Валка-благодаря за темичката-много е фецка и заглавието е супер.

Аз нямам отговор на питането ми към инф. система, за това което по-рано си писахме с теб.
Сега ставам към 10.30-11.00 и ми е толкова тегаво, а като почна да ставам в 7.00

и то за малко. Ние както винаги закъсняхме
, а моята малка хала нямаше търпение да слезе от колата и да играе
Беше пълно с деца, но поне са махнали снимките, та дечицата се виждат. Дано да успеем да се организираме скоро повече мами
Почнах й инхалациите веднага, дано не се разболява 

А на мен ми е студено и въобще не ми се излиза 

Или, Блан, най-добре е май да пишеш в темата
, като гледам много сме неинформираните
Ние още сме далече от този момент
За срещата - и аз се надявам следващия път да се съберем
Много ми е странен така
, отидем ли на гости и на ново място - гласчето му не се чува, седи само до мен и гледа надолу
Направо не мога да го позня. Но като се замисля - май така е по-добре, отколкото да дивее само.
Не знам дали не е някакъв период само де.
Стискайте палци да пътуваме леко и да не родя в някоя пряспа 

Като слушах онзи ден системата на точкуване, Ина ще получи преко сили 5 точки 
Заспа в 8.10 без да пие мляко и без да успея да я изкъпя
В резултат на това заспиване се събуди в 3.45ч, защото е гладна...Пак добре че попреспа малко между 7 и 8ч,че аз и сега не знам на кой свят съм, пък ако не беше попредремела сигурно нямаше да съм жива.
В тази връзка искам да ви питам какво ви е мнението за електрическите възглавнички, които загряват ушенцето при болка?
, разумът надделя
А и все пак да идем на курбан по случай 1г (кога мина
) от катастрофата на брата на мъжа ми, с риск да направим ние нова
, по-добре не. И като споменах случая - Вст, как е сестра ти? Нали миналата година по едно и също време ни пратиха "приятни" вести. А снимка на прясно остригания ще сложа като апарата ни се навие да снима
, слагаме му нова батерии от всякакъв вид - той вика - "сменете ги"
Някой да е имал такива проблеми? Канон е, ако има значение.
Много ми е тъпо с тези точки, давани за това, че някой роднина работи в съответното ДГ
Да не излезем сега всички рода
Аз не съм чувала за такива възглавнички, и не съм ги ползвала. капки някакви изписали ли са ви? Все забравям - много е готина Ина на аватара
тати е на работа.