Гледах... Хареса ми... Препоръчвам! - 12-та Серия

• 26 225
  • 366
  •   1
Отговори
# 225
  • в сърцето на един мъж...
Тандури, аз съм Ганка бе, ама не харесвам Хелбой 3 Embarassed Нали няма да ми се карате Mr. Green
По въпроса за коментарите - време беше в тази тема да има някакво движение, ужасно ми харесва така   bouquet Иначе приличаше на страниците на замунда - тъп филм, добър филм, лошо качество, добро качество.... Ама защо да го гледаме или не - не си личи по нищо. Така че и аз съм за коментарите Peace
Снощи изгледах Passengers - има доста голямо развитие при Ан Хатауей от детска актриса към сериозна, но пак нещо й куца, милата. Интересно направен филм, има интрига, обаче след "Шесто чувство", някак си куцат такива сюжети Confused

# 226
Гея, една от най-добрите ми приятели е Йорданка, а много близка приятелка на майка ми е Ганка, така че не целях да обидя имената  Peace Използвах ги просто като събирателно  Peace

# 227
  • в сърцето на един мъж...
Гея, една от най-добрите ми приятели е Йорданка, а много близка приятелка на майка ми е Ганка, така че не целях да обидя имената  Peace Използвах ги просто като събирателно  Peace

А, аз не съм обидена Wink Просто ми стана смешно Hug

# 228
  • Пловдив
Ох,момичета,сега се сетих,че не съм гледала новия /или поне така си мисля  Rolling Eyes/ с Кийра Найтли и Ралф Файнс.Не се сещам как се казваше,помагайте.Нещо Херцогиня,Графиня...... hahaha hahaha hahaha

# 229
"Дукесата" е филмът , Desert`Rose

# 230
  • Пловдив
"Дукесата" е филмът , Desert`Rose
Много благодаря! Hug

# 231
Такааа... Изгледах Revolutionary road и The curious case of Bendjamin Button. Определено мога да заявя, че вторият е моят филм. Revolutionary road е силен филм, да, ще го запомня, но характерите във филма не са моите типажи, слаби психики според мен... Не отричам, че става въпрос за реални неща, но аз предпочитам да гледам силни хора и интересни истории. Наречете ме повърхностна, ако щете, но това е моето мнение Grinning
Докато Бенджамин Бътън наистина ме разтърси! Не бях гледала подобен филм!
Общо взето изключително съм изненадана от филмите, които излязоха в края на 2008 година. Толкова силни, стойностни филми наведнъж, които отсрамиха липсата на качествено кино през годината. Остана да гледам и 7 паунда, който съм почти сигурна, че ще харесам. Уил Смит се справя много добре със сериозни роли, незнам защо го заклеймихте като комедиен актьор... В The Pursuit of Happyness например - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=127455&hit=1

# 232
Може да ти хареса Seven pounds. Виждам, че на много хора им е допаднал. За мен беше пълна загуба на време, за което още ме е яд.

# 233
Да вмъкна и аз нещичко за Revolutionary road ,мнението ми за чуствата на Ейприъл съвпадат горе долус тези на Аурора
Цитат
кюбит, понякога това чувство те спохожда съвсем спонтанно, то се появява неочаквано, в някой мързелив вторник следобед, седиш си и изведнъж осъзнаваш, че повече не можеш да продължаваш така...искаш да избягаш, да отидеш някъде надалеч, да започнеш на чисто...да подредиш хаоса в душата си, да сложиш в ред мислите в главата си...аз съм го изпитвала и затова го разбирам. не казвам, че е правилно или логично, просто човешко чувство.

Мястото Париж не е  избрано случайно именно там Франк се е чуствал свободен,именно там е бил самия себе си момчето в което Ейприъл се е влюбила.Него вече го няма защото живота го е превърнал в един "скучноват" мъж,чийто ден минава единствено в това да се грижи за прехраната,работи работа която не го удовлетворява,движи се в среда която не го зарежда,забравя за дребните нещица в живота .Париж е един светъл лъч за тях,който дори приятелите на Франк приеха за някаква "Зараза",по простата причина,че всеки от тях би искал д а промени живота си но няма смелост да го направи.Забелязахте ли задоволството им когато разбаха че Ейприъл и Франк остават,съпруга на Мили беше единствения който беше на вълните на Ейприъл.Никой нищо не каза за образа на "лудия" Джон на мене той ми се видя най-нормалния сред заобикалящите,за мен той е будната съвест на Франк,тази която крещи,събуди сееееееееее събуди ти не живееш собствения си живот.За мен филма постави много хубаво послание-Никой не е застрахован да попаднев тази безнадеждност,дори и да не си го признаваме малко или много ние вече смев нея стремежите ни към материална задоволеност растат със всеки изминал ден,те замъгляват съзнанието ни до толкова,че забравяме за дребните човешки радости и за търсене на пътищата към душевностите както на отсрещния така и на самите нас.

# 234
Не харесах "Тази вечер Ангелите плакаха",много разпиляно действие,пълна деградация на личностите,никакви ценностти.Каква любов? ooooh!

# 235
  • Germany
С малко закъснение и аз гледах "Vicky Cristina Barcelona". Случвало ми се е и с други филми на Уди Алън, някой неща ми харесаха, някой не. Едно разбрах, имам нещо от Кристина - не знам какво искам, но знам, че не е това Laughing Толкова ми хареса дискусията ви за "Revolutionary Road ", че чак ми се догледа Peace Общо взето съм доста назад от вас с новите филми, но и аз ще наваксам скоро, а вие коментирайте, защото още повече ми се засилва желанието за даден филм  bouquet

# 236
  • Варна/Лондон
Exit Speed (2008)На мен ми хареса -не подозираш на какво си способен ,докаро не ти се наложи Peace

# 237
  • Варна/Лондон
Не харесах "Тази вечер Ангелите плакаха",много разпиляно действие,пълна деградация на личностите,никакви ценностти.Каква любов? ooooh!
Peaceизморих се и просто не го доизгледах Cry Cry

# 238
  • Варна/Лондон
Може да ти хареса Seven pounds. Виждам, че на много хора им е допаднал. За мен беше пълна загуба на време, за което още ме е яд.
Е това е силно филмче за мен Hug

# 239
  • ville de Quebec
Да вмъкна и аз нещичко за Revolutionary road ,мнението ми за чуствата на Ейприъл съвпадат горе долус тези на Аурора
Цитат
кюбит, понякога това чувство те спохожда съвсем спонтанно, то се появява неочаквано, в някой мързелив вторник следобед, седиш си и изведнъж осъзнаваш, че повече не можеш да продължаваш така...искаш да избягаш, да отидеш някъде надалеч, да започнеш на чисто...да подредиш хаоса в душата си, да сложиш в ред мислите в главата си...аз съм го изпитвала и затова го разбирам. не казвам, че е правилно или логично, просто човешко чувство.

Мястото Париж не е  избрано случайно именно там Франк се е чуствал свободен,именно там е бил самия себе си момчето в което Ейприъл се е влюбила.Него вече го няма защото живота го е превърнал в един "скучноват" мъж,чийто ден минава единствено в това да се грижи за прехраната,работи работа която не го удовлетворява,движи се в среда която не го зарежда,забравя за дребните нещица в живота .Париж е един светъл лъч за тях,който дори приятелите на Франк приеха за някаква "Зараза",по простата причина,че всеки от тях би искал д а промени живота си но няма смелост да го направи.Забелязахте ли задоволството им когато разбаха че Ейприъл и Франк остават,съпруга на Мили беше единствения който беше на вълните на Ейприъл.Никой нищо не каза за образа на "лудия" Джон на мене той ми се видя най-нормалния сред заобикалящите,за мен той е будната съвест на Франк,тази която крещи,събуди сееееееееее събуди ти не живееш собствения си живот.За мен филма постави много хубаво послание-Никой не е застрахован да попаднев тази безнадеждност,дори и да не си го признаваме малко или много ние вече смев нея стремежите ни към материална задоволеност растат със всеки изминал ден,те замъгляват съзнанието ни до толкова,че забравяме за дребните човешки радости и за търсене на пътищата към душевностите както на отсрещния така и на самите нас.

И аз имам подобни коментари, но май изпускаш един също важен момент - бременността, тя наистина променя много нещата. Според мен Франк се отказа заради бременността...

Общи условия

Активация на акаунт