ДЕКЕМВРИ № 95

• 13 510
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Munieca,благодаря,че ни включи в списъка.Наистина,ако има някоя друга мама  от Люлин може да тръгнем заедно.Нека ми пише да се разберем  Peace
Уха,ама списъка става все по-дълъг!Супер!  Party

# 106
  • Sofia
МЗа сега за общият рожден ден нищо конкретно не мога да кажа, тъй като зависим най-вече от времето и от това как е Инка...иначе много ми се идва Hug
И НА НАС МНОГО НИ СЕ ИДВАШ!!!!!

# 107
Абе не се губят Галчо и мама Яни , ама си говорят кодирано тука и не можем да разберем какво е станало на третия път  Joy
На третия път Марти дръпна шалтера на компито  Wink

Тука сме си. smile3534

# 108
  • Sofia
За общия  рожден ден: За 31ви януари, събота,в клуба Пчеличката Мая може да сме от 13ч, мисля няма проблем за повечето от нас.
Днес 8ми януари ще се плати капаро, за това МОЛЯ ако някой от СПИСЪКА СЕ ОТКАЗВА ДА НИ КАЖЕ НАЙ- КЪСНО ДО ДНЕС ВЕЧЕРТА ИЛИ УТРЕ ДО 10 часа!
Като цяло парички ща даваме на място: 10лв. на дете+15лв. на майка за консумация+торта/ 5лв. слагаме аванс за тортата в зависимост колко майки ще сме/ ,т.е. общо 25 - 30 лева! Капарото е 50 лева и Алекс утре ще го плати, за това моля тези които са ни потвърдили до момента ако имат нещо против да кажат до утре 10часа!
Списък на желаещите за ОБЩ РОЖДЕН ДЕН!
1. POCTOR
2. CVETI
3. ALEX
4. G BABY
5. АЗ
6. Шишкова
7. Лионката
8. Ивето /ако требе за тебе и на слънцето ще платим ама да дойдете с Юлинка/
9. Нонич
10.Катюша
11. Китчето
12. Шанталчето
13. БабаТонка
14.Зелена Ябълка
15. Йети
16. Розичка
17. Мама прас
18. Аничка
молимммммммммм Вещуна, Клер, Магинти, Бло, Мацата, Дикси, Каленуча и всички други софииски мандами, а и другите таквиз да се яват незабавно!
това е клуба http://www.pchelichkatamaia.com/
[/quote]

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 10:07 от munieca

# 109
Честит рожден ден на последните декемврийчета- Александър, Никол, Магдалена, Хана, Моника и Александър!
Честито и на малки и големи именячета! Здрави, усмихнати и щастливи да са!
Калина още не е проходила, но също практикува катерене от чекмедже в чекмедже  Laughing. Кака и не успя да изтърбуши скрина на баба им, но това шило е на път да го направи.

# 110
И на мен ми се искаше да дойдеме със Стефани,но времето е ужастно,пък и няма да мога да се организирам,малко ми е трудно да се оправям сама с нея като сме навън,може би другият  път когато се събирате ще доидем и ние WinkДнес ка4их още малко нови снимки в албум4ето    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321122   Simple SmileСтефани нещо пак се поразболя newsm78 не знама ве4е какво да правя,преди две седмици и мина и сега пак-кихне и сополи Sick бяхме на лекар и ни казаха 4е и конйоктивид развива.Дадоха ни еин куп лекарства и сега се мъ4им.Някоя от вас дава ли витамини,изобщо могат ли да се дава newsm78 ..............Лек ден на вси4ки  bouquet

# 111
Всъщност,то е по4ти ве4ер........... hahahaние понеже спахме до 13.00h  аз си мисля 4е е обяд,големи мързеланковци сме станали Blush

# 112
Малка мама, ама сте хубавицииии! И двете.

И аз се боря с големия зелен сопол. Дано мине бързо при вас. Витамини не давам, само витамин С, когато е болна. Но нашата педиатърка много не си пада по лекарствата.

# 113
Мерси много кит4е.АМа къде се изгубиха вси4ки времето е ужастно,не става за разходки ,а никой не пишееее Tired Я СЕ СТЯГАЙТЕ аз сам най нередовната и сами4ка си пиша Crossing Arms

# 114
   Добра вечер!
И аз съм тук, малка мама. Много сте хубави със Стефи и каква дълга косичка си има твоята принцеска.  newsm10. Моята кукличка е блонди, иначе щях да си открадна аз малко от тези хубави къдрици Simple Smile
   И Никол е със сополки и лека кашлица. Не знам от зъбките ли е, или пипнахме някой вирус. За сега мисля, че овладяхме положението, да видим утре как ще е.
   За Варненска среща май няма ентусиасти....Ехоооо, къде се губите, момичета?
   Аз до сега се ограмотявах за "Прощъпулника", благодаря на Bissera.
   Лека нощ от нас! И да спинкате! Стискам палци на всички болнички деца, да оздравяват по-бързо.

# 115
Добро утро,народе!

Да ви разсъня,че да пишете по-активно! Laughing

Наско е с белезникави сополи и бактерия.Във вторник ще ни стане готова посявката от носа Tired.

Малка мама,Стефи е голяма сладурка!  bouquet

# 116
Добро утро и от мен. Аз изпратих Изабела на ясла и пия кафе пред компа. Не че не трябва да прахосмуча, подредя в кухнята, оправя в спалнята и сума ти други подобни, просто не ми се мърда. Първо и най-важно - кафе. И понеже не пуша (от май 2007) пия тъпо нес с мляко и захар, така че съжалявам няма еспресо, само кафе с мляко. Ето моля

Да чукам на дърво ние сме здрави  Mr. Green
Малка мама, чудесни къдри имате, чудесни. Grinning

# 117
За общия  рожден ден: Днес мъжът ми мина през "Пчеличката Мая" и го запази. Големият ден е  31-ви януари, събота, от 13ч.

Другата седмица, моля Алекс или Муни да минат през клуба и да уточнят бройката на децата и менюто Simple Smile.

Като цяло парички ще даваме на място: 10лв. на дете+15лв. на майка за консумация+торта/ 5лв. слагаме аванс за тортата в зависимост колко майки ще сме/ ,т.е. общо 25 - 30 лева!

Списък на желаещите за ОБЩ РОЖДЕН ДЕН!

1. POCTOR
2. CVETI
3. ALEX
4. G BABY
5. Муни
6. Шишкова
7. Лионката
8. Ивето /ако требе за тебе и на слънцето ще платим ама да дойдете с Юлинка/
9. Нонич
10.Катюша
11. Китчето
12. Шанталчето
13. БабаТонка
14. Зелена Ябълка
15. Йети
16. Розичка
17. Мама прас
18. Аничка

Молимммммммммм Вещуна, Клер, Магинти, Бло, Мацата, Дикси, Калинуча, Чигес, Скорпиту и всички други софийски мандами, а и другите таквиз да се присъединят към проявата!

Адресът на клуба е http://www.pchelichkatamaia.com/

# 118
МИЛВА,исках де те попитам,ти отдавна ли си пусна документи за яслата. Как реагира твоята принцеска,плака ли много отна4ало??Много време ли 4ака да ви приемат ?????Питам защото и намен ми се иска да подам документи в някоя ясла,но нямам представа къде newsm78   хи4 не ми се иска да си стоя в къщи и да се гледаме докато не тръгне на у4илище,а между другото много,много не ми се икса да я водя,заради вирусите които са по детските градини,не 4е като си седиме в къщи не боледуваме........мале и аз не знам какво искам doh

# 119
Ще ти пиша на лични, защото вече ме питаха за това и е тъпо за останалите да се повтарям. Но и аз изпратих Изабела на ясла поради същата причина, за да не седим двете вкъщи и да се гледаме по цял ден всеки ден. Аз не съм от най страхотните майки на света, хич не ми идва на ума как да се разнообразяваме. За 2 месеца и половина още не се е разболявала, държи се детето, дано все така да кара. Но естествено някои деца са все болни. Преди Коледа в групата им от 9 деца бяха останали само 3, навсякъде е така.

Общи условия

Активация на акаунт