Августинчето добричко - мисли си, че знае всичко :-))

• 15 150
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Нана, дано скоро се оправи, доста хора около мен се оплакват от същото, май е някакъв гаден вирус  Rolling Eyes

Вероятно, ама изобщо не мога да проумея как така може да се зарази, като никъде не е ходил  ooooh!

Днес се правя на добра, та готвя шкембе чорба, че Митко ме врънка от 100 години Simple Smile

# 136
Здравейте, момичета! Честита Нова Година на всички! Да сме здрави, щастливи и материално обезпечени  Praynig!
Аз напоследък се разкъсвам между работата и болния Стефчо. От 20-ти ноември сме все в болнични. Стефчо беше пипнал някакъв вирус и цялата му уста се напълни с афти, имаше и по гърлото, венците и бузите чак. Две седмици имаше постоянно Т и не я смъкваше от никакви лекарства, нищо не беще ял, а течности му давах насила със спринцовка. Накрая вече залиташе от изтощение. Много го болеше и постоянно плачеше, започна да минава чак след месец. Не съм вярвала,че такава кошмарна болест може да сполети 2-годишно дете! По Коледа лекарката каза, че е оздравял, но тази седмица в понеделник пак вдигна Т и според педито е същия вирус. Ей полудях! За щастие от вторник насам няма никакви симптоми и се отказах да го водя на УНГ в ИСУЛ, както бях решила. Сега съм "на тръни" ще се появят ли пак афтите или не. Лошото е, че многобройните болнични ми разклатиха и позициите в службата и има опасност да загубя работата си, а на увеличение на заплатата въобще не мога да се надявам. И сега честно казано съм в "дупка", не смея да си потърся друга работа, заради честите отсъствия, а старата ми е нископлатена и далече и в детската градина мрънкат,че го водим сутрин много рано и че го взимаме чак в 18.30 ч. Просто не знам какво да правя!
Ами, благодаря че ме изчетохте! Желая бързо оздравяване на всички болнички!

# 137
Нана, аз питах същото нашата лекарка - защо Лоретка боледува толкова често, като не се среща толкова с деца, не ходи на ясла и тн. Тя ми обясни, че това не е гаранция - може ние да й пренесем някоя гад, без да сме болни. А как само мразя шкембееее  ooooh! Ама аз съм страшно злояда - обичам много малко неща  Laughing Добре, че Лорката си хапва почти всичко  Mr. Green

Ралка  Hug Дано се наредят нещата при вас. И на мен затова не ми се връща на работа, защото моята шефк ни прави гоеми проблеми за отсъствия. А иначе и Лорката лятото беше с такъв вирус с афти - точно на морето и беше адски неприятно. Само като се сетя как се измъчи тогава. Заразихме се от едно детенце, което ни беше дошло на гости и беше болно. Лори си отхапа от кроасана му преди да успея да я спра. Но пък ние се оправихме за около 2 седмици - напълно.  Много дълго ви мъчи вас  Cry

# 138
vst_80 и аз имам същия проблем с вируса от обяд постоянно изпраща разни файлове на всичките ми абонати  и незнам как да го спра,нямам идея какво става  Embarassed
Другото четох по диагонал,като наваксам с четенето,ще пиша пак  Laughing

# 139
Привет и от мен,набързо да се разпиша и аз Laughing
  Нана бързичко да се оправя детенце Heart Eyes
  Ralka Balka звучи доста неприятно с това боледуване а и с работата Sad Дано всичко се нареди бързо и да не боледува повече Стефчо Hug
  Ние сме в голям зор с яденето.Взех му сироп за апетит,но и той няма да помогне.Само на сандвичи кара това дете Close не иска манджички и това си е.Баба Меца да ги ядяла и плюе:ooooh: Поне ръба моркови,праз и цвекло иначе съвсем ще ме отчая.Чак незнам какво ще го правят на градината на есен Rolling Eyes
  Елфче спокойно,Ивчо ще приеме бебето.Отначало ще му е странно докато свикне и после ще видиш че ще го заобича.Аз на Наско започнах да му говоря от рано за бебето,сглобяваха с баща си кошарката,и той тогава каза,че ще спи там и че не иска бебе(аз бях в родилния,и се наревах там заради тези мисли как ще е).Дори от много натякване за бебето си мислех,че ще го намрази още повече.Но трябваха му два часа като се прибрахме да му даде да си легне в креватчето,и около месец да свикне с него.Сега ела да видиш каква обич,даже казва"много обичам бебето",а мама и тати не ги обичал Mr. Green
   Хайде чао за сега,че ей сега ще си дойде фурията,и пак нищо няма да свърша Mr. Green

# 140
vst_80, с какво лекувахте Лори,когато беше с афти. И правихте ли изследвания? На нас лекарката ни каза, че не езаразно  newsm78.

# 141
  • София
Нана, Ралка, дано бързо се оправят сладурите!  Praynig
Ели78, много ти е сладък аватара  Simple Smile За яденето - не ми се говори  ooooh!  Много мило ми стана за Насето и Ники  Heart Eyes Ще видим при нас как ще е, живот и здраве.

# 142
Ами, Ралка, незнам какво да ти кажа - освен да говори за различни неща  Thinking Нашата лекарка каза, че е силно заразно. Даже аз й се обадих още същия ден, в който Лори си отхапа от кроасана. Тогава тя ми каза да й промия устичката хубаво с вода и да я наблюдавам няколко дни за афти и Т. Не сме правили изследвания, само я прегледа  Peace Но ме предупреди, че може да се влоши положението и понеже трябваше да пътуваме за морето се поинтересува къде ще сме, за да реши дали да тръгваме. Пръскахме Тантум верде в гърлото, пиеше Лактофлор, и мажехме устичката цялата вътре и даже назад към гърлото с едно лекарство и една паста. Но понеже и мъжа ми и брат ми на морето се разболяха и те ги ползваха тези неща и аз ги изхвърлих. Сега за съжаление не успявам да се сетя как се казваха, а не пазя и рецептата  Embarassed  Не съм ти много от полза, съжалявам. Но пак ти казвам, може да говорим за различни неща, щом твоята лекарка е казала, че не е заразно, пък при нас определено си беше. Детенцето от което се заразихме го бяха изпуснали и се беше разпространило доста - имаше и петна със сърбежи по ръчичките и дупенцето. На Лори и се появиха първата вечер петна по стъпалата, но веднага като почнахме лекарствата и се изчистиха без да съм ги мазала тях с нещо. Спомням си, че беше ужасно - плачеше доста, защото беше гладничка, а не можеше да хапне нищо, заради болките, плачеше и от лекарствата, защото я щипеха като я мажехме. Беше кошмарно  Cry

# 143
Пухче, Деница не е на ясла още. Нали сме каръци, като я записахме, затвориха за ремонт. Още не е свършил ooooh! Добре че имам разбрана шефка, та ми разреши да си пусна от тазгодишната отпуска Peace
Кайли, успех на изпитите Peace Praynig
Елена, на теб честито  bouquet Дано се успокоиш като свършат. И аз като учех в Търново карах по 2 изпита едновременно. Тежко е, но така свършват по-бързо Peace Само дето аз бях само с едно дете.
Малко по диагонал четох останалото, но съм на гости при нашите, по-точно дойдох да работя. А те са в ремонт и лудницата е пълна ooooh! Отделно съм с болно гърло, мъж ми ме е заразил. Дано децата останат здрави поне Praynig
Нана, Ралка, дано се оправят дечицата по-бързо Praynig Hug

# 144
Кайли, успех на изпита и от мен!

И мен ми е притеснено какво ще е отношението на каката към малкото човече. Сега постоянно ме гали и целува по корема и бърбори на бебето, но знам ли после...Една приятелка има две дечица с малка разлика. Когато едното има рожден ден, винаги взимат подарък и на другото, за да не страда, когато всички дечица дават разни нещица на рожденника. Струва ми се справедливо.

# 145
По въпроса за подаръците само да кажа, че и при нас винаги има и за двамата, независимо от повода. Аз също нося подаръци на децата като ходим на гости, независимо на кой е повода.
Стана ми много мило, че някои от децата бяха донесли по нещо дребно и за Деница когато идваха на РД на Влади. Не че майките им бяха длъжни да купуват допълнителни подаръци, но това бяха по-близки на Влади дечица Hug

# 146
  • София
Ами и нас така са ни научили - имаше подаръци и за двете като идваха на рд  Blush Та за това съм подготвена - и аз мисля да правя същото  Crazy

# 147
  • гр.София
Ами и нас така са ни научили - имаше подаръци и за двете като идваха на рд  Blush

И у нас беше така-дори като бяхме доста големички вече със сестра ми.
 А elen@ много хубави съвети е дала.

Да се поФаля,че и С. е в кюпа на  болните. След цяла седмица малко хрема,малко кашлица и малко разтройство,сега пие вече Оспексин на 8 чАса. Чисти гърди и много червено гърло. Щъка си насам-натам и няма вид на болна.

Ралка,много ме натъжи докато те четох за работата. Имах подобен момент,когато Пепи беше на 3г.
 Дано е здрав Стефан,пък другото ще го измислите някак.

Браво на учАщите  bouquet. Винаги са ми събирали очите майки с малки деца докато учех-как успяваха да се явяват на изпити.
 Сигурно децата дават крила.(като рекламата на редбул Joy)

# 148
  • у дома
нямам нещо настроение за писане, нямам идея защо... не е като да не остава време...

а и Ния не сме я виждали от 25-ти декември и вече ни е много мъчно  Sad
не е ясно и на ясла кога ще се върне, защото яслата е в ремонт.. дограмите са сменени, ама тепърва изолации правят, та ще видим  ooooh! newsm78

много ми става мъчно за проблемите с работата на някои от вас  Sad силно се надявам и моля нещата да се наредят  Praynig Hug желая на всички ви много късмет и вярвайте, всичко ще се нареди. всяко зло за добро, не го забравяйте! точно когато най-малко очаквате, нещата ще се оправят.
най-важно е да сме живи и здрави.  Peace Hug

и вече да оздравяват сладурковците, това на нищо не прилича  Naughty

браво за взетите изпити, браво!!!  smile3501 newsm51

# 149
 Ралка,така както описваш болестта на Стефчо ми прилича на "Жлезна треска".Като тинейджърка бях болна от това чудо и наистина цялата ми уста,гърло,небце ,венци бяха  не в афти,ами направо в една голяма гнойна рана.Какво ли не пих и не мазах,какви ли не доктори експериментираха върху мен и най-накрая ми поставиха тази диагноза в Окръжна болница.Но докторът за съжаление почина и ми каза НИЩО да не правя,да седя вкъщи на топло и ще ми мине.И така стана за около 2-3 седмици.Наистина не можех нищо да ям,майка ми ми пасираше супа  и я пиех със сламка. И аз едва ли ти помагам много....Дано все пак не е това,че наистина е  гадно и стискам палци Стефчо,Кало и София да оздравеят бързичко.

Общи условия

Активация на акаунт