли на миналия Бабин ден.

# 199
silsav, много хубави тортички, слончето ти е мн.очарователно  bouquet

barcela, страхотна идея за прилагане на видео, кьм рецепта за торта Grinning

Албена, мен сьщо ме изуми к-вото сироп.Освен това и к-вото олио, което изсипваш кьм шоколада.
С какьв диаметьр е тортата?Наистина когато остане време, напиши рецептата за крема, сиропа, пропорците на шоколада и олиото.
Благодаря ти за отделеното време, Пепи, на теб сьщо  bouquet

van444eto, този мус за колко голяма торта стига?Добре ли стяга?Сиропираш ли блатовете, преди да го сложиш?

Тази книга на Тоби и мен ме заинтригува Thinking.В Амазон има още една, но е 50 долара Mr. Green.

Аталанта, освен рецепти, какви техники за декориране са описани?

# 200
  • Пловдив
Наитина когато остане време, напиши рецептата за крема, сиропа, пропорците на шоколада и олиото.

Крема е Ганаш, а глазурата е 100гр разтопен на водна баня шоколад и 3-4 с.л. олио.

# 201
Пепи, благодаря ти!На мен ми се струва, че тя слага повечко олио, но явно и шоколада е доста, обаче на видеото не мога да преценя..

# 202
Наитина когато остане време, напиши рецептата за крема, сиропа, пропорците на шоколада и олиото.

Крема е Ганаш, а глазурата е 100гр разтопен на водна баня шоколад и 3-4 с.л. олио.

Аха, точно толкова са пропорциите!

Пепи, ти ли се заемаш с предизвикателството?Ако имате нужда от помощ, за нещо относно него съм на линия, просто няма да мога да участвам  Thinking

# 203
  • Пловдив
Оранжево небето, това за 100-те грама шоколад и 3-4с.л. олио го знам от нея. Даже наскоро го беше писала.

Цитат
Момичета ,аз заливам шоколадовите торти по следният начин.Охлаждам сглобената торта в хладилника.Разтопям шоколад или кувертюр на водна баня и на 100гр.шоколад прибавям 3,4 с.л.олио .Става доста редичко и сипвам в средата като започвам да издърпвам с лъжиза към края,след което леко подрусвам тортата за да се получи гланца от горе .

# 204
Отдавна не бях правила торти, но днес си наваксах Simple Smile

Торта за бебешко парти в работата на съпруга ми и торта Розов пудел за голямата ми дъщеря. Има още една торта, която не успях да довърша днес и 30 къпкейкс за почерпка в училището, но ще ги снимам утре.

# 205
  • София
леле Танита тортите си ги изпипала от всякъде, а розовия пудел много ми прилича на една плюшена играчка на моята дъщеря.

# 206
Танита,прекрасни торти,не си загубила тренинг.И двете са супер яки,ако може повече разяснения за пуделчето и разрез ако може.Ще чакаме и другите ти творения.
Rumya не,не съм в "кухнята" както се казва,но съм отпред дето се предлагат сладките неща,но редовно надничам и затова съм запалена толкова.

# 207
  • Бургас
Здравейте момичета и Честита нова година!Още от преди празниците нямах нет и адски много ми липсвахте Hug Успях да прочета и разгледам пропуснатото и съм възхитена от всичко показано - определено във всяка следваща тема тортите са по-красиви и по-идейни  bouquet

И тъй като сте моите вдъхновителки  и учителки не мога да не ви покажа тортите, които правих около рожденния ден на малкия ми син.
Тази беше за тържеството с децата
отпред, отзад и отстрани. Получи се доста по-добре от репетицията ми Laughing Пропорциите не са съвсем точни, но важното е че детето беше много доволно Simple Smile
Тази беше за в къщи с баби и дядовци - дребния не знаеше за нея и се наложи да я украся за половин час с остатъците из хладилника. Само фигурката беше готова отпреди. Нагърчена и целулитна, но пък вкусна Mr. Green
А тази я сглобих от лентите, останали ми от колата и я носих на гости при приятели

Tannita, невероятни торти! Надявам се някой ден да достигна такова съвършенство. Пудела е невероятен!!!

# 208
  • Варна, морето и сините вълни!
Танита, имам въпрос!
Пудела готова формичка ли е? Ако да моля те сподели технологията!

Изумена останах от тортата на Албена и от шоколадовата глазура...

radinna много хубави тортички Peace

# 209
  • Карнобат
Пепи благодаря ти за видеото.
Албенка страшен майстор си  свалям ти шапка . newsm20
Sillsav много хубави тортички браво.  bouquet
Tannita останаха ми очите в пудела  smile3501
Radinna дати е живо и здраво момченцето, стархотни торти.
Тези са последните две поръчки , сега отивам да подготвям следващата.

И още снимки-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227399&pid=9899011

Общи условия

Активация на акаунт