ДЕКЕМВРИ № 95

• 13 495
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро, честит празник,  на празнуващите днес именници, много здраве, щастие и любов  bouquet
Супер мама, нагушкан е здраво, разкрих мистерията, защото ще ме линчувате иначе как съм го оставила  Mr. Green
За рождения ден (общия),казвайте дали да питам заПчеличката Мая, защото за нашия рожден ден, един месец по-рано беше заето вече Naughty, а за датата и аз нямам претенций  Party

# 61
Добро утро!Верно вече няма рожденици!Но аз съм днес именичка,тъй че пак ще има почерпка!Заповядайте:

Да се похваля,че Боряна от вчера вече прави крачки сама-най-после се престраши.Малко е като пиян морков,но поне знае как да пада,пази се детето.Ще трябва да направя питка да раздам,ама на кого,като в това лошо време никъде не излизаме...И да ви питам-сега ли се прави прощъпулник,или като проходи вече хубаво и стабилно?

# 62
Дани,честит имен ден на теб и на всички именници днес!

# 63
  • София
Дани, да ти е живо и здраво името! Честито и на другите именници.

За РД то за нас няма проблем и на двете дати и Пчеличката също съм ЗА! Ако трябва да се капарира предварително, Алекс да кажеш какви парички да ти дадем ( ако всички сенавият де ).

# 64
Честит имен ден Дани   bouquet и на всички именици ,да сте много здрави   bouquet

# 65
  • Sofia
Честит Имен ден на всички, които празнуват днес!

Аз както казах , нямам претенции за дата и за място, така че "Пчеличката" ме устройва. Пари само кажете на кой (предполагам на Алекс Wink) и колко.
Имам въпрос обаче - как стой въпроса с кейтъринга там , попрегледах сайта набързо, но не видях. И за тортата ми е другия въпрос, ние ще си я поръчаме, нали?

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 13:05 от Shantal

# 66
Дани, честит имен ден и честити ходещи краченца на Борянка!

Има ли други именници? Да си признават бързо Simple Smile Честито на всички, които празнуват!

# 67
http://www.pchelichkatamaia.com/ ето адреса и телефоните на клуба, ако решим за коя дата мога да се обадя и да питам, но същото се отнася и за часа, кетеринг предлагат,също и торти, но всичко това на място, така че предлагам да се "споразумеем" за дата и час(за часа сутрин или следобед)защото всички дечица имат различен режим, но можем да ги нагодим, според часа. А и за мамите от другите градове, ако решите да се присъедините,много ще се радваме да се видим, можем да го направим в по-ранен час за да не ви е притеснено с пътуването Hug
Моля всеки, който има предпочитание към датата и часът да напише, за да можем да реагираме (Муууун, нали ти беше по организацията Mr. Green, дай идея какво да направим)

# 68
  • Sofia
Аз преди 12ч. мисля , че ми е невъзможно да се организирам  Rolling Eyes

# 69
  • Sofia
Честит имен ден на всички именяци! малки и големи да са ви живи и здрави имената!
Алекс аз също съм за 31ви и за пчеличката мая! ХАРЕСВАЛИ ВИ ЧАСА 12.30 ИЛИ 15.00ч????

Списък на желаещите за ОБЩ РОЖДЕН ДЕН!
1. POCTOR
2. CVETI
3. ALEX
4. G BABY
5. АЗ
6. Шишкова
7. Лионката
8. Ивето /ако требе за тебе и на слънцето ще платим ама да дойдете с Юлинка/
9. Нонич
10.Катюша
11. Китчето
12. Шанталчето
13. БабаТонка

ако някой съм пропуснала моля да ми пише!

капарото е 10 лв. на дете,нека съберем и по 10 лева за кетеринга, т.е. 20 лв. от всяка майка.
Нека до 12ти най късно съберем и дадем парите на Алекс/ ако нямаш нищо против ти да ги занесеш/

# 70
  • Sofia
Аз не пиша , не пиша, но днес ще наваксам.
Мен ме устойва като час повече 12.30, защото ако е от 3, после до 7 няма да мога да се прибера .
И понеже нагласихме Алекс да събира пари, моля да каже е-pay или банкова сметка ( на лични, разбира се) ,  за да пращаме пари.

# 71
Весело изкарване на празника на всички именници

# 72
Аз съм ЗА Пчеличката Мая. Бих предпочела следобедния час - 15.00 часа, но ще сколасаме и за 12.30.

Не знам, как са цените по клубовете, ама няма ли да е по-добре първо Алекс да се обади и да попита за цените и капарото (или да ни каже, ако знае), иначе мисля, че 20 лв. би трябвало да са ОК.
И защо е толкова кратък списъка newsm78, мислех си, че ще има повече желаещи Thinking

ooooh! Дани, честит имен ден!!!!
Много здраве , щастие и семейно благополучие да ти носи!

# 73
Честит имен ден на всички именяци - малки и големи!

# 74
Верно ме нагласихте, но нямам нищо против да го направя, Муни ти обади ли се, или аз да звънна? Денис спи между 12 и 16часа, но ако на всички е по-удобно така нека е 12, той като е сред толкова деца се надявам да не му се доспи по-рано Peace
А за плащането незнам как да го направим, може да спретнем един Мол тази седмица и който може да дойде направо ще донесе паричките, а за другите ще го измислим, ако не са много направо на 31-ви, какво ще кажете? Може утре един Мол да направим, ако има желаещи пишете

Общи условия

Активация на акаунт