Нашите любими торти ... глазури покрития и фигурки за тях 65

• 30 361
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на Милена и Честит Имен ден на Ванчето! Пожелавам ви вси4ко наи-хубаво момичета!  Tada
Ванче, иначе повода за гъбките беше една малка рожденничка, която много им се радваше..

# 151
Милена ЧРД - много здраве и вдъхновение за все така красиви торти  Tada. И аз чакам да споделиш за чантата.
Ванче честит празник и на теб ( този път няма да има кобри , нали  newsm43 )
 Пепи ще влезеш в ритъм , личи си от Арсеналската торта  Wink

Момичета, какво стана с Предизвикателството??? Не е ли време вече за тема?
Време е ,но Тандури има някакви затруднения в момента -  да изчакаме няколко дни и да видим дали ще успее с това предизвикателство или ще трябва някой друг от нас да се наеме с организирането.
Естел Ганаш издържа под покритието.

# 152
  • Бургас
van444eto, благодаря!
И честит имен ден!    и от мен bouquet

# 153
Момичета ,клиповете пътуват ,най късно утре,ако не тази нощ Пепи ще ви ги достави.Впрочем Пепи чудесна торта емблепатична  bouquet
ЕленаК супер торти и трите ми харесаха Hug
Анда твоята е чудесна ,много добро цветово съчетание и изпълнение.Поздравления HugОтивам на работа момичета лека вечер от мен

# 154
Ч И Д на всички празнуващи днес!

Виолетке   bouquet

# 155
Честит празник на всички празнуващи  bouquet .

Една тортичка и от мен послучай утрешната ни 20 годишнина като семейство Mr. Green .

# 156
  • у дома
Честити имени дни на van444eto и ВСИЧКИ останали  Mr. Green Hug  bouquet newsm51

не съм коментирала скоро, НО видях прекрасни торти  Party

# 157
  • У дома
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВАН444ЕТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛЕНК@!!!!!

# 158
2в1 , ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ !!! ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! И ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА СТЕ ТАКА В ЛЕГЛОТО!!!    
Пепи, изпипана, както винаги!!!  Направи някоя грешка,че да има какво да критикувам!  
ai-ai, чудесна кошница!   Peace

И едно питане: някой гледал ли е книгите за декорация на торти на Кадемлия,колко са дебели и дали си заслужават парите?    

# 159
  • У дома
От книгите - търсете Тоба Гарет!!! Невероятен талант! И рецептите и си ги бива. За предизвикателството ще правя по нейни рецепти.

# 160
  • София
Ванче, Честит Имен Ден! Да ти е живо и здраво името и славно!
Честито и на всички, чиито имена празнуват днес:))))

Милена, Честит Рожден Ден! Много реализирани мечти и проекти! Тортата е предизвикателна и много елегантна - нареждам се за разясненията:)))

ай-ай, много нежна торта, това зелено и лилаво ми взеха очите, адски ми хареса комбинацията!

Пепи, това си си ти, да - изпипана!

2в1, сладък ден утре!

Аталанта, нейни рецепти срещах в бейкинг.911, останала съм с добри впечатления!

# 161
Малее,колко съм пропуснала  #Crazy,ама като съм на диета и гледам по-рядко да влизам тук.Но до края на седмицата ще покажа две торти.
Аталанта,честит рожден ден!!!Бъди винаги щастлива и обичана!!!  bouquet

Ванчеее,честит имен ден!!!Да ти е живо и здраво името!!!  bouquet  bouquet

е,ама много козирози  Peace

2в1,честита ви годишнина!!!Още дълги години все така да си празнувате Wink.!Много да се обичате и разбирате!!!  bouquet

Милена,честит рожден ден!!Бъди жива,здрава и много късмет ти желая!!! bdbaloni

Видях и много красиви торти!!!Поздравления за всички ви!!  bouquet

# 162
От книгите - търсете Тоба Гарет!!! Невероятен талант! И рецептите и си ги бива. За предизвикателството ще правя по нейни рецепти.
Аз пък да допълня , че и цените и си ги бива  Rolling Eyes http://www.tobagarrett.com/cakes.html

# 163
  • Plovdiv->Toronto
Честито Ванче, 2в1, страшен спален комплект, и аз искам такъв Laughing ....
Атланта, Рая  Grinning, и аз по Тоба действам, оттам ми е пастата с трохи с която шпакловам и обикновените блатове, ммм толкова вкусни  Rolling Eyes ...

# 164
  • София
2в1 Честита годишнина  bouquet Желая  ви още 4х20 да празнувате в любов и разбирателство Wink Тортата добре, ама вие тези чаршафи не ги ли мачката newsm78 Mr. Green

Ванче На патерица да си жива, здрава, идейна и неуморна Party

Милена бъди все така изящна  bouquet

Пепи как ни стресна само, но вече сме спокойни че си си ти Laughing

Общи условия

Активация на акаунт