ДЕКЕМВРИ № 95

• 13 504
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София
Честито на всички именници! Малки и големи, да са румени засмени и с любов окрилени!

# 92
  • София
Куку, дзак! Блудната баба се завръща  Kissing Heart
Изпуснах да се обознача през целия празничен месец с рождените дни, но пък мислено съм отправила най-искрени добропожелания за всяко едно годиначе. Сега и на вас ви пожелавам
За много години! Нека новата година да ни донесе здраве, щастливи моменти, много радостни срещи и повече любов и доброта около нас!  smile3525
Правейки равносметка за себе си, мога да кажа, че отминалата година беше най-щастливата в живота ми - едно безкрайно блаженство с широко ухилената физиономия на Теодорий, която предизвикваше ответната реакция у всички нас.

Успях също да сбъдна и една дълговременна моя мечта - да вляза в някаква прилична форма, но пък като камък на шията остана да ми виси недовършената дисертация. Нищо, тази година е чудесна за доФторска степен.  Whistling
Сега все по-ясно усещам как навлизам в нов период - дребния вече не просто ходи, а не се спира изобщо. Успява всеки ден да ме изненадва с някоя нова беля, но не престава да ми се усмихва любовно. А аз нали съм една мека душа (все повече омеквам в ръчичките му  Crazy) и какво да правя - усмихвам се в отговор и шетам след него. Но работата става все повече, а вариантите пред мен - все по-малко.
За сега смятам да ви навестявам по-често тук и като се постопли малко - да хукваме по градинки и паркове.
Да не забравя - честит имен ден на именниците!   bouquet

# 93
Галчо,досетих се!  Laughing

# 94
Честит имен ден на именяците, да са живи и здрави!
А някой ще каже ли къде се намира пчеличката Мая, че не съм наясно.

Бабчеееееееееееее, радвам се, че се завърна и да пишеш по-често. А за топлото време и аз го чакам с нетърпение да ходим из парковете.

# 95
  • Sofia
За общия  рожден ден: За 31ви януари, събота,в клуба Пчеличката Мая може да сме от 13ч, мисля няма проблем за повечето от нас.
Утре 8ми януари Алекс ще плати капаро, за това МОЛЯ ако някой от СПИСЪКА СЕ ОТКАЗВА ДА НИ КАЖЕ НАЙ- КЪСНО ДО ДНЕС ВЕЧЕРТА ИЛИ УТРЕ ДО 10 часа!
Като цяло парички ща даваме на място: 10лв. на дете+15лв. на майка за консумация+торта/ 5лв. слагаме аванс за тортата в зависимост колко майки ще сме/ ,т.е. общо 25 - 30 лева! Капарото е 50 лева и Алекс утре ще го плати, за това моля тези които са ни потвърдили до момента ако имат нещо против да кажат до утре 10часа!
Списък на желаещите за ОБЩ РОЖДЕН ДЕН!
1. POCTOR
2. CVETI
3. ALEX
4. G BABY
5. АЗ
6. Шишкова
7. Лионката
8. Ивето /ако требе за тебе и на слънцето ще платим ама да дойдете с Юлинка/
9. Нонич
10.Катюша
11. Китчето
12. Шанталчето
13. БабаТонка
14.Зелена Ябълка

Нещо много ми малее този списък. Защо не виждам Скорпи, Розичка, Аничка ... да не продължавам да изреждам   Crossing Arms

П.П. С всичко друго съм съгласна .

# 96
Честито на имениците ни - малки и големи! Да са живи и здрави те и всички покрай тях!

# 97
Да почерпим за празника на нашето миниче-имениче!

Честито и на всички други празнуващи - малки и големи!

# 98
Шанталче и на мен ми малее, но се надявам до утре сутрин да се удвои Mr. Green
Розата не влиза във форума, а в чата много рядко и трябва някой да и се обади, аз май й нямам тел., че последно ми смениха софтуера и ми изчезнаха номерата, римайндърите и всичко останало, Скорпи незнам защо нищо не казва и за Аничка се отнася Thinking

# 99
  • Бургас
С немалко закъснение, честит първи рожден ден на Алекс! Пожелаваме му здраве, весело и безгрижно детство!

За Нели,

Честит имен ден на всички именяци - малки и големи - вчера и днес!

Мамо Яни, още много по 6 ви пожелавам. Hug

Дани Т, Миглена Панева и аз се чудя кога да направим прощъпулника. Като с почти всяко нещо, има две поверия - когато детето е направило първите си крачки или когато вече ходи стабилно. Има аргумнети и за двете. Инфо по въпроса има тук и тук.Лично аз предпочитам Стефи да ходи стабилно, но мъжа ми е на мнение, че вече е време. Стефи прави около 15 крачки сама, но за да се изправи все още й е необходима опора, т.е. не е още проходила "както трябва". Laughing

# 100
  • София
Привет,момичета!
Честит имен ден на всички именници!  newsm51 
Дали е много късно да се включим с Хана в общия рожден ден?Много ще се радвам да се запознаем лично.И ако може някой по-запознат да ми обясни къде по-точно е клуба?  Embarassed  Тъй като Борово ми е доста непознат квартал ще дойдем с такси от Люлин 6.

# 101
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на МАЛКИ и ГОЛЕМИ
дА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ. сВЕТИЯТА ДА вИ ПАЗИ и закриля.

Относно общия рожден ден - си траехме, за да не Ви подведем - все пак трябва да е удобно преди всичко на Софийската клика. НИе си имаме голям рожденик на 31 - така, че ще пропуснем. Забелязвам, че в списъка сте пропуснали Иети.

А като сме тръгнали да питаме , защо някои  с е губят - да си кажат и мама Яни, Галчо, Стела Мария и другите - да не ги изброявам поименно.

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 18:39 от paloma_x

# 102
Абе не се губят Галчо и мама Яни , ама си говорят кодирано тука и не можем да разберем какво е станало на третия път  Joy

# 103
  • Sofia
За общия  рожден ден: За 31ви януари, събота,в клуба Пчеличката Мая може да сме от 13ч, мисля няма проблем за повечето от нас.
Утре 8ми януари Алекс ще плати капаро, за това МОЛЯ ако някой от СПИСЪКА СЕ ОТКАЗВА ДА НИ КАЖЕ НАЙ- КЪСНО ДО ДНЕС ВЕЧЕРТА ИЛИ УТРЕ ДО 10 часа!
Като цяло парички ща даваме на място: 10лв. на дете+15лв. на майка за консумация+торта/ 5лв. слагаме аванс за тортата в зависимост колко майки ще сме/ ,т.е. общо 25 - 30 лева! Капарото е 50 лева и Алекс утре ще го плати, за това моля тези които са ни потвърдили до момента ако имат нещо против да кажат до утре 10часа!
Списък на желаещите за ОБЩ РОЖДЕН ДЕН!
1. POCTOR
2. CVETI
3. ALEX
4. G BABY
5. АЗ
6. Шишкова
7. Лионката
8. Ивето /ако требе за тебе и на слънцето ще платим ама да дойдете с Юлинка/
9. Нонич
10.Катюша
11. Китчето
12. Шанталчето
13. БабаТонка
14.Зелена Ябълка
налични са и
15. Йети
16. Розичка
17. Мама прас

молимммммммммм Вещуна, Аничка, Клер, Магинти, Бло, Мацата, Дикси, Каленуча и всички други софииски мандами, а и другите таквиз да се яват незабавно!
това е клуба http://www.pchelichkatamaia.com/

Мама прас може да се разбереш с някоя от мамите от люлин или обеля да дойдете заедно?

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 21:51 от munieca

# 104
Мили момичета Hug,
аз вече съм работник и тъй като с много нови неща ме посрещна работата нямам време, ама наистина, да погледна компа. Вечер като се приберем, а това, а онова и пак времето е кът. Юлинка се гледа с баба си и е много доволна от нея Crazy За сега сякаш не усеща , че ни няма, дори вечер като се приберем почти никакво внимание...все едно до преди малко сме били с нея.
За сега за общият рожден ден нищо конкретно не мога да кажа, тъй като зависим най-вече от времето и от това как е Инка...иначе много ми се идва Hug

Общи условия

Активация на акаунт