ДЕКЕМВРИ № 95

• 13 507
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
  • София
ДУ, мацки сладки Simple Smile
Абе аз вече писах, че най-вероятно ще дойда, но не мога да заявя категорично, ноооооо вие нИ го видЕхте  Crossing Arms
Таааа, най-вероятно шъ дойдем Mr. Green Ще си приготвя 15 кинта, от мен да мине. Ама да ви питам, ще има ли кой да ни забавлява децата или ние ще трябва всички да се влачим след тях в клуба? newsm78 Ходих в този клуб два пъти на РД на едни другарчета на Саша, единия път с Филип. Да ви кажа те там нямат дори столчета за хранене за маймуни като нашите. Аз не бях взела количката, защото не мислих, че в един детски клуб няма да има осигурено едно столче дори, та се наложи да се влачим за ръце, да си пълзим вътре с големите (тогава още не беше проходил)... не че, ако е проходил, положението е по-лесно. Та ще се набутаме ли всички мамки вътре в клубчето с децата НИЕ да ги забавляваме или ще има нещо от сорта аниматори? Че кога торта ще ядем, ако няма да има такива, ето какво ме вълнува Mr. Green

# 211
  • София
Тая па! И торта иска да яде!  hahaha Иначе не е лош въпроса ти, ама аз си знам, че няма да ми се размине без ходене след Анита...

# 212
  • София
Аз пък имам друг въпрос  Mr. Green - нужно ли е да идват децата? Не може ли без НИна да дода ?  hahaha

# 213
Аз пък имам друг въпрос  Mr. Green - нужно ли е да идват децата? Не може ли без НИна да дода ?  hahaha
hahaha що не си спретнете един купон без деца , ми сте тръгнали РД да правите  Joy

# 214
Я да ви питам вие миете ли зъбите на децата? сори, ако сте го обсъждали вече

Татко на Изабела и мие зъбите всяка вечер след баня. Слага я легнала и четка 4 зъба, много и харесва. Ние изкарахме 4 зъба още преди да навършим 1 година, преценихме че ни е достатъчно и спряхме да отглеждаме други. 4 зъба стигат да дъвчем каквото там откраднем от масата, смокини, кайсии, мандарини с корите  Grinning

# 215
Оф, и аз тъкмо се чудех дали ще има дундуркачи за бебоците. Макар че не съм убедена, че Лората ще се даде някой друг да я дундурка, освен майка й Simple Smile Мислех си да си вземем таткото за всеки случай, торта няма да му даваме, само да търчи след бебето  Mr. Green Има ли и други непроходили или само ние ще се влачим по корем да трием пода на заведението?

Макси, много ти завидях за машинката. И аз много искам да шия, обаче съм пълен некадърник. Едно време в часовете по трудово обучение нали шиехме чаршафи, ама аз хич не можех и един обожател от класа ми ги шиеше. И така си останах само с мераците...

# 216
Здравейте, влизам само дакажа, че има две аниматорки, но със сигурност няма да се справят с толкова деца, така,че бъдете сигурни, че ще се търчи по децата и за нас време нЕма да има да се видим, но не пречи и за нас да си спретнем едно парти без деца и без мъже  Mr. Green
Трябва да се избере менюто и да кажем колко деца ще има, тази седмица, ние все ощесме болни, така че за съжаление няма да мога да отида аз

# 217
kitche, и ние не вървим. Изабела трие заведението с дупе и корем, за да изтърква дрехите равномерно от двете страни.

# 218
  • Sofia
Само да напомня за тез,които не са прочели предишните страници:
ОБЩ РОЖДЕН ДЕН: 31ви ЯНУАРИ ОТ 13часа ДО 15часа, това е клуба http://www.pchelichkatamaia.com/
Парички ще даваме на място: 10лв. на дете+15лв. на майка за консумация/предварително ще поръчаме няколко вида солени и сладки плата, и мезета/ +торта/ 5лв. слагаме аванс за тортата в зависимост колко майки ще сме/ ,т.е. общо 25 - 30 лева!
Списък на желаещите за ОБЩ РОЖДЕН ДЕН!
1. POCTOR
2. CVETI
3. ALEX
4. G BABY
5. АЗ
6. Шишкова
7. Лионката
8. Ивето /ако требе за тебе и на слънцето ще платим ама да дойдете с Юлинка/
9. Нонич
10.Катюша
11. Китчето
12. Шанталчето
13. БабаТонка
14.Зелена Ябълка
15. Йети
16. Розичка
17. Мама прас
18. Аничка
19.Клер

Скорпи, Бло, Мацата,  айде НЕ се срамувайте!

20. Дикси

21. Магинти
22. Вещуна

Вещуно както каза Алекс, ще има две аниматорки, дацата са в т.н зала за мъници, където каки и батковци няма, а и ще са само нашите деца,нали за тва си плащаме и по 10 лева на дете за наем на залата! влезте в сайта и го разгледайте.

некой да ни честити днеска 4те ни единици, 1г.,1 мес и 11 дни!?!
Mr. Green

# 219
Честито 1111 на Марийка  Mr. Green и ако може майка и да почерпи  Whistling

# 220
муни, честити единички. айде скоро и двойки а най-добре 6ци
м/у другото отличната оценка по румънската система е 10

при нас шансът да дойдем на РД се увеличава и вече надхвърли 50%, но все още не мога да кажа със сигурност
вероятно ще пътуваме сутринта, ама дали ще стигнем

никола обикновено си е самостоятелен, но това зависи дали сме си у дома, дали не му се спи и някои други фактори. а и толкова деца накуп не е виждал, чудно как ли би се държал

# 221
  • София
Честито 1111 и от мен, живи здрави  Mr. Green Аз също имам готини цифри, моля да им обърнете Фнимание Whistling

То е ясно, че плащаме за залата, ама вътре в залата да не се наложи да изпълнявам ролята на аниматорка и аз Mr. Green Шъ ям торта аз и кетъринг, за какво иначе е рожден ден Mr. Green

# 222
kitche, и ние не вървим. Изабела трие заведението с дупе и корем, за да изтърква дрехите равномерно от двете страни.
Laughing

Пък Лора лази с единия крак свит, а другия - опънат, така че всичките й панталони са протрити на единия крачол. Това е по последна Симеоновска мода Simple Smile

Абе, отде ги извадихте тия единици, убихте ме направо  Laughing Айде честито!!!

Да оздравяват болничетата!

# 223
А пропо, в заведението дали ще раздават пластмасови кутийки да си носим тортите у дома или ние да си вземем Simple Smile Щото и мен нещо ме съмнясва да стигнем до яденето...

# 224
А пропо, в заведението дали ще раздават пластмасови кутийки да си носим тортите у дома или ние да си вземем Simple Smile Щото и мен нещо ме съмнясва да стигнем до яденето...

Носете си съдинки китче , за пъро , второ и трето , не разчитай на заведението , че като нищо сте си останали капо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт