Августинчето добричко - мисли си, че знае всичко :-))

• 15 285
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро!

Едно кафенце с нещо по-силно в него за загряване  Wink

Кало е доста по-добре и определено се успокоих, че най-вероятно е настинка, а не вирус, защото нослето му е чисто, няма сополи. Спа спокойно, макар че имаше още температура, но тя бе значително по-ниска от онзи ден. Все пак продължавам да давам Нурофен по три пъти на ден заедно с другите лекарства.

# 151
  • София
Привет! Simple Smile
Аман вече от тоя мраз  Crossing Arms Не че не излизаме хич, ама набързо се шмугваме вкъщи пак. А както този уикенд свеки си е вкъщи, съвсем не ми тече времето  Crazy
Нана, радвам се че сте по-добре!
ЧРД на ЦветиАБ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 152
Здравейте и от мен. Радвам се че се активирахте в писането. Hug

Ралка афтите са заразни и е желателно да му отделиш индивидуални съдове и дори да ги стерилизираш по някакъв начин. Едно време ги мажехме с Гранофурин, но го спряха от производство. Май имаше по вечеринарните аптеки, но не съм сигурна дали става пак за деца. Друго което се използва е Тантум верде за пръскане. За съжаление не съм запознати с новите лекарства на пазара.
Блу наистина дълга раздяла. Дано скоро си я нагушкате сладураната.

Това време наистина много застудя. Днес дори се отказах да извеждам Тони навън. Разходихме с баща му да напазаруваме и сега ще отидем да си го приберем от баба му.

# 153
  • София
Ралка, много неприятно и с болестите и с работата. Всичко ще се оправи!

За афтите, Дактарин орал гел дали помага? Помна Марти като беше малък имаше много и за ден, два се оправи с това гелче.

# 154
и ние да не изоставаме - в петък рева 3 ч, че го боли ушето, отидохме при педито и ни изписа АБ - Цефзил - усложнение от неизлекуваната кашлица и хрема...не съм сигурна, че беше необходимо, защото като му дадох Нурофен, веднага се успокои, но все пак му до давам...

Ралка, стана ми много криво като те чета....дано скоро да се появи светлина в тунела... Praynig Hug

Пух, все забравям да пиша, че ме беше притеснила, че и ти си ни изоставила.... Wink

Дриймс, има ли кой да чисти вече вместо теб...? Wink

Дано дечицата оздравяват и да няма нови болнички... Praynig

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 18:55 от AndyB

# 155
  • гр.София

Дано дечицата оздравяват и да няма ново болнички... Praynig
  Praynig

София и Пепи са малко при бабата на долния етаж, а аз се правя на разсеяна,че там само гледат ТВ-нонстоп.
 Гладя и набивам солети в промишлени количества.

Ч Р Д на Цветиаб

Искам пролет,пък Crossing Arms Simple Smile

Айде,успешна седмица на работягите от утре .

# 156
  • В ЛЮтеницата
привет и от мен!
Аз май ще се пробвам да съм поне неделна участничка във форума, ама хайде да не се заричам!
Честито за Ивановден със закъснение! Бъдете здрави!!! (сетих се за Спинки и Ивчо - аз не съм от редовните, ама май не съм ги срещаа скоро насам - дано да са добре!) Ако е имало и други именни дни - не се сърдете, но не знам кой ден сме, че в работата имаме много проблеми и тази седмица преди 9 ч. не съм се прибрала. Добре, че поне днес не се наложи да ходя, че с този самотен почивен ден съвсем ще ми се скапят батериите...

Ралка, много бързо да се оправя Стефчо, че много жална картинка описваш  Hug!
И останалите болни да се съвземат бързо!!!
Аз съм с болящо гърло от Нова година, но не кашлям, а само имам чувството, че съм нагълтала на мъжа ми бръсначката. Много е изнервящо...
И мен много ме впечатляват мамите с малки деца и то две, които взимат по един и по два изпита на ден - да са ви живи и здрави и все така послушни децата!

Бубче, на Лора роклята и ветрилото са подарък от едни приятели, които ходиха есента в Испания. А тази снимка е специално за теб  Laughing Wink http://picasaweb.google.com/lh/photo/xQKLVdmvVW-gZ4MT0GiEcw?feat=directlink

Блу, аз мечтая да кажа, че някой ще ми вземе Лора за 1 ден поне! Оцени ситуацията и я нагушкай като се видите!
Дриймс, ти някакъв нов тел. номер ли имаш?

# 157
  • София
Ние бяхме в Сандански за уикенда WinkАма добре й се отрази на Ина, която вече е официално обявена за здрава Mr. GreenА аз, след като седем дена не е спирала да ме боли глава, чакам Фют да заспи и заминавам на лекар, защото вче ми минават доста гадни мислии Tired
Освен и аз се похваля, че си взех всички задължителни изпити и сега ми остава защитата февруари Blush
Пепър, не е като да не сме с еднакъв вкус,а Wink На Ина роклята и обувките й ги донесе сестра ми от Барселона и ми беше интересно дали и вашата е от онзи регион или ги има и в България Grinning
Пак ще пиша после стига лекарите да ми кажат как да спре да ме боли глава, че вече ми се вие Sick

# 158
bubche, добре си решила да отидеш на лекар. Дано не е нещо сериозно. Но при всички положения ще ти назначат някакво лечение е така ще ти мине по-бързо. После да пишеш как си.

Ние по цял ден си седим вкъщи. Никъде не ми се излиза в този студ. Гледам, че на малката вече й писна да седи затворена, дори с играчките си не иска да играе, милата. Ама какво да се прави?! Веднъж да дойде март месец и да се позатопли времето.

Как са болничките дечица?

# 159
Браво на оздравелите дечица Hug, дано и другите болни ги последват Praynig
Ние направихме 30-минутно пързаляне със шейна. Повече не посмях, за да не си усложня положението с гърлото. Деница отначало не искаше да излизаме, но после много й хареса на шейната Grinning
Ставам, че ще ми изгори мусаката.

# 160
Много благодаря за споделения опит. Аз тази страшна болест дето я описах беше декември, а сега имахме съмнения, че ще се повтори. За щастие Стефчо се чувства добре и в събота лекарката каза, че се е разминало и от днес е на ясла. Диагнозата беше "афтозен стоматит" newsm78.
Напоследък Стефчо е голям фен на "Ну, погоди!"и вчера гледа сцена, в която вълкът носи голям букет от рози и вика "Мамо, мамо виж тати!"  Laughing.
Оздравявайте бързо, да не пропуснете хубавия сняг навън, че не остана зима  Simple Smile!

# 161

dobro utro
гледам че съм първа за тази сутрин и затова слагам кафето Laughing дано успяхние бяхме много болнички - с повръщане и три дена бяхме като парцал ,ама сега уж се пооправят нещата
засега спирам ,но после ще се включа с повече
лек ден на всички и болничките бързо да се оправят

# 162
 Добро утро.Веси ,мерси за кафенцето.

dobro utro
гледам че съм първа за тази сутрин
Мда.....първа си,дано не сме и последни за днес......вчера са се изписали цели 4 поста  Rolling Eyes.....
 Аз бях 3 дни на Детоксикация(Лунната диета) само на фрешове,вода и чай и хич не бях за компания.Сега вече съм ок,пия си кафенцето с -2кг...... Wink ,ама да видим дали ще ги задържа,че сега ми се яде от всичко по мнооого.  Embarassed

# 163
  • София
добрютро   food010

да се включа и аз та да минем рекорда от вчера  Wink......

Дано бързичко да оздравяват всички, че на този студ вирусите уж не виреят, ама пък то въобще какво ли може да вирее.....Мъжът ми днес в колата "пишеше" закъсняло писмо на дядо Коледа - да го превърнел на бяла мечка и да се събуди към март....ех мечти..... Joy

Ралка много страшно звучеше болестта на Стефчо, добре, че е зад гърба ви....пък работата..важното е с детето всичко да е наред, работа се намира....ако стоеше на работа докато детето ти е болно, едва ли някой щеше да го отбележи с потупване по рамото, всеки приема това  за даденост, а не е така..................
и ние сме фен на "Ну Погади" - Миташки често повтаря "Заец, Волк, Заец, Волк"....научил е няколко серии наизуст и казва предварително какво ще се случи....от няколко дни сме на Пчеличката Мая ( ама там нещо много се плаши...като има по-старшни сцени - например Мая попада в бутилка Joy ....) Нашето ДВД за съжаление работи само с оригинални дискове и не мога да му пускам пиратки...

Анди тук съм  Hug...

замръзнал ми е още мозъка и май се изчерпах................

# 164
  • София
Добро утро.
Веси, благодаря за кафенцето.

Ралка дано всичко остане зад гърба ви бързо.

Кало гледа нон стоп Том и Джери, Франклин и Ну погоди. Но "котката и миката" естествено са му любими  Mr. Green По цял ден ми разказва по телефона какво направи "Джеи".

Анди моля те, когато имаш време погледни си ЛС-то   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт