Бубче,дано бързо се оправи Инката.И на вас не ви е лесно.
Елфче,радвам се,че разумът е надделял,защото сутринта като видях снежната картинка,първо за вас се сетих,как ще пътувате.А Марулкови дали успяха да се приберат и те в тази остановка?
Марти пък сутринта ме шокира с това ,че прави 3 крачки,спира и се разплаква " Ела да ме гушнеш ,не мога да ходя"
И до обяд беше така,плаче и не иска да ходи,а като я накарам да направи няколко крачки ходи прегърбена,приклекнала и със стъпалата навътре,куцаща ,абе изобщо беше зловеща картинката.Като я питам защо не може да ходи ми отговаряше " Много съм тежка"
И каза ,че я болят краката.
Няма да ви казвам какви мисли ми минаха през главата.Звъннах на педиатърката и тя каза,че може от грипа(такава ни е диагнозата май) да има схващане на мускулите и на цялото тяло.И да и дам Нурофен.Дадох и и до довечера не се оплака отново и започна да си ходи нормално.Дано и утре нищо и няма. 
Иначе и сополи и кашлица-яко.
Поне температура днес не е вдигала.Утре сме пак на лекар.И искам да ви се оплача,че се чувствам мноого лоша майка
.Изобщо не мога да изляза на глава с Марти-може би още от самото начало така съм си постлала и много неща съм и позволявала,ама .... сега изобщо не мога и не знам как да въведа малко дисциплина.И се чувствам ужасно.
Писах ти ЛС преди да съм прочела какво си написала в темата
А винаги съм си мислила,че ще съм супер майка и сега съм много разочарована от себе си... никакво търпение не мога да проявя...към нищо.
) Дано бързо се оправяте, всички болнички също!

Мъжа ми отиде преди 30 минути да я записва имало е десетина човека, но жените били много организирани и ставало супер бързо. Казали са му че със сигурност ще ни приемат
Щастлива съм тъй като градината е много хубава, дано и на "Пъцка" (партизанското име на Али