И честито вдигане на заплатата 

Тъкмо чакането ми се изчака и ми дойде реда, та поне минах
И при това нито бях яла, нито бях пила кафе или вода. Прибрах се в 14 ч, смазана и направо си легнах. Добре че таткото беше изчистил и пооправил след децата, та поне това ми беше спестил
.....
. Честито за заплатата. Като четох за това, че са ви вдигнали таксата, пиши коя ви е детската, че нали живеете в нашия район, че при тези неуредици с регламента, вече проучвам и частните ( знам, че за някои от тях също има опашки).
за всички.
, къде се губите? Зимен сън ли спите?
И мерси за кафенцето, ние станахме преди 2ч
Вчера сестра ми донесе първия подарък (дрешки) за бебето и Ивчо направо пощуря
Искаше да ги облича, недоволства, като му кажем, че са за бебето, направо не знам какво ще го правя. Не помня някоя от родилите мами да се е оплаквала преди.
Всъщност не знам и аз защо го пиша (сигурно за да Нана си каже - хаха, нека ви е
) , някакъв съвет да ми дадете.
А и вчера си лепнах един вирус през скайпа и откачих цял ден
А каквато съм оправна с компютрите цял ден не можах да се оправя
А това за Ивчо - сигурно ще е просто период, усеща милата душица вече и проявява ревност. Аз си мисля, че той ще е много внимателен батко - поне такова впечатление е оставил в мен 
Питай си спокойно

за взетите изпити. Ще успееш и с другите 2. След като успяваш да се подготвиш с 2 деца в къщи не се съмнявам в теб.
Ама наистина много са ви начесто и по 2
Лошото е, че покрай тези празници, Ивчо свикна да получава често подаръци и иска всеки ден
А за това, колко го обичам - казвам му го непрекъснато
Ама да наваксам сега, че после ще съм така

Аман вече с тези болести. 

Препоръчани теми