Августинчето добричко - мисли си, че знае всичко :-))

• 15 130
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
 Eли78-Страхотни са братчетата.Как си лежат двамцата,а и тези маргаритки на зелен фон ги имаме и вкъщи и също така всичките ни книжки от сорта на "Дядо и ряпа" също са без очи  Mr. Green
 Бубче,дано бързо се оправи Инката.И на вас не ви е лесно.
Елфче,радвам се,че разумът е надделял,защото сутринта като видях снежната картинка,първо за вас се сетих,как ще пътувате.А Марулкови дали успяха да се приберат и те в тази остановка?

Марти пък сутринта ме шокира с това ,че прави 3 крачки,спира и се разплаква " Ела да ме гушнеш ,не мога да ходя"  #Crazy И до обяд беше така,плаче и не иска да ходи,а като я накарам да направи няколко крачки ходи прегърбена,приклекнала и със стъпалата навътре,куцаща ,абе изобщо беше зловеща картинката.Като я питам  защо не може да ходи ми отговаряше " Много съм тежка"  newsm78 И каза ,че я болят краката.  Sad  Няма да ви казвам какви мисли ми минаха през главата.Звъннах на педиатърката и тя каза,че може от грипа(такава ни е диагнозата май) да има схващане на мускулите и на цялото тяло.И да и дам Нурофен.Дадох и и до довечера не се оплака отново и започна да си ходи нормално.Дано и утре нищо и няма. Praynig
Иначе и сополи и кашлица-яко. Sick Поне температура днес не е вдигала.Утре сме пак на лекар.

И искам да ви се оплача,че се чувствам мноого лоша майка  Sad .Изобщо не мога да изляза на глава с Марти-може би още от самото начало така съм си постлала и много неща съм и позволявала,ама .... сега изобщо не мога и не знам как да въведа малко дисциплина.И се чувствам ужасно. Tired

# 31
Блан, благодаря и аз тук  bouquet Писах ти ЛС преди да съм прочела какво си написала в темата Embarassed, можеш да не ми отговаряш, много изчерпателно си написала в темата Peace

# 32
 Ихааа и Марти и Криси са страхотни.А пък общата снимка на сем. на Адрианска е просто за рамка-такова спокойствие,любов и щастие излъчва,че нямам думи.Направо ви се възхищавам момичета,аз изобщо не знам как бих се справила с 2 дечица. Blush А винаги съм си мислила,че ще съм супер майка и сега съм много разочарована от себе си... никакво търпение не мога да проявя...към нищо. ooooh!

# 33
  • София
Страхотни са братчетата на двете Елита  Heart Eyes  Hug
Милена, разбира се че си добра майка  Naughty Heart Eyes Hug А за другото - наистина звучи стряскащо. И сега, като говорят и казват къде ги боли, като че ли ме е страх повече (което май е алогично, но аз съм си такава Crazy) Дано бързо се оправяте, всички болнички също!  Praynig Peace

# 34
  • у дома
пу за мене  Party

mmilena, всяка една от нас е най-добрата мама за детето си! бъди сигурна и вярвай! а останалото, ще го усетиш сама, как точно да се справяш. ще го усетиш  Hug в никакъв случай не се отчайвай   Hug   Hug стискам палци всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

а ако знаете колко ни липсва Ния, не е истина... и като гледам вашите зимни снимки и направо завиждам на всички ви, най-добронамерено разбира се  Hug Sad  Cry

# 35
Здравейте  Hug
Цял ден  нещо не мога да публикувам отговор  Thinking
Блан, огромно благодаря за невероятната помощ   bouquet Hug Регистрирах Лоретка, записах я в предварително кандидатстване в близките ЦДГ-та и сега до колкото разбрах трябва да чакам докато стане на 3 /ако не съм объркала пак нещо, де  Embarassed/ Много голяма каша май е това кандидатстване  Crazy Живот и здраве ако се върна на работа, най-вероятно ще си е при мен, въпреки че имам резерви относно това да сме на едно място  Laughing Ама ако съм си вкъщи ще ми е по-удобно да ми е на близо  Peace Ако въобще ни приемат някъде  Rolling Eyes

Цял ден се радвам на снимчиците  Heart Eyes И сега още повече ми се иска да ми се сбъдне късмета от баницата  Embarassed

И аз цял ден я мисля Марулката  Rolling Eyes Дано да са си вече вкъщи и да се разпише скоро  Praynig Hug

Миленка, ТИ СИ НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА ЗА ТВОЯТА СЛАДУРКА. Убедена съм в това. Толкова е слънчева и щастлива Марти, цялата грее. Бързо да излизаш от тези мисли  Naughty А случката ви от днес наистина звучи стряскащо Sad Дано да не го изживявате повече   Praynig

Блу, ме изпревари  Laughing Hug

# 36
  • у дома
mmilena, vst_80, марулкини са си вкъщи вече  Wink

качих декемврийски снимки  Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 23:40 от blueeye®

# 37
Блу, мерси, много се радвам  Hug  bouquet  То не че няма да си чакам пак зелен пост, ама вече по-спокойно  Wink Laughing
Нещо ме е ударила една лигня  Embarassed Цял ден се мъча с едни работи по сайта и не мога да се справя, разбира се  ooooh! А брат ми така е запразнил, че даже не сме се виждали още за тази година  Laughing опасен е, а тръгнал бизнес да върти  Crazy
Бубче, дано Ина не я боли вече ушенцето  Praynig Мен често ме болеше като дете, а и сега се случва - явно ми е слабо място. Мразя я тази болка  Sad И аз не съм чувала за такива възглавнички, но се сетих, че майка ми имаше обикновена електрическа възглавница и ми я включваше като ме заболи. До колкото си спомням ме облекчаваше, но никога не минавах без капки. Май облекчението беше само докато е на ухото  Thinking Но не съм сигурна, де - това са ми детските спомени  Laughing

# 38
  • варненка от София
Ихааа, милите ми, как сте ни мислили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Аз мога да потвърдя, че сме се завърнали благополучно, сега си затопляме къщата  Tired
Иначе добре, че се чух с близките преди отчайващите новини по БТВ, щото много им се ядосах, и изобщо тази вечер БТВ се изложиха с репортажите.

Първо, смея да кажа, че пътят София-Варна е проходим, снегорини има навсякъде по трасето, почистено е много добре, пръскат луга и изобщо, като представиха нещата по пътищата беше ужасно. Прибрахме си се без проблеми, без нерви. Защо се показват само драмите и лошите неща не зная, за мен нещата не са представени обективно и ако не го бях видяла със собствените си очи, щях да вярвам, че всички пътища в страната са непочистени, което не е така. Да не говорим, че многото сняг беше от София до към Ябланица, след това намаля значително и една надвечер започна да вали и насам.

Следващото нещо, което сгафига от БТВ и всяха ужас сред варненските майки е информацията, че вече се чакало пред градините за записване. Ако журналистката си беше направила труда да провери наредбата на общината, щеше да разбере, че първо има разлика между ясла и градина, че за яслите се подават сега документите и родителите вече наистна чакат, а за детски градини документи ще се приемат от 01.04. Та Тошко ме подюри, че си седим и не висим на опашка посред нощите, щото нали така съобщава националната медия  ooooh! ooooh! ooooh!

Та такива ми ти драми около нас. Съжалявам за срещичката вчера, но просто не ни бяха ясни изобщо плановете и за това се провалиха нещата. Надявам се февруари да метнем пак дупетата на самолета с Шушел и да дойдем пак в София, та тогава ще се радвам да се организираме.

Сега отивам да сгрея телото си под завивките, че не се трае  Blush Абе тази бременност ме избива на студ, все ми е студено, все мръзна.

А за снимките и аз исках да споделя, че семейната снимка на Ади ме развълнува, много са сладки, а батковците с братчетата са страхотни сладкишковци, също. Heart Eyes

Миленка, моето мнение е, че ти си си страхотна майка, я Марти колко неща знае и умее, ти си участвала във всичко това. А си мислиш, че си се провалила, просто защото искаш най-доброто за детето си и си мноооооого критична спрямо себе си, а нямаш основание, НОГО си си ФЕЦКА!  Hug

# 39
Марулка  Hug
А докато си пишем тук, в албумчето са се появили страхотни снимки на една прекрасна испанска принцеса /ако бях достатъчно умна щях да се сетя как ги наричаха в Испания тези танцьорки  Embarassed/ . И красивата и мама е там  Hug - видя ми се с нова прическа  Laughing
А за дечицата - аз си мисля, че те си минават през различни периоди. И Лорката имаше един момент, в който буквално ни побъркваше - пищеше и се тръшкаше за всяко нещо, въобще не ни обръщаше внимание какво говорим. А сега е толкова кротка и спокойна, че почти не се сещам за тези моменти  Laughing Дано си остане по-дълго на тази вълна  Praynig Praynig Praynig Laughing

# 40
  • В ЛЮтеницата
Да ви е честита новата 2009 г. и от мен! Бъдете здрави и мноооооого щастливи!

Сложих и аз някоя снимка, за да не ни забравите, а има една моя с нов имидж - да ме познаете поне на улицата като ме срещнете, че вече във форума съм много несериозна - читател, но не и писател...
Марулка, пълниш ми сърцето с това зелено - бяхме си дали дума да се видим, но и тази година не стана....
И тази срещата нямаше как да не пропуснем - Лората е болна - може би е грипава от 29.12. - но на нея това не й попречи да дивее щастлива до 2 през нощта. Минахме през температура и хрема, а сега е с хрема и много суха кашлица...
ММиленка, винаги когато пишеш за характера на Марти имам чувството, че описваш Лора... Всъщност и теб не съм те виждала, май?

Блан   Wink радвам се, че пишеш - по едно време се притесних, че ти се е случило нещо лошо - тук само едни такива хубави думи четох за теб   hahaha hahaha hahaha Ама и аз ги потвърждавам   bouquet

Стискам палци на всички бременни - много ми е мило като ви чета... Като гледам Марти и Насето с братчетата - честно си признавам, че ми се иска и на мен второ дете  Blush

Стига съм писала, че и без това има нови дами, които не ме познават и кой знае какво ще си помислят за мен....

аааа, бубче, Ината е станала голям бонбон!

# 41
  • София
Да му е кеф на човек да пише след толкова много рядко появяващи се  Simple Smile Heart Eyes
Марулка, радвам се че сте стигнали без проблеми  Peace Дано дойдете февруари наистина (и дано да съм още 2 в 1, че иначе ще ми е трудно да ходя на срещи  Crazy ) За репортажите - и на мен ми се струва преувеличено, даже гледах някой беше пуснал възмутена тема в Клюкарника. Но към Кюстендил е било наистина кофти, свекърите ни бяха там от вчера и днес едва са се прибрали, с почти 4ч път  Shocked
Много хубави снимки има в албумчетата!  Hug Децата са разкошни  Heart Eyes И мамите (и татковците Blush)  също. За снимката на сем. на Ади и аз мислех да пиша -  много е мила Heart Eyes Пепър, много ти е хубаво с новата прическа. Изневерила си на черното  Wink За второ дете няма да те навивам Whistling Wink
Блу, а инфо за Пух има ли? И тя изчезна някъде. Дано да са добре!  Praynig
Вст, сайта?  Crossing Arms Wink Laughing Нали щеше да ни го покажеш  Simple Smile

# 42
Елфче  Laughing Hug И аз нямам търпение да ви го покажа. Ама ми се искаше да сложим всички неща, че сега не е довършен. Пък и нямам идея дали няма да ме скастрят ако сложа адреса тук  newsm78
А това за 2 в 1 е много готино  Laughing Ама ти нали няма да се откажеш от срещи като се появи бебчо  Crossing Arms Ние ще му се радваме и ще го гледкаме, Ивчо ще си играе, а ти ще си почиваш  Laughing Hug

# 43
vst_80, давай, давай мацко, ние ще го видим първи даже и да го махнат после, макар, че не виждам защо  Hug

Да ви се похваля - Имаме си номерче за детска градина вече  newsm44 Мъжа ми отиде преди 30 минути да я записва имало е десетина човека, но жените били много организирани и ставало супер бързо. Казали са му че със сигурност ще ни приемат  newsm68 Щастлива съм тъй като градината е много хубава, дано и на "Пъцка" (партизанското име на Али  Laughing) да и хареса на есен тоя път  Praynig
Денят ми започна прекрасно ...... Щастлива съм...сега и ако някой ми се обади за интервю за работа ще стана още по щастлива  Joy
Айде целувки и успех и на вас днес с градините   bouquet

# 44
  • София
И от нас добро утро Heart Eyes
Аз май виждам светлина в тунела за здравословното състояние на Ина,ама още не смея да се похваля Praynig
Пепър, тъкмо реших, че ще ме забравиш в поста си и ти ме опроверга Heart Eyes А към тази рокля на много порасналата Лора вървят ето такива
  обувки Mr. Green
Валка, ще се обадят, злато, и аз ги чакам Crossing Arms
Блан, аз нещо се зачудих - има ли значение към момента какъв чакащ номер имаме от досегашните класирания за приемането септември или всичко ще се нулира и ще се почва от начало? newsm78 newsm78
Силве, снощи като чух за детските градини във Варна и бях на косъм да ти звъня да ти кажа какво съобщават, ако още не сте се прибрали,ама после реших,че няма начин да не си следиш нещата и да не си направила сметка Heart Eyes
Вст, и аз чакам сайта Embarassed
Сега ставам и се захващам да си изчистя къщата, че от 10дена насам за първи път у нас има по-малко от 6 човека Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт