Вероятно, ама изобщо не мога да проумея как така може да се зарази, като никъде не е ходил

Днес се правя на добра, та готвя шкембе чорба, че Митко ме врънка от 100 години

!
Ама аз съм страшно злояда - обичам много малко неща
Дано се наредят нещата при вас. И на мен затова не ми се връща на работа, защото моята шефк ни прави гоеми проблеми за отсъствия. А иначе и Лорката лятото беше с такъв вирус с афти - точно на морето и беше адски неприятно. Само като се сетя как се измъчи тогава. Заразихме се от едно детенце, което ни беше дошло на гости и беше болно. Лори си отхапа от кроасана му преди да успея да я спра. Но пък ние се оправихме за около 2 седмици - напълно. Много дълго ви мъчи вас

Дано всичко се нареди бързо и да не боледува повече Стефчо 
не иска манджички и това си е.Баба Меца да ги ядяла и плюе:ooooh: Поне ръба моркови,праз и цвекло иначе съвсем ще ме отчая.Чак незнам какво ще го правят на градината на есен
Нашата лекарка каза, че е силно заразно. Даже аз й се обадих още същия ден, в който Лори си отхапа от кроасана. Тогава тя ми каза да й промия устичката хубаво с вода и да я наблюдавам няколко дни за афти и Т. Не сме правили изследвания, само я прегледа
Но ме предупреди, че може да се влоши положението и понеже трябваше да пътуваме за морето се поинтересува къде ще сме, за да реши дали да тръгваме. Пръскахме Тантум верде в гърлото, пиеше Лактофлор, и мажехме устичката цялата вътре и даже назад към гърлото с едно лекарство и една паста. Но понеже и мъжа ми и брат ми на морето се разболяха и те ги ползваха тези неща и аз ги изхвърлих. Сега за съжаление не успявам да се сетя как се казваха, а не пазя и рецептата
Добре че имам разбрана шефка, та ми разреши да си пусна от тазгодишната отпуска 

Дано се успокоиш като свършат. И аз като учех в Търново карах по 2 изпита едновременно. Тежко е, но така свършват по-бързо
Само дето аз бях само с едно дете.
Отделно съм с болно гърло, мъж ми ме е заразил. Дано децата останат здрави поне 
. Винаги са ми събирали очите майки с малки деца докато учех-как успяваха да се явяват на изпити.
)

силно се надявам и моля нещата да се наредят
желая на всички ви много късмет и вярвайте, всичко ще се нареди. всяко зло за добро, не го забравяйте! точно когато най-малко очаквате, нещата ще се оправят.

Препоръчани теми