Августинчето добричко - мисли си, че знае всичко :-))

• 15 144
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Честит празник на всички, които са имали повод за това тези дни!

# 121
  • София
Привет и от мен!  Simple Smile
Нещо днес не съм на кеф и само ви чета, ама реших да се разпиша  Crazy
Дриймс, радвам се да те видя! Дано Токи бързо се оправи!  Praynig И честито вдигане на заплатата  Simple Smile
Кайли, успех на изпита! Кога е, да ти стискаме палци  Simple Smile
Нана, дано детенцето на кумовете ти оздравее бързо  Praynig
Велмар къде се изгуби  Thinking

# 122
Привет и от мен!  Simple Smile
Нещо днес не съм на кеф и само ви чета, ама реших да се разпиша  Crazy
И аз така, особено след като висях 4 часа и половина пред един лекарски кабинет  #Crazy Crazy Тъкмо чакането ми се изчака и ми дойде реда, та поне минах ooooh! И при това нито бях яла, нито бях пила кафе или вода. Прибрах се в 14 ч, смазана и направо си легнах. Добре че таткото беше изчистил и пооправил след децата, та поне това ми беше спестил Peace

# 123
  • София
добрютро и от мен   food010

пожелавам ви да сте на топло всички. Голям студ, голям сняг, голямо нещо.....Аз снощи се прибирах със свито сърце дали няма да закъсам по нашите квартални улици ( че никой не ги чисти цяла година и си разчитат на трафика)...не успях, ама днес сутринта - добре че татито тръгна с мен та голямо бутане падна докато излезем от нашата улица. Колата като излезе от снежния коловоз и ни напред-ни назад....с бутане и въртене се получи най-накрая  newsm01 .....

Дано бързо се оправи и Токи  Hug. Честито за заплатата. Като четох за това, че са ви вдигнали таксата, пиши коя ви е детската, че нали живеете в нашия район, че при тези неуредици с регламента, вече проучвам и частните ( знам, че за някои от тях също има опашки).

Албенче вие тръгнахте ли на ясла вече? ( нещо пак съм пропуснала  Embarassed

# 124
Къде сте всички днес?

Аз след малко излизам да взема Тони от яслата, но преди това ще се поразходя. Тук се е показало едно слънчице и се надявам да е приятно времето.  Simple Smile

Dreams радвам се че се разписваш.  А няма ли да видим порасналия Токи?

# 125
ДОбро утро на всички.

Къде се губите? Ще сложа по едно кафе с надеждата да ви съблазни.  Wink

и едно със сметана :

Кайли, успех на изпита! Кога е, да ти стискаме палци  Simple Smile

Елфче в понеделник имам защита на проект, а в сряда ми е теорията. Ох, да минава вече и да се успокоя малко.
Болничките оздравяха ли вече?
 Hug за всички.

# 126
И аз да поседна на кафе (за мен това със сметаната, моля).

Kaili, какви са тези изпити? Какво учиш? (Извинявам се за въпроса, но аз все още ви опознавам).

# 127
  • София
Привет!
Ама срамота е наистина  Crossing Arms , къде се губите? Зимен сън ли спите?  Laughing
Кайли, успех на изпита!  Peace Hug И мерси за кафенцето, ние станахме преди 2ч  Blush
Аз да ви подосаждам с моите вълнения  Simple Smile Вчера сестра ми донесе първия подарък (дрешки) за бебето и Ивчо направо пощуря  ooooh! Искаше да ги облича, недоволства, като му кажем, че са за бебето, направо не знам какво ще го правя. Не помня някоя от родилите мами да се е оплаквала преди.  Rolling Eyes Да не говорим, че вече един път каза, че не иска бебе и налита да ми удря корема  Rolling Eyes Не мога да го позная, уж беше толкова миролюбив  Crazy Всъщност не знам и аз защо го пиша (сигурно за да Нана си каже - хаха, нека ви е Laughing  Wink) , някакъв съвет да ми дадете.  Rolling Eyes

# 128
Здравейте  Hug
Мен пак ме е налегнал един мързел за писане  Tired А и вчера си лепнах един вирус през скайпа и откачих цял ден  Twisted Evil Лошото е, че го пращаше и на всичките ми абонати и побърках и ги побърках и тях  ooooh! А каквато съм оправна с компютрите цял ден не можах да се оправя  Embarassed
Елфче, аз станах преди малко  Mr. Green и сигурно още щях да си спя, ако Лоретка не издебна баща си и се вмъкна при мен с думите "Мамчееееее, буди сеееееее". Много беше щастлива, че е успяла да ме събуди  Laughing
Ох, като се сетя колко бяха хубавите тези вълнения покрай първите неща на бебчо  Heart Eyes А това за Ивчо - сигурно ще е просто период, усеща милата душица вече и проявява ревност. Аз си мисля, че той ще е много внимателен батко - поне такова впечатление е оставил в мен  Peace
Поли, стига си се извинявала  Naughty Питай си спокойно  Hug

# 129
  • София
Kaйли, успех и от мен!

Аз днес взех 2, утре имам още 2 изпита  ooooh!

Elwing , не знам какво да ти кажа, много е деликатна темата. Марти също ревнува. Много обича Криси, но понякога се държи безобразно с него. Докато бях бременна ми донесоха подаръците от играта на Памперс и му казах на Марти, че като се роди бебето той ще му ги подари и беше много щастлив, е оставих го да ги види и да си поиграе с тях. Може да отидете заедно до някой магазин и да го помолиш той да избере нещо за бебето, с уговорката, че като се роди ще му го подари, а пък ти тайно да купиш нещо и когато се роди бебо да му го дадете и да му кажете, че бебето му го подарява. Винаги му давайте нещата за бебето, да ги види и да ги подържи, говори му много, обяснявай му. Ще го преодолеете, няма начин  Hug

# 130
И аз да поседна на кафе (за мен това със сметаната, моля).

Kaili, какви са тези изпити? Какво учиш? (Извинявам се за въпроса, но аз все още ви опознавам).

Поли не се притеснявай ще ни опознаеш. Аз уча "Управление на здравни грижи" и сега е последния държавен (практика и теория). Приеха ме точно преди да родя и за 2 год. майчинство успях почти да приключа ученето.
Но си имаме и други студентки тук, нищо че сега си мълчат. Wink

Елфче за да тушираш ревността може да помолиш като носят нещо за бебето да има и някоя дреболийка за Ивчо. А ти му говори колко е голям и колко го обичаш, и всичко останало. Hug

п.п. Ето Елен@ се похвали. Браво  smile3501 за взетите изпити. Ще успееш и с другите 2. След като успяваш да се подготвиш с 2 деца в къщи не се съмнявам в теб.
А защо са ви в един ден по 2 изпита?

# 131
  • София
Елена, браво за изпитите!  Hug Ама наистина много са ви начесто и по 2  Shocked
Мерси и за съветите по деликатната тема  Simple Smile  Hug Лошото е, че покрай тези празници, Ивчо свикна да получава често подаръци и иска всеки ден  Rolling Eyes Та снощи, като дойде сестра ми и видя че носи нещо, реши че пак е за него и стана гафа...  ooooh! А за това, колко го обичам - казвам му го непрекъснато  Embarassed
Вст, да си призная - и Ивчо ме събуди мен  Embarassed , можеше до откарам още сън  Whistling Ама да наваксам сега, че после ще съм така  Tired Tired

# 132
  • София
Eлфче нека ти е  Joy Wink Hug

Момичета, Кало пак ми е болен. Снощи не сме спали с Митко. Повръща и се тресеше цялото детето. А изгаря от температура. Сега го водих на лекар - гърлото е червено. Сополи няма, гърдите чисти. Дано минем без АБ. А изобщо не мога да проумея откъде, като не е ходил на ясла именно, за да не се разболее. Не се е виждал и с деца.  Cry Аман вече с тези болести.

# 133
Хайде да ви се похваля и с моята малка помощница  Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325507&pid=9918435
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325507&pid=9918434

Успех на изпитите, момичета, ще стискам силно палци  Peace
Елфче, можеш да го караш и да прибира и подрежда нещата на бебчо на определени места - дечицата са много грижовни и сигурно ще му допадне. А идеята на  elen@ за подаръка от бебо е супер  Peace

Ама да наваксам сега, че после ще съм така  Tired Tired
Joy Joy Joy

Нана, бързичко да се оправя Кало  Praynig 

Днес май ще има раздвижване в темичката  Laughing

# 134
  • София
А защо са ви в един ден по 2 изпита?

Защото в изпитната сесия има само една събота и неделя, а повечето или работят, или гледат деца и затова, само не съобразихме, че тази събота се работи.  Crazy

Нана, дано скоро се оправи, доста хора около мен се оплакват от същото, май е някакъв гаден вирус  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт