Августинчето добричко - мисли си, че знае всичко :-))

• 15 281
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Е хайде и аз да се запиша Laughingи да си изпия кафенцето Wink
  Пиша с една ръка,но пък Наско го няма да ми пие от кафето Close(аз съм още на инка)и той си позволява да ми надига чашата. Wink
  И аз се каня да купим едно ДВД,че иначе не мога да се добера до компа Naughty Ние сме на "То Дже и мишката" така им казва на ТОм и Джери и е научил всички серийки а те са около 6ч. #Crazy И когато не му харесва епизода си го превърта,оставя го на пауза ако стане за нещо,изобщо е окопирал бюрото и не мой се доближиш Mr. Green
  Да попитам някой давал ли е Апетон,с пчелно млечице и витамини? От аптеката ми го препоръчаха ,че засилва и апетита,но май не му действа Rolling Eyes
    Хайде чао за сега,че малкото човече протестира Close

# 166
Здравейте и от нас  Hug
Ние с Лорката яко сме се зазимили  Laughing - тези дни преди 12 не сме ставали  Laughing А в неделя го откарахме до 13.30  Crazy Та в този ред на мисли - Пух може ли татито да добави и мен със същото желание  Laughing . От няколко дни не съм и излизала навън  ooooh! Лорката излиза с баща си - успяха да ме излъжат един път за около 5 мин и ми беше достатъчно  Laughing Някой искаше пролет - аз пък искам направо лятоооооооо, 40 градуса, плаж и студена кока-кола  Crossing Arms
Веси, мерси за кафенцето  Peace
Миленка, поздравления за кг  Hug
Лорката по цял ден гледа бейби тв - знаем вече и двете цялата програма на телевизията  Crazy И Мики Маус, разбира се - без него не може. Скоро не съм и правила опити да й пускам друго. Тя със ставането сама си пуска тв-то и си гледа с интерес.
Сигурно пропускам нещо, но още ми се спи  Tired

# 167
  • София
Бубче, пиши какво става с теб, ходи ли на лекар, какво каза?

Ели, аз и докато кърмех пиех кафе, по едно на ден, иначе се чувствах много зле.

Оплаках ли ви се, че ми спря кърмата? След последното боледуване на Марти, притеснения, антибиотици, обриви, доктори всякакви, и после Криси със запушен нос, отказа да суче и тя съвсем намаля, накрая реших, че няма смисъл да се мъчим повече и спрях да кърмя, нямаше препълване на гърдите, не излезе и капчица. А като отбих Марти трябваше да пия хапчета. И така сега Криси на АМ.  Sad

vst_80 , браво на вас за спането, ние пък ставаме в 7.30  Tired

# 168
  • София
Привет!
Да се разпиша и аз днес.  Simple Smile
Вчера бях не в дупка, а в ров направо, но днес ми мина  Blush Crazy
Вст, 2 на 1 сме засега - и аз искам пролет  Blush (въпреки че Блан сигурно няма против и лятото Whistling) и ако може цяла година да е само пролет  Grinning Ама не става.
И ние сме фенове на Ну, погоди и Пчеличката Мая  Crazy
Бързо да се оправят всички болнички!  Praynig
Ели78, много обичах да пия Инка като малка  Simple Smile Да си призная аз сега си пийвам по едно кафенце всяка сутрин Blush , но ако дай боже успея да кърмя този път, сигурно и аз ще прибегна до Инката  Simple Smile
Сега да ви развеселя с нещо - снощи бяхме на гости и имаше едно детенце, което ме гледаше с голям интерес и лека насмешка. Майка му му обяснила ,че съм бременна, а той рекъл - "а, значи затова е толкова обла" Thinking  Joy hahaha
ЕленаHug не се терзай, че Криси е на АМ, много дечица, включително и моето опират до него, колкото и да не ни се иска...  Rolling Eyes И аз съм чувала иначе от моя позната, че кърмата е различно количество след вяско раждане - тя има три деца (плюс едно починало Sad) и каза, че два пъти е имала много, два пъти - почти нищо. та се надявам след първия ми несполучлив опит, сега да имам повече, кой знае  Rolling Eyes

# 169
Ех, Елфчееее, разсмя ме  Laughing А Лори как ме гледа странно - чак дойде да провери какво гледам на кумпата  Laughing А за другото знам, че за мен е загубена битка, няма такива луди дето да искат жега  Laughing Hug В краен случай ще се задоволя и с твоя вариант, ама ако ми отпуснеш 1-2 месеца жега  Praynig Laughing
Елена, недей да се притесняваш - колкото толкова. Важното е мишлетата да са добре  Peace Аз пък до скоро като стиснех и имах по-малко  Crazy Всъщност незнам дали е нормално  newsm78
Чудех се аз къде изчезна Елфчето, а тя докато издрапа от дупката  Laughing  Hug

# 170
Елфче, ама ти си вече в 33 -та седмица...маллеее, колко бързо минава времето.... #Crazy Име мислите ли вече? Wink

elen@, 6 мес си го кърмила, което не е никак малко, така че наистина не е имало смисъл да се мъчиш повече...важното да е здраво детето, пък няма значение дали на кърма или АМ.

Аз пък вчера реших да купя мозайка на Гого и познайте...с пълни шепи я хвърля във въздуха и после събира парченцата с трактор... #Crazy Направо не ми се прибира като си представя на какво прилича къщата.

# 171
  • София
И така сега Криси на АМ.  Sad

Елен шест месеца е напълно достатъчно, че си кърмила. Дала си му каквото е нужно като имунитет. Все пак АМ не е отрова, а и Кало, както знаеш е кърмен много малко, а допреди да тръгне на ясла не знаеше какво е болест и АБ.
Не се тормози излишно, тези неща не определят въртенето на земята  Hug

Елфче я издай тайната какви три мъжки имена си намислила? Mr. Green

# 172
  • София
Елфче много ме разсмя  Joy ...как ги измислят само децата......
Вярно то почти не е останало.

Елен - не се притеснявай, все пак 6 месеца ( особено ако е бил само на кърма) си е супер. Аз така се тръшках, че имах малко кърма и дохранвахме от 40-тия ден с АМ. Един ден съседката ми каза, че със или без кърма, детето ще порасне голямо, ама моите бели коси и съсипани нерви няма как да се оправят...така че, каквото такова.

Анди и аз на Миташки като му купих мозайка преди време той се забавляваше оснво да мери с нея, сега май кротна и се опитва да я реди...ама така за 5 минути и после останалото го търсим под дивана и масата  Laughing

ВСТ - то вярно, че вие много спите....ама чак 13.30  Shocked, кога си лягате?

# 173
Елена, и аз щях да ти кажа да не се притесняваш, че ти е спряла кърмата Hug При мен втория път без притеснения и въпреки голямото ми желание, не се получи, кърмих Деница 2.5 мес и после още мес с кърма от сестра ми. Оттогава е на АМ, още си го пие Peace После видях, че Криси е станал на 6 мес, кога мина толкова време Grinning
И ние много гледаме Ну, погоди  и Пчеличката Мая, но най-вече Ягодов сладкиш Laughing
Елфче, то и на теб не ти остана много време.  Като стана дума за имена, този път на татко ти ли ще е? Как бързо минава времето, особено отстрани Wink Ставаме 3, и на мен ми идва в повече студа, предпочитам по-топло време Party
Спирам, че съм дошла да работя. Довечера като се прибера ще пиша пак, ако стигна до компютъра Rolling Eyes

# 174
Ехо,пак сме тук Laughing
 Моят мъж ме накара да седна на компа,че съм потропвала само до него Mr. Green и съм давала зор Blush пък аз само се чудя какво да правя и от къде да я почна,че ето на сега тук Embarassedно тя работата няма да избяга Mr. Green
  Иначе аз си пийвам кафенце,но вкъщи съм на инка,че пия по 2чаши Embarassedна ден.А през бременността си пиех спокойно,то и без друго съм с ниско кръвно.
  Елена аз ще се радвам ако успея и този път до 6м.да кърмя PraynigТози път кърмата ми е по-малко и сега се цедя,че то и не суче,само нощем цока малко и заспива пак.
Даже сега ходих да търся АМ,че минах на ХИПП розов и много малко го има при нас ooooh!
Елфчеама то не останало,още малко ще се облиш Mr. Green и едно малко братче ще ви радва Laughing
  Ох,честно казано и аз си предпочитам жегите Whistlingхич не вирея на студ Naughty
  Сега ще ставам,че ще ходим довечера на гости а децата ще се гледат с баба си WinkЕ трябва да се приберем преди да се събуди малкият бебок за нощното си цокане Joyче там няма как баба да се справи Wink
   Целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 175
  • София
Бе знам си аз, че накрая ще се окажа, че топлолюбивите сме мнозинство  Mr. Green Това време ме побърква и само си мечтая да имам достатъчно пари да не ходя на работа, а да си стоя по цяяяяяяяял ден у дома, прегърнала печката  Mr. Green

# 176
Хайде пак привет и от мен.днес имам много работа и не ми остава време да драсна да ви се оплача.Както ви казах Ивка изкара страхотен вирус,който започна в неделя на 04.01 с червено гърло и температура.Във вторник сутринта повърнала малко след закуската.В сряда вечер точно на именния и ден след като си хапна вечерята без никакви проблеми я повърна веднага и в четвъртък се започна ужаса.Цял ден милото повръща,направо силички не му останаха.Аз се прибрах още на обед от работа и се заехме с лечението и .До вечерта беше направо се плеснала на леглото и постоянно искаше водичка.Личната лекарка ме беше предупредила да не и давам нищо освен по една две глътки на 20 мин,за да не се обезводни и вомитусхил на капки/защото аз не исках да и слагам свещички-досега не и бях слагала и хич не ми се искаше/ .Като видях че работата отива на зле в 22.00 часа пак звънях на джи пи то и ми изписа и диган ампула.Татито на бегом ги донесе ,сложих и свещичка и нещата утихнаха.Набързо си взех болничен от моя личен лекар за да си остана при детенце,тъй като имам детегледачка по програмата и нямам право на болничен за Ивка и се лекувахме до неделя.Езика и стана бял като сняг-чак зъбките и побеляха като ориз станаха.,а устничките бяха толкова сухи и грапави -до неделя само спеше милото по цял ден.Заведох я в петък да я види лекарката,като през цялото време си мислех как ще ни вкарат в болница.Тя обаче ми каза да си ходя в къщи и да се лекуваме.Момичета като се прибрах ,излязох на терасата да изпуша една цигара и така се наревах ,просто нямах спиране.Сега вече е по-добре-все още се захранваме и урината и още има какво да се желае от нея.Аз съм на работа ,а майка ми успешно пое фронта.
Ако някоя от вас се е преборвала с повръщане и последващо оводняване и захранване дайте съвет до кога да я мъча с пюрета ,сухари ,бисквити и попари.След колко време може да премине на нормална храна -а тя сега е тоооолкова гладна-постоянно ми се моли " мамо моля те дай ми мъничко еди кво си /и си иска всичко което е яла преди ,изрежда ги едно след друго .
Аз мисля утре вече да и дам манджата от кухнята-дали ще избързам а ?
С какво мога да я храня вече дайте съвети???
Пак се извинявам за дългия пост Embarassed

# 177
  • гр.София
 Смешката с " облата" ме извади от летаргията Joy
  Сутринта прекосихме града за контролен преглед-уж София е добре. Но има да пие още 2 дни лекарството.После се заинатих Любо да ни остави до метрото и походихме малко пеш -замръзнаха ни шушулките,дано няма последствия за С.
 Пепи пък за първи път се прибра сам от уч-ще,за да не извеждам София повторно. Хем е голям,хем ме е страх и го мисля.
Елен@,знам,че ти е тъжно,но ще ти мине(за кърмата) Hug
vesi77,не знам за повръщането,но ти стискам палци за Ива.

# 178
  • София
Веси77 няма проблем да премине на нормална храна, само избягвай нещата, които дразнят стомаха - домати, остри подправки, зеле, боб, леща. Най-добре започни с картоф, морков, ориз, пилешка супа с фиде - такива по-леки неща. И не й давай големи количества - по-добре по малко, но на често. Не е проблем. Детето оздравява и трябва да си навакса силиците, които е изхабило в борба с болестта.  Hug Hug

# 179
  • София
Веси77, не знам какво да те посъветвам, ние изкарахме един тежък вирус на морето, но при нас проблема беше, че Иво не искаше да се храни след това и е карал няколко дни само на вода с хидратин алфа  Shocked А и да те предупредя - на нас д-ра ни каза, че чиста вода предизвиква повече позиви за повръщане. Колко от Дегана дадохте? На нас ни изписаха 1/3 от ампулата, даже аптекарката каза, че е много малък да пие изобщо, но веднага му пресече повръщането. Иначе му дадох да хапва след като сам си поиска. В наалото - сухи неща, защото имаше и разстройство. Ако вие нямате този проблем може би нещо готвено няма да е зле, не знам.  Rolling Eyes Дано скоро сте напълно здрави!  Praynig Peace А, сетих се - д-ра ни каза, че колата (разгазирана) действа добре за тонизиране след повръщане. А на своя глава му дадох и цитронада - изцеден лимон с водичка и малко захар, той го пи с удоволствие.
И ние бяхме днес на разходка, малко поизмръзнах, но е много красиво навън  Blush
За бременеенето какво да ви кажа - втория път мина неусетно  Crazy , сигурно покрай Ивчо нямам време и да се замисля. Даже са плаша, че много е наближило.  Rolling Eyes Не сме купували още нищо, но сега е по-различно - може и от бъдещия батко да ползваме някои неща  Whistling Въпреки че ми се искаше да сменим поне количката, че този Маг Ингланд е много тежък. Някой да ми препоръча нещо?  Blush
За имената - аз си имам варианти, но не съм ги обсъжадала с таткото  Whistling Със сигурност ще е с моята буква обаче  Blush , която е и на баща ми, та ще го водим наречено на него.  Crazy А вариантите ще ви кажа след като информирам за тях таткото  Wink Ох, прекалих май, прощавайте за словоизлиянията  Embarassed
Вст, да те питам преди и забравих - беше писала, че когато и да стане Лори, в 14-14.30ч пак заспива. Сега, ако кажеш, че и след ставане в 13.30ч пак е уморена след 1ч направо ще падна  ooooh! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт