Августинчето добричко - мисли си, че знае всичко :-))

• 15 135
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Да е благословено името и на  Ивчо на Елфчето и свекито  Laughing, Ваня на Айла, Ивка на веси77, мъжа на Марго, Ивчо на Спинки и всички останали малки и големи празнуващи днес  Hug  bouquet
И аз ще измързелувам Embarassed Ама много ви целувам по повод празниците. И всички болни да оздравяват. Аз май след още ден-два ще мога да обява Ина за зрава, да чукна на дърво Mr. Green И моя мъж днес има имен ден, обаче няма да почерпя, защото ме ядоса Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Вст, аз чакам две бебчета около мен, едното от които до месец и нещо, така че ще стана клиент на сайта, дай Боже Grinning
Иначе ние от снощи сме с духалка, парното е супер слабо, а нашата стая е толкова голяма, че вече изобщо не се усеща, топла вода все още ни се намира, но трябва са тече поне 2-3 минути, за да стане подходяща за къпане. Хич не знам кака ще я караме newsm78 А сега ако отида купувам бойлер ще ми одерат кожата, същото ще е и с духалки, печки и радиатори.
Днес май ще стоя вкъщи на топло, че вчера минах София на кръст и пътната обстановка в крайните квартали, между коити и моя, е просто кошмарна. Така че днес ще се включвам сигурно честичко Simple Smile

# 91
Честит Имен Ден на всички именници днес!
Много специален поздрав и целувки от нас на Ивчо на Елфчето!  Heart Eyes
Да си носят гордо името и да са живи и здрави!

# 92
  • гр.София
Честит Ивановден на малки и големи празнуващи!

За лавката с дъвки и шоколади нали знаете, нареждам се тутакси за второто Simple Smile
 Елвинг,добре ли прочетох,че после и за 3-то ще помислиш?!Дай боже! Grinning

# 93
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet  специално на ВСТ, на Ивчо на Елфче ( и на свекито  Wink ),  Ивчо на Спинки, Кало на Нана, Ваня на Айла и ...сигурно съм пропуснала някои....

Ей какви са тези черни мисли ( и мен между другото преди раждането най-много ме беше страх да не умра .....ама ей ме на...)
За кръвта си спомням, че това е по-скоро нормално, защото се повишава налягането и кръвообращението при бременните ( това ми го казаха в болницата, когато ми вземаха кръв от пръста и само като ме боднаха с иглата се разхвърча кръв все едно ми бяха отрязали ръката...)

# 94
Благодаря на всички за поздравленията и пожеланията Hug Hug
Честит имен ден и от мен на именниците ИВЧО НА ЕЛФЧЕТО,ВАНЯ НА АЙЛА,КАЛОЯН НА НАНА,ИВЧО НА СПИНКИ,
ВАНЯ НА АЙЛА,VST_80 и именника на Мама Марго  и всички останали които празнуват днес  bouquet  bouquet
Момичета много се мъчих да почерпя както трябва ,ама нещо не се получи.Затова извинете ,ама пак се изложих с почерпката. newsm78 newsm78   Довечера като седнете на масата изпийте по едно за наше здраве Wink
Elwing не е точно запек този път,защото тя просто няма и големи позиви за акане newsm78След вчерашното пиене на сок от сливи е акнала малко ,абе не знам вече се обърках напълно.Досега не е имало такова нещо - а и апетита и се губи от както се поразболя-надявам се да е от това и скоро да отшумят нещата Tired PraynigВсе пак днес и е 4 ден от както не си е свършила работата както обикновенно
Айде спирам че ..........омирисах хубавата тема и днешния празник

# 95
Честит Имен ден на всички.Аз много си обичам Иванов ден.Така,че ви пожелавам да е мнооого,весел и усмихнат,пък макар и малко студеничък.

И аз може би след ден,два ще обявя Марти за здрава-подкашля още малко и малко и тече носа,но е сравнително на рядко. Praynig

# 96

Честито на всички,малки и големи празнуващи!
  И ние отиваме при свеки на имен ден Wink а и да си взема детенцето,че ми домъчня за него Sad няма кой да мачка и целува Ники постоянно Mr. Green
  А за трето ако се организира клубче,ме пишете,само незнам мъжо какво ще каже Mr. Greenно аз от сега съм навита,пък дано дойде и една мома Wink
       Хайде да се почерпя сега,че сте ги заредили едни почерпки smile3508

# 97
  • варненка от София
Ехеее да са живи и здрави днешните именници, не мога да ги изброя Ивчовци, Иванчовци, Ванички, всички да са ни живи и здрави!

Прегръдки специални за принцеса Ваня на Айла и за другата пораснала принцеса Ваня!

Ванче, да си жива и здрава, да твориш дълго време тези красоти, да се радваш на сръчните си ръчички и това да ти донесе мноооооого, ама мнооооого големи пелачби! Заслужаваш го!

# 98
# 99
хи хи хи  Joy
отсрамих се и аз
засега скромно ,но е факт че се справих най-накрая с почерпката.Знаех си че ще е нещо лесно ама ..........  bouquet

# 100
  • София
Леле, Нана, зло да ви забрави!  Embarassed ooooh! Blush Седя и се чудя аз за кого черпиш, помислих за брат ти (май беше споменала, че той се казва така ooooh!), добре че писаха другите че става дума за Калоян! Не знам как го пропуснах, прощавай! (сигурно от късния час снощи Rolling Eyes , или от бременния ми акъл Embarassed) Да ти е живо и здраво детенцето и много да ви радва!   Hug  bouquet Heart Eyes Извинявам се още веднъж!  Blush
Благодаря ви за пожеланията!  Hug
Много ни е вкусна темичката, ама така е то, като в почти всяка къща има Иван  Laughing
Блан, за трето не знам, първо да се роди второто и да видим как е  Crazy Ама все ме влече да имам девойка, та може и да се наканя някой ден  Whistling , живи и здрави да сме само.  Simple Smile
Целувки на всички!  Hug Heart Eyes

# 101
Леле, Нана, зло да ви забрави!  Embarassed ooooh! Blush
Embarassed Embarassed Embarassed А аз снощи точно обяснявах на татито за Калояновците, че той беше страшно учуден  Laughing
Нана, да ти е живо, здраво и все така лъчезарно слънчицето  Hug
Веси  Peace това се казва отсрамване  Heart Eyes
Марулче  Embarassed Hug
Бубче, живи и здрави, да се появат бебчетата, после лесна работа  Hug И аз днес ще правя тортичка за една приятелка и от сутринта съм го замислила какво ще купувам  Crazy
Блан, ще си омешате шапките с татито  Wink Laughing

# 102
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ     bouquet Hug  bouquet

# 103
Малиии ще се пръсна днеска Много именници много нещо, да сте живи и здрави всичките!   bouquet

А евала на смелите мами (Елфчето и Ели), аз за второ още само мечтая, а вие и третото почнахте да го мислите  Crazy Ама браво де, така трябва!   Heart Eyes   bouquet

# 104
  • София
Елфче, Ванче  Hug Laughing

Брат ми е Кирил  Wink За него ще черпя след има няма 4 месеца. Ама виж братовчед ми е Иван, така че слагам следобедната закуска за негово здраве  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт