Августинчето добричко - мисли си, че знае всичко :-))

• 15 283
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
nana77 Elwing мерси за съветите  Hug
Колкото до Дегана лекарката ми каза да и дам половината ампула в лъжичка с няколко капки вода вечерта в 22.00 като повърна  .,а другата половина и дадох на другия ден в 10.00 сутринта пак след повръщане.
А кисело мляко,бебешките каши,ябълка ,банан  мога ли да и давам?
а по въпроса за студа и аз не го харесвам.Исками се да приемат със закон стане ли под /- 5 /градуса да не се ходи на работа и да си седим с дечицата на топло,да си пием чайче и да четем приказки Grinning

# 181
Днес се пораздвижихме  Laughing
Веси, и аз не мога да помогна за повръщането, съжалявам. Дано бързичко се възстановите напълно  Hug
Ау, Блан, убий ме ама в мен такова желание няма да намериш  Laughing
Елфче  Laughing, в 14.30 не, но в 16 вече й клюмаше главата, ама ние решихме да си спестим среднощния купон и я държахме будна до вечерта. Какви ли игри не измислях, ама издържахме. И в 22.30ч. заспа буквално за 2 мин. Легна, гушна си бебчето и до там и стигнаха силичките  Laughing
Пух, по принцип я слагаме към 22.30, но рядко заспива тогава. Ние сме нощни птици  Laughing Ама мен така си ме устройва  Embarassed Не си представям да ми се надигне в 6 сутринта  ooooh! та аз си лягам тогава  hahaha

# 182
  • София
Благодаря ви момичета за подкрепата  Hug Ама много скъпо излиза само на АМ. Той Марти и до сега пие вечер по едно мляко, но само веднъж на ден, а Криси я пие една кутия за три дни  ooooh!

Наистина втората бременност минава много бързо, ако първото дете е малко, може би ако е голямо и самостоятелно е по- различно.

За количка ти препоръчвам като моята, много ми е удобна, лека и маневрена, може да се бута само с една ръка, нещо което ми е много важно, защото Марти го държа за другата.

# 183
И ние сме с такава и съм ст,ашно доволна  Praynig А Ло,етка още си се вози в нея  Embarassed  Като гледам още си е доста запазена, та като нищо ще си я по.звам пак ако имам възможност  Rolling Eyes хайде запетайкова се появи отново  ooooh!

# 184
  • София
Благодаря ви момичета за подкрепата  Hug Ама много скъпо излиза само на АМ. Той Марти и до сега пие вечер по едно мляко, но само веднъж на ден, а Криси я пие една кутия за три дни  ooooh!

Е, да, така е. Кало все още пие АМ вечер. Не му давам прясно мляко. Зависи и на какво АМ сте. Кало откакто е роден е на НАН през всичките му номера и сега е на Нестле Джуниър 2+ Та е по-поносимо като цена. А и като започне да яде други неща количеството АМ рязко намалява. Кало на 10 месеца вече пиеше АМ само веднъж дневно - вечер преди лягане. През останалото време си ядеше общата храна от детската кухня.

Сега да се похваля - купих си рокля и елек - дълъг. Добре ми стоят, но елекът маааалко опъва. В крайна сметка реших да ги взема като стимул за евентуално отслабване  Wink

Веси каши, ябълка и банан може, но понамали киселото мляко.

# 185
  • София
Ами да ви кажа и на 2г и 5м се пие много АМ, зависи от детето  Crazy Ивайло понякога пие по 1л на ден  ooooh! , направо е пристрастен. Това е единственото нещо, което консумира с кеф (освен бонбони и шоколад Tired) Та, за това че излиза скъпо с Ам - съгласна съм. По тази причина, а и по много други, много искам да успея със следващото кърмене. Живот и здраве де. А, Вст, и мои познати казват че дълго време след това им изтича при стискане нещо, така че сигурно е нормално. Аз нямах и капчица още по времето, когато Иво беше малък.  Rolling Eyes
Елена, хубава е количката, но става ли за новородени? Rolling Eyes А и ми се вижда с малки колела. Аз по тази причина не одобрих Ариа на Пег перего, нали това ни е лятната - не е удобна за нашите терени с лунна повърхност  Tired и се счупи. Сигурно Чикото за по-читави (или вие сте по-добри стопани Blush)
Отонсно режима - и аз съм на мнението на Вст - по-добре късно ставане и лягане, отколкото в 6ч да ме вдигат  Whistling Ще видим само литъл брадър какво ще мисли по въпроса  Mr. Green

# 186
  • софия
нана,как ще се хвалиш,бе жена  ooooh!
ти не помниш ли,че тук има мами които се спукват от работа,но пак нямат два лева да се снимат,а ти ще се хвалиш,аааааама ха  Laughing
честито от мен и със здраве да си ги носиш
найа я оставих да спи в яслата,за сефте днес .спала е.а вкъщи две години и половина се приспиваме и се галим,за ръцете  Joy
явно са големи магьосници в тези ясли  Rolling Eyes Grinning
ралка,дано се наредя нещата с работата,ако не се получава,ще намериш друга  Hug,сигурна съм
вст,честито,за сайта ,мацка!пожелавам ти да имаш мноооого работа  Hug!
бубче,какво стана?

# 187
Дани  Hug добре дошла! Мерси за хубавите думи и браво на Найа  Peace Друго е като са дечицата заедно, вкъщи ни се глезат. Не че не съм имала дечица, които ако не ги гушкам или не правим някакви специални ритуали преди сън няма заспиване. Душички  Heart Eyes Аз незнам Лорката как ще е живот и здраве  newsm78 Сега направо ме забравя по детските клубчета, като минем покрай градината до нас всеки път ми разказва как ще спинка и папа супа с децата, ама като и дойде до д-то може и друга песен да запее  Laughing
Елфче, и при нас улиците са доста разбити - казвам улици, защото тротоарте са почти неизползваеми  ooooh! Ама не съм имала проблеми. Знам ли  Laughing
И аз чакам Бубчето да се разпише Rolling Eyes Hug

# 188
 И аз от няколко седмици разказвам ,как Марти ще ходи на детска градина и на училище,ама като спре да пишка в памперса.Тя е супер навитак да посещава такива заведения,ама ще я видим като наистина тръгне ,живот и здраве....
 За АМ -скъпичко си е ...Марти пие Аптамил 3 по 3 пъти на ден...........бързичко свършва... Crazy

За количките аз съм супер фен на Макларън,май има модел и за новородени с напълно легнал гръб.С по-малки колела е,но за мен това вече е предимство. Peace Супер компактно се събират и заемат 1/2 от мястото,което ми заемаше Чикото преди с големите колера.+ това по-лека и маневрена количка,аз лично не съм бутала...(може Стокето и Багабуто,да са такива,но пък парите им са... ooooh!)

# 189
  • София
Много мерси, че ме мислите - резултатът от доктора е адски обострен и сериозен синузит,  жената доста се притесни докато ме преглаждаше, но се надявам, че все пак с антибиотика ще се излекува напълно и няма да хронифицира. Определено това е по-добрият вариант от менингит и тумор, за които си мислех Crazy Днес пък 2 часа и половина бях на зъболекар и съвсем ме побърка, сега освен главата ме боли и зъб и мястото, където ми сложи упойката Mr. Green
Дани,радвам се,че Найа се адаптира толкова добре в яслата. За много деца важи това,че в яслата са просто неузнаваеми Heart Eyes
Веси, недей да даваш кисело мляко, направи картофено пюренце, ориз, бульон, но не от готовите на кубчетам а си свари месо. Можеш да дадеш и попара, но без масло и не прекалявай със сиренето. За водата си знаеш - на често и по малко Peace
Елфче, ама и аз чак не повярвах колко бързо е минала бременността си newsm78Вярно е,че чуждите деца много бързо растат Grinning
И аз се присъединявам към топлолюбивите, ама аз съм като Вст, искам жегааааааааааааааааа WhistlingСега ще си оправям детето и ако имам малко повече късмет и съпругът се прибере навреме ще взема да позилезна малко, че полудях вече вкъщи Party

# 190
  • София
ти не помниш ли,че тук има мами които се спукват от работа,но пак нямат два лева да се снимат,а ти ще се хвалиш,аааааама ха  Laughing

Ммммм  newsm78  уж се мислех за паметлива, ма тук ме хвана на къс пас  Tired Хич не вдянах за какво говориш, ма ще го мина в графата "временна амнезия"  Mr. Green

# 191
  • софия

Ммммм  newsm78  уж се мислех за паметлива, ма тук ме хвана на къс пас  Tired Хич не вдянах за какво говориш, ма ще го мина в графата "временна амнезия"  Mr. Green
не помниш ли на мен,как един "гост"ми яде г....,за това,че съм се хвалила с какво съм имала и не съм се съобразявала как някой мами едва свързват двата края  Crazy

# 192
  • София
Оооооооооооо помня помня...Те такива гости много ги обичам аз, щото грам достойнство нямат да си кажат нещата с истинското лице. Мдаааааа.... А и то гледането в чуждата паничка не е признак на висока интелигентност  Sunglasses

Мерси, миличка, че тъкмо се тюхках, че май ми трябва Гинко Билоба  Joy

# 193
vst_80, я виж къде само сме попаднали с теб: http://19min.bg/news/8/6989.html... Mr. Green

Мноооггго ме радват такива материали...снобите няма и да припарят насам... Mr. Green

# 194
  • София

Елена, хубава е количката, но става ли за новородени? Rolling Eyes А и ми се вижда с малки колела.

Става за новородени, има напълно легнало положение, колелата не са много малки, задните са по- големи. Аз я ползвам от първата разходка на Криси. А и на планина я качвахме, екстра си е, а и най- вече като цена. Аз като обикалях магазините тогава, направо ми падна шапката, няма хубава количка под 500 лева. Виж и в Продавалника, аз моята я взех от там. Беше използвана 4-5 пъти, колелата бяха нови, взех я за 300 лева + чисто ново столче за кола, пак Чико. Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт