Августинчето добричко - мисли си, че знае всичко :-))

• 15 139
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.София
 Crazy Оляхте се днес!
 Веси77,браво за картинката Peace
 Честито и на Калоян!
 Ама ако ще се черпи за родата до десето коляно,трябва и аз-все пак съм с презиме Иванова  Wink

# 106
  • София
Важното е повод да има  Mr. Green

# 107
  • София
 Laughing голямо плюскане пада тук  Crazy
да са ни живи и здрави всички именяци!  Hug  bouquet
айде, ставам да домакинствам пак  Crazy (вече я разбирам майка ми като отказваше да празнува своите поводи - достатъчни за тези на децата Whistling

# 108
  • Sofia
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ДНЕШНИ И ВЧЕРАШНИ ИМЕНИЦИ! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Аз пак хукнах по командировки....предималко се прибрах и ще отида да нагушкам Димана, а после ще попиша

# 109
  • София
Честит празник на всички!   bouquet Много здраве и усмивки!

# 110
Честит имен ден на малки и големи  bouquet
Какви трапези сте сложили само Crazy
Аз днес бях в отпуск от децата и съм много доволна Peace

# 111
  • у дома
Честити имени дни ни ВСИЧКИ  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 112
Добро утро от  мен. Hug

Зверчето вече е на ясла, пералнята е пусната и аз смятам да залегна над учението днес. Тони все още категорично отказва да спи в яслата и по тази причина вечер заспива по-рано. Чак ми е странно че имам лично време. Сега се опитвам да свикна таткото да си лягаме по-рано и ние, защото след 10 дни отпуската свършва и пак ще ставам в 5 ч. Tired
Така е, като си избирах професия не съм мислила за работното време и почивките.

Пожелавам ви един лек и весел ден, болничките да оздравяват, а празнувалите снощи да не ги боли главата. Hug

# 113
  • София
Добро утро и от мен!

Кайли точно така е с работата и почивките. Сега в офиса се скарахме с колежките, защото имали претенции за графика. И не искат да проумеят, че като работим по график не е като да си чиновник от 9 до 17 ч. Ама кой за каквото е учил  Wink

Кало си е вкъщи. Не съм го пускала на ясла. Ако утре ми се стори по-топло вкъщи, мога и да го пусна. Но не ми се рискува, защото детето на кумовете ми от няколко дена е в болница. След настинка вдигна 41 градуса температура и направи фебрилен гърч  Cry

# 114
Честити имени дни ни ВСИЧКИ  Hug Hug  bouquet  bouquet

Много ясно и точно казано! Wink Hug

nana77, а колко е голямо детето? Дано не се повтаря, защото е нещо ужасно... Sad

# 115
  • София
AndyB на 4 години и 2 месеца. Сега е в педиатрията в неврологичното отделение. Ще правят второ ЕЕГ след месец.

# 116
Да, прави се 20 дни след гърча..но много странно, по принцип се смята, че са характерни за деца до 3 год. с по-чувствителна нервна система...а то вече е голямо.... newsm78

# 117
Здравейте!
Честито на всички празнували през изминалите дни!  Hug  Heart Eyes
Благодаря ви за милите думи за нашето семейство.  Hug
На всички болнички бързо оздравяване. Peace
Поли, честито ти мъжле и от мен. Аз от опит казвам, че е много хубаво да имаш и момче и момиче и първото да е момиче. Толкова са разумни девойките и дори и на тази възраст са помощнички.  Peace
Vst_80, страхотен сайт.  Peace
Много се смях на дъвката и шоколада.  Laughing
А за черните мисли, които ви минават през главата мисля, че са нормални за всички ни. Аз също имах един период, преди месец, в който имах здравословен проблем и веднага си представях как умирам и какво ще правят децата ми и близките ми без мен. И щом видех децата, започвах да рева. Но, всичко се размина и сега съм се зарекла да си гледам здравето, за да не се налага да минавам пак през такъв период. Такава е човешката психика явно.  Rolling Eyes
 Heart Eyes

# 118
  • София
Да, прави се 20 дни след гърча..но много странно, по принцип се смята, че са характерни за деца до 3 год. с по-чувствителна нервна система...а то вече е голямо.... newsm78

Ами и там така са казали, че е по-голяма, ама...случило се е. Не си го измислят. Все пак температурата е била много висока.

# 119
Здавейте и от мен!
Честита Нова година!
Честити имени дни на всички малки, големи и още по големи момичета и момчета!
Аз се позатрих от известно време насам, но наистина човек когато не пише губи тренинг.
Токи пак е болен и вече е на АБ. От 15.12. насам една седмица го лекувам 3-4 дни е добре и така до безкрайност и от понеделник пие АБ и е значително по добре. По съвет на педиатърката няма да ходи на градина и другата седмица, което значи че тежката артилерия майка ми ще ми дойде на гости.
Ние по принцип трябва да се топлим на газ и преди месец идваха уж да ни пуснат парното. Оказа се че кранчето на газта е заровено незнам къде се и трябва да се копае. Ама така като слуяам за кризата с газта, май не сме загубили много. Ние се бяхме подготвили и с климатици и бойлер и сега е добре в нас пък и сушилнята топли в коридора, но пода е доста студен, защото още нямаме съседи долу.
Иначе посрещнахме НГ много културно - нямаше пиратки а само няколко красиви зари. Като се сетя какшо беше в стария квартал... Дано като се засели всичко около нас празненствата бъдат все така приятни.
Иначе вдигнаха ми заплата, но веднага ми вдигнаха и таксата за яслата. Дадоха ми премия, но се развали колата и сега е на ремонт. Та всичките бонуси си намериха мястото. Шефа ми смени и тарифния план на телефона - имам повече безплатни минути и по евтини разговори, май само на това мога да се зарадвам истински.
Целия януари ще работя без почивка защото имаме годишно приключване.
Айде стига че се улях, а съм си взела тонове домашно докато спи детето.
Благодаря ви за търпението мацки!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт