Нашите любими торти ... глазури покрития и фигурки за тях 65

• 30 328
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Малко ме притеснява глицерина. Днес си купих от аптека Глицерол 85% - пише, че е се използва във фармацията и козметиката...Вие от къде купувате и какъв ползвате?

# 226
Ако ми стои в хладилника тортата с готова ММ .. дали ще се увлажни.. или ще изсъхне..
Много искам да е вторто  Praynig Че май попрекалих със сиропирането..
И на 2рия етаж малко ми се свлече покритието та кърпих.. изобщоооо страшна работа  ooooh! Дано да оживее до утре на обед  Tired

# 227
Смехурко,аз също го купувам ат аптеката и 85 процента.Така,че не се притеснявай.
Духи пухи,аз я оставам на хладно , не в хладелника.

# 228
Малко ме притеснява глицерина. Днес си купих от аптека Глицерол 85% - пише, че е се използва във фармацията и козметиката...Вие от къде купувате и какъв ползвате?

Глицерина по своята същност е глицерол и дестилирана вода. И щом се използва във фармацията и козметиката, значи се абсорбира от организма и няма логика да вреди по някакъв начин  Peace

# 229
Духи-пухи тортата най-вероятно ще си поеме сиропа в хладилника, обаче очаквай конденз на ММФ  Confused

# 230
Духи-пухи тортата най-вероятно ще си поеме сиропа в хладилника, обаче очаквай конденз на ММФ  Confused
А ако я извадя на терасата (остъклена, ма е май колкото в хладилника  newsm78)

# 231
Здравейте,
Огромно благодаря на Пепи за ка4ения клип и за разясненията , както на Албена за направените клип4ета.
Албен4е, то4но това заливане исках да нау4а и то4но за тази заливка те питах на ли4на. Благодаря ти, много ми помогна като го видях нагледно. Искам да те попитам за ганаша, в какви пропорции го правиш. Защото аз имам няколко рецепти за ганаш и вси4ките все от тази тема. Аз 4есто прява ганаш, но моят става по-тъмен, а последният път нещо не искаше да се сгъсти, та му добавих стабилизатор за сметана или сладолед на прах ( не си спомням ве4е). Това е един от любимите ми кремове.
Танита, тортите са перфектни.  smile3501 С огромно удоволствие разгледах пак твоите торти, коя от коя по-хубави.
Елена, и двете торти са върха, но пудел4ето е много сладурско. Като си го украсила със смената, остава ли така "космато" дори и след няколко 4аса.? Или мако се разти4а сметаната, как да кажа, не то4но " разти4а" , но вте4нява или го държиш на студено?

# 232
При тези минусови темперетури , не ти препоръ4вам тераса  Wink, а може и да зъмръзне

# 233
Момичета, кажете кои книги да сваля и утре вечер ще го направя и ще ги кача на сървър където може да ги изтеглите Wink

Пепи, тази на Тоба сьс сигурност и каквото успееш, свьрзано с торти.
Благодаря ти за помощта!

didocia, браво на теб,че сподели  bouquet.Тькмо в английския Амазон видях едно единствено мнение на потребител, недоволен от сьотношение сьдьржание-цена на книгата Mr. Green

Таннита, Елена К, Радинна, страхотни торти, момичета  bouquet

# 234
  • Vaudreuil Canada

ММФ ли си ползвала или готова ММ? За ММФ спасение няма - по-добре не я мести изобщо.
Една от последните ми торти с ММФ направи страхотен конденз, но не се разтопи покритието просто стана много лепкаво.... Ама на друга торта се свлече на парцали  Rolling Eyes така че гаранции няма.

# 235
Готова ММ ..

Засега е жива след кръпките.. Дано издържи още 12-14 часа  Praynig

# 236

Анда, да ти изпратя ли книгата?

И как успя да я свалиш?
Моля, който е свалял от там да даде малко разяснение-как, защото има и други хубавиики!  Crazy

сьс Mozilla Firefox го свалих, не стана с Internet Explorer

# 237
сьс Mozilla Firefox го свалих, не стана с Internet Explorer

ДА и аз Peace

# 238
Само мятам тортата и отивам да се мятам на печката.
Утре сутринта ще гледам 3те изпуснати страници и ще коментирам.
само да кажа, най-сетне направих експеримента с фарситурата. Ей го резултата:

Тортата е мъъъъъничка...... 45х25  Joy - цели блатове на Илчовски......

# 239
Ванчеееее,страшна е!!!! smile3501 Ти си уникална жена!!!!!!!!!!!!!! newsm51преди малко нещо ми запецна компютъра  Hug

Общи условия

Активация на акаунт