ДЕКЕМВРИ № 95

• 13 492
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
Честит рожден ден на сладката Мони на патерици!
честит рожден ден на Алекс!!!!
Дечица, бъдете здравички, малко непослушнички, за да бъде детството ви незабравимо!!!!!!!!

и за прекрасните майки

# 46
Честит рожден ден на Алекс!Нека порасне здраво,палаво и весело дете!!!

Паломче   Hug

# 47
Честит  рожден ден на Алекс, нека бъде здравичък и много да слушка мама и тати   bouquet

Нели

Макси, нацунах го, свекър ми е виновен за катерача Mr. Green, онзи ден го гушна и го сложи отгоре и нашия тръгна да обикаля отгоре и сега щом иде при къщата веднага вдига ръчички и крещи ако не го качиш. Та баща му го беше качил вчера и го хванах да го снимам Grinning

# 48
  • София

Честито на Алекс! Само веселие, радост, приключения и пътешествия му пожелавам. Нека расте здраво и силно момче за да пази мама и тати да се гордее с него!

Hug

За Нели

Аз също бих отишла на общ ден ден, но не мога категорично да кажа, но ме пишете де Wink

# 49
Честит Рожден Ден на Алекс   ura! Нели, да ви е жив и здрав големият мъж!
Алекс -  много е сладък Дени  Heart Eyes! Цункай го от мен!
Ани - нека работата да ти върви по вода   bouquet!
За рождения ден съм "ЗА". За мен също няма значение къде и кога Simple Smile.

# 50
Честит рожден ден на Моника и Александър! Да бъдат здрави и щастливи дечица! Честито на гордите им мами!

Ей, посмях се с вашите алпинисти, тя и Лора прави някакви опити, ама изобщо не може да си вдигне дебелата кълка.

Честити ходещи крачета на Пламена!

Ние сме със сополи и не ходим по разходки. То не че става за разходки това гадно време, де.

За рождения ден ние нямаме претенЗии за мястото и датата. Който има предпочитания, да си казва. Това клубче "Пчеличката Мая" ми се струва симпатично. На нас Борово ни е близо, така че съм "за".

Нели, а какво й беше на Ая, бе, че в болница сте били?

Приятен ден ви пожелаваме. При нас са едни мъглииии...

# 51
  • София
Ох да де, аз също исках .да питам за Ая, но дъртата глава забрави... Rolling Eyes Сподели какво се е случило с вас. И важно, че всичко е добре вече   bouquet

# 52
  • София
Честит рожден ден на Алекс. Много щасти и много радост да носи на мама и на тати!

за Алекс

за мама

# 53
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОЛЯМОТО МОМ4ЕНЦЕ АЛЕКС ,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА Е ГОРДОСТ ЗА МАМА И ТАТИ Hug                             Ние най-после ще излезем нвън newsm44 (мъжа ми се подиграва 4е сме станали домашни мишки),никъде не излизаме, в това време не става хи4 за разходки.Приятен ден на вси4ки. Wink

# 54
Май е вече време да закрием сезона на декемврийските рожденници с Алекс!
Честит рожден ден момченце мило!

# 55
  • СОФИЯ
Честит първи рожден ден на Алекс!Да расте здрав и много щастлив!

За мама Нели:

# 56
  • СОФИЯ
Искам да ви честитя и Новата година с голямо закъснение! BlushДа пожелая на всички Ви много здраве,късмет и любов!
Честито и на всички рожденници от 20.12 до вчера! BlushДа са здрави и винаги усмихнати!  bouquet
Ние изкарахме голяма ваканция във Видин от 20.12 до вчера.Там разбира се без интернет. Mr. Green
Честито и на всички проходили и озъбили се дечица!  bouquet
Мама Яни,Маленуш  Hug
Сега се връщам да чета назад........

# 57
Честит рожден ден на Алекс , Нели да ви е много здрав и послушен   bouquet  bouquet  bouquet

И сега като свършиха рождениците ... имайте късмет да стане скука тукаааааа  Naughty
Да не почваме пак със среднощните рими и заяжданки  Joy

Ама аз ви обичам , така че не се връзвайте... 

# 58
Честит първи рожден ден и на Алекс, последното бебе от списъка! Да е жив и здрав! Мама и татко много да о слушат!

Alex83 , понеже и у нас си имаме катерач-специалист, та доста се почудихме с батко му как Дени е успял да превземе покрива на къщата, но ти разбули мистерията  Laughing Може да те изненада някой ден и наистина сам да се покатери. Нагушкай го и от нас  Hug

# 59
Добро утроооооооо!

Няма рожденици Sad Свършихаааааа newsm45

Ами тогава да поднеса кафето

и чая

и лека закуска (специално аз имам нужда от много лека след тия празници Embarassed)
.

За Общия Рожден ден съм за 31 януари, защото на 21 сме на ваксина и може да има реакция и да не можем да дойдем, ако е на 24.

Лек ден на всички Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт