ДЕКЕМВРИ № 95

• 13 501
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
  • СОФИЯ
Честит празник на всички празнуващи именници днес!

# 76
Еее, браво на организаторките! Аз, както казах, за датата нямам претенции. За часа ще ми е по-удобно в 12:30, но и 15:00 става. Лора спи два пъти през деня - към 11 и към 15 ч., но ако се разберем за 15, може да дремне в колата, докато пътуваме. Ух, а паричките как ще ги дадем, не знам. Ние сме закотвени в Симеоново, аз имам книжка, но съм много лош шофьор и не смея да карам с бебето. Мъжът ми работи в до парка Заимов, ако има някой да живее наблизо. Или по маршрута Симеоново-центъра може да ги метне на някой...

# 77
Честито на именяците! Да са живи и здрави!

# 78
Привет момичета Simple Smile!

Честито на всички, които празнуват имен ден днес!

Виждам, че организацията на общия рожден ден тече с пълна пара  Laughing! На мен като час ще ми е по-удобно в 12.30. Надявам се още мами да се включат! Скорпи и  Аничка не ги виждам в списъка.. що така, бе мацки  newsm78?

# 79
  • Sofia
Poctor  и аз се надявам повече мами да се включат!

# 80
Chestita Nova godina i ot nas sas zakasnenie! Na vsichki pojelavam prez Novata godina mnogo zdrave i kasmet, kakto i na vsichki imennici i imenjachki!
Az sashto bih jelala da se vklucha v spisaka s jelaeshti.

# 81
  • София
Тъй... аз относно часа съм повече за 15ч., но ако има повече желаещи за 12.30, ще се съобразя. За паричките - нека да видим колко капаро ще ни искат, а? И наистина май ще е най-удобно да пращаме парите към Алекс по сметка?

Честит имен ден на всички, празнуващи днес! Да са здрави, щастливи, усмихнати, а името да им носи мноооого късмет!

# 82
Честит имен ден  на всички празнуващи днес   bouquet
Малка почерпка, че имаме доста именници в родата   party023 cook  food010 Wine Glass beer

# 83
Честит имен ден на всички именяци днес!
И на мен ми е паметен ден днес,на тази дата преди 6 години с моя мъж се събрахме да живеем заедно(няколко месеца по-късно се оженихме-малеееееееее как лети времето)!

# 84
  • СОФИЯ
Честито на празнуващите днес!

Мамо Яни познай след третия път какво стана Joy
За теб 
Обичайте се и бъдете много щастливи! Hug

# 85
  • Sofia
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАШИТЕ МАЛКИ ИМЕНЯЦИ: ИВАН НА МАМАБОБИ, КАЛОЯН НА СТЕЛА МАРИЯ И ИВАН НА ГАРДИ! А И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ИМЕНЯЦИ: Иван, Иванка, Ивана, Ивайло/а/, Ивана, Ваньо, Ваня, Жан/а/, Йото, Калоян! ДА ИМ Е  ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И ДА ИМ НОСИ МНОГО КЪСМЕТ!

# 86
Честит имен ден на всички празнуващи,да им се слави името,да им носи много здраве ,щастие и късмет!!!

# 87
Честит празник на всички именници!

# 88
  • Sofia
За общия  рожден ден: За 31ви януари, събота,в клуба Пчеличката Мая може да сме от 13ч, мисля няма проблем за повечето от нас.
Утре 8ми януари Алекс ще плати капаро, за това МОЛЯ ако някой от СПИСЪКА СЕ ОТКАЗВА ДА НИ КАЖЕ НАЙ- КЪСНО ДО ДНЕС ВЕЧЕРТА ИЛИ УТРЕ ДО 10 часа!
Като цяло парички ща даваме на място: 10лв. на дете+15лв. на майка за консумация+торта/ 5лв. слагаме аванс за тортата в зависимост колко майки ще сме/ ,т.е. общо 25 - 30 лева! Капарото е 50 лева и Алекс утре ще го плати, за това моля тези които са ни потвърдили до момента ако имат нещо против да кажат до утре 10часа!
Списък на желаещите за ОБЩ РОЖДЕН ДЕН!
1. POCTOR
2. CVETI
3. ALEX
4. G BABY
5. АЗ
6. Шишкова
7. Лионката
8. Ивето /ако требе за тебе и на слънцето ще платим ама да дойдете с Юлинка/
9. Нонич
10.Катюша
11. Китчето
12. Шанталчето
13. БабаТонка
14.Зелена Ябълка

# 89
 Честит празник на всички именници!
      Да са здрави и щастливи, името да им носи много късмет!
   Еххх, като чета за Софийската среща, малко Ви завиждам благородно момичета. А защо и ние във Варна не си направим един общ Рожден ден? Да съберем Декемврийчетата, да се позабавляват, пък и ние мамите да се видим Simple Smile
    И аз да попитам кога се прави питката за прохождане? - като направи детето първите си крачки, или, когато проходи стабилно? Защото и Никол прави сама вече доста крачки, малко е като ходещо патенце, но си ходи, когато иска на крачета. И аз мисех сега да направя питката.....
    Весел празник на всички празнуващи днес! Целувки от нас Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт