ДЕКЕМВРИ № 95

• 13 526
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
Честит Рожден ден на сладката Мони! Да расте здрава, прекрасна принцеса, да получава много подаръци, обич и уважение, да се смее и да плаче от радост, да е късметлийче...  Heart Eyes

Шанталче, с любов и за тебе едни цветенца от близалки (захарта винаги помага при нервност  Mr. Green):

п.п. Розата като се появи и изтипоса един чаршаф - ум да ти зайде...  Mr. Green

п.п.п. Яна днес яде пердах цели два пъти, защото й стана навик да чупи стъклени неща и не се размина само с караница и дежурното "Не!" Орева орталъка, ама нЕма начин! Naughty

# 31
Малее,Скорпи,как ти дава сърце да го "пердашиш" това нежно,мило дете!!!

# 32
Честит рожден ден на Мони, да е все така усмихнато и чаровно дете!
Честита нова година, живи и здрави и много щастие в семействата ви!

Честит рожден ден и на всички дечица, които изпуснах, да са живи и здрави, и много палави  Hug

# 33
4естит рожден ден на Мони,да е най-ве4е здрава и да е гордост за цялото семейство  smile3525

# 34
За много години и от мен. Аз пропуснах предната тема.
Сега да честитя първата годинка на всички малки послушковци. Нека да растат здрави и винаги заобиколени от любов.
Шантал, спешъл целувки за Моника от мен. Надявам се някой софийски уикенд да се видим.

# 35
Честит празник Шанталче, да ти е жива и здрава малката душица Мони, много да ви радва и да ви кара да се усмихвате   bouquet

За теб Шанталче

За рождения ден, имам една идея, този клуб,който харесах Пчеличката Мая http://www.pchelichkatamaia.com/,  за рождения ден на Денис, но беше зает тогава е много хубав, голям е горе-долу, но не съм сигурна, че ще се съберем, но мога дапитам дали е свободнен за дата която решим Simple Smile
Вижте ние къде се катерим, няма спирка това дете откак проходи     Laughing

# 36
За РД аз съм много навита. Датата е без значение.

Алекс, не те ли е страх да не падне? Борката от 2 дни сам се катери по дивана и детските столчета и много ме е шубе. Столчетата ги мушкам под масата и понеже още не е натрупал опит пропуска да се покатери. Но щом брат му ги забрави на удобно разположение...... Днес така щеше да сготви - покатерен на столчето. Бавачката трябва да има очи и на гърба.

Ами това е от мен. Стискайте палци утре всичко да мине наред, нали ми е първия работен ден.

# 37
Ани, и мен ме е страх много даже, на снимката не се вижда баща му, нарочно, но е плътно до него  Mr. Green
Стискам ти палци всичко да е наред Praynig
Лека нощ

# 38
Алекс , е как се покатерва там този мушмул , къщичката не е ли висока , лелеее опасен  Laughing цунай го Heart Eyes

# 39
  • Sofia
Мили момичета, много благодарим за поздравленията и пожеланията!!!
Черпим с торта

и по едно

Макс, тази песничка ни е от любимите, заедно с  тази  Simple Smile

Скорпс, що такива бУнбони, мО?

За Рд-то , искам да помоля Мун да ме адд-не в списъка и нямам претенции къде, кога и как.

Оффф, имаше още за казване , но като се сетя ще дописвам. И снимки друг път ще ви покажа...

# 40
Шантал,честита ти рожденничка!Да е жива и здрава и да стане красива млада дама,като мама Wink!

За теб:

Скорпи,Наско не само чупи стъкло,ами и го яде Rolling Eyes!Веднъж така ми изкара акъла.Едно бурканче от пюре го строши и докато разбера какво става,вече беше лапнал парче стъкло...Слава богу,извадих го навреме.После открих всички счупени парчета и ги сглобих за да видя дали все пак не е успял нещо да глъте,но не беше.

# 41
  • София
Дано хвана последният влак  Mr. Green..

Шанталче, да ти е живаи здрава Мони - много да ви радва и да ви слушка  Hug .

за Мониии

за мама

# 42
  • Бургас
Шантал, честита ви рожденичка!
Пожелавам на малката Мони здраве, щастие и усмивки! Да носи радост на цялото семейство!

За мама

Иве, благодарим за темичката. Hug Що така без римувано заглавие на темата останАхме?  Mr. Green Поне Максито е доволна ... Laughing

# 43
Макар и с малко закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на МОНИ - бъди дете с много красиво детство, смели мечти и много открития. Раздавай смело от сърце и попучавай много повече.

Шанталче - за теб мила
Да не забравяш града под Тепетата ей.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на  АЛЕКСАНДЪР

Пожелаваме ти - малко момченце - да имаш най - любопитното носленце, да откриеш чудесата на света с усмивка. А като порастнеш - да намериш начин да ги споделиш с любов и радост.
Нелка - спешъли ... с много ... един спешъл букет

Скорпс, Дани , а това е за Вас - с много любов

За да са добре - понякога трябва да сме твърди и упорити. Смятам, че да ги обичаме не значи - единствено да ги галиме.

# 44
E, аз изпуснах последния влак вчера...какво да се прави от стоене в къщи, не ми остана време да вляза, но.....
Та такаааа

Шанталче, да ти е жива и здрава малката прекрасна рожденничка! Да ви радва много и по лицето и да има само усмивки!

А за мама...

Честит рожден ден на Алекс!Нели да е здраво голяяямото ви момче и да получи най- хубавите подаръци!!!

Нели, това е за теб

Общи условия

Активация на акаунт