Нашите любими торти ... глазури покрития и фигурки за тях 65

• 30 365
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Привет, момичета Hug

Видях отново страхотни торти Heart Eyes

На Ванчето и всички останали именници, честит имен ден!  bouquet
Наздраве за ваше здраве newsm24!

краси.мира Честит имен ден на половинката- да ти е жив и здрав!  bouquet

Аз съм рожденичка днес и за моя РД си спретнах тази тортичка:

Лек ден от мен Hug

# 136
Добро утро,
Честит имен ден, Ванче  bouquet.Да си здрава и щастлива, все така креативна и забавна!

Милен@,
Честит Рожден Ден  bouquet
Много щастие, весел купон и все такива стилни и вкусни торти да майсториш  chef

Тортата-чанта е много елегантна, все очаквам да си подаде главата от нея някое чихуа-хуа Mr. Green.Като остане време пусни обяснение каква е отвьтре и как я задьржа права.

краси.мира, Честит имен ден на цялото семейство  bouquet

Честит имен ден на всички празнуващи  bouquet

# 137
Милен@, И ТУК ДА ТЕ ПОЗДРАВЯ С РОЖДЕНИЯ ДЕН!!! МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ОЩЕ МНОГО ТОРТИ И ВКУСОТИИ!!!    И моето питане е ...каква е тортата?

Именника вчера беше девер ми...благодаря за поздравите,все пак...

Моята половинка е на Атанасовден.   

# 138
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕ,ВАНЧЕ.Пожелавам ти здраве и много творческо вдъхновение smile3525.
Миленка ,а на теб честит рожден деН.Бъди жива и здрава и продължавай да твориш. smile3525
Честито и на всички празнуващи.Браво на майсторките smile3501 .Страхотни сте .Аз обещавам видео в най скоро време и за заглаждане и за заливане с шоколад. newsm10

# 139
  • Варна
Момичета, чудех се къде да си задам въпроса, в друга тема не знаят - пратиха ме при вас.

Искам да направя торта Наполеон и се чудя, ако крема е от готварска течна сметана + захар, дали ще попият хубаво блатовете?  Thinking

Правила съм с крем от прясно мляко+масло+яйца+брашно, но ми се иска нещо по-лесно  Crazy

# 140
  • София
Влизам само да пожелая на Милен@, Ван444ето и всички скирти именчки - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 141
  • Карнобат
За много години мили момичета.
Ванче  честит имен ден, желая ти много здраве и още повече сбъднати мечти.  bouquet
Записвам се само с тортичките от празниците и се връщам да чета пропуснатите теми.

Още снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227399&pid=9864909

# 142
bdbaloni MILENA  I CHESTI IMEN DEN VAN444EEEE baloni
DA STE JIVI , ZDRAVI I SUPER SHTASTLIVI  bouquet

# 143
  • На небето
Милен@ супер чантичка, браво!
Elena K. и твоите са супер, иде ми да ти оближа камиончето.  Embarassed
краси.мира розите са много хубави цветове, много естествени.

Въпрос: Момиче какъв крем мога да използвам при който да не се налага да слагам маслен крема под моделиращата маса? Върти ми се из главата една идея за динозавъра. Чудих се дали да не натроша блатовете да ги размеся с крем за да мога вече лесно да моделирам. Днес направих една такава тортичка с кексови блатове и сметана (нещо като Рошлата), но надробих на трошички блатовете омесих със сметаната и оформих с ръце и лъжица. Та се чудих дали да не направя Динозавъра така?  newsm78 Но..., отгоре искам да сложа моделираща маса която да я боядисам ръчно.., пък да видим дали ще се получи... Боите ми са калпави и са ограничени цветове, няма подходящи четки, но с каквото разполагам с това ще правя.

# 144
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВАН444ЕТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛЕНК@!!!!!
[/color
Миленк@ тортата ти е невероятна и перфектно направена.
Албенче,тортата с влакчето е мнооого хубава,вече се справяш перфектно и със захарното тесто
Барсела,Маккуйна ти е като истински,имам чуството,че ще тръгне всеки момент Grinning
Dot,тортата с гъбките мнооого ми хареса
а на Fior фигурките са станали перфектни!
Оххх май забравям някой,но ме извинете.Сега искам да ви покажа последната ми торта от която не съм съвсем доволна,но за първи път работих с айсинг, а и поша нещо сериозно ми се опъва,но ще му видя сметката,няма да му се дам така лесно smile3508
Направена е с пандишпанови блатове,крема е този който наподобява белият крем на Неделя/ама не съвсем/ с малко прасковки и шоколадче.

# 145
Честит рожден ден на Милен@ и имен на Ванчето!
Питателни дни и сладки нощи Simple Smile

# 146
  • Пловдив
Миленка ЧРД и от мен! Бъди много здрава и щастлива. Усмовката никога да не слиза от лицето ти!

Момичета, аз май влизам в ритъм. Ето ви едно Арсеналско лого, че от половин година не съм правила такова  Embarassed

# 147
  • София
Estell, ами освен някакъв по-маслен крем да сложиш - например маслено-пудинговия не разтапя ММ.
Друг вариант е да си направиш каквото искаш пълнеж и да намажеш отгоре само с четка със сладко  или кристалина. При тоя вариант ще успееш и доста добре да загладиш повърхността, докато ако с нищо не мажеш, може да има неравности.

Момичета, какво стана с Предизвикателството??? Не е ли време вече за тема?

# 148
Честит имен ден на Ванчето! Честит рожден ден на Милен@!
Много здраве, късмет и усмивки!

Миленче, чантичката е толкова елегантна   bouquet!

На ai-ai тортата е много нежна.

Dot, гъбките са много весели.

краси.мира , розите са страхотни.

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 18:10 от Blue Jay

# 149
  • Пловдив
Тортено предизвикателство Февруари 2009

Заповядайте да се запишете

Общи условия

Активация на акаунт