Августинчето добричко - мисли си, че знае всичко :-))

• 15 223
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Честит имен ден на Насето,моя красив елф ,заедо с Гого  Blush,да е жив и здрав и да порасне разумен батко на малкия Никола!
Честито и на патерици на Тони!Пожелавам му много здраве и много весели игри с мама!

Аз установих , че стреса прави чудеса с мен,аха да напълнея и излезе нещо за което да се тревожа и отслабвам набързо  Mr. Green

Днес при нас е топло,само -9 и вали сняг,но е много красиво снега се сипе сипе като в приказка...да видим днес ще изкарвам ли впряга  Laughing
А благодарение на Блан  Heart Eyes и свекърва ми ,най сетне се наслаждавам на книжката написна от нашата бургаска поетеса,която се надявам че е добре и нейния Дани също  Rolling Eyes

Добре дошла на новата мама Маруся!(ползвай опцията "проверка правопис,че ми беше трудно да разбера какво си написала)

# 271
zdraveite na vsi4ki :)iskam da popitam znaete li ne6to za tozi grip koito varluva sega?opasen li e i kakvi sa mu simptomite.

# 272
моето момиченце ина е на 2и 5мес.не я извеждам навьн за да я предпазя от грипа.някои може ли да каже как се предпазва от този пуст грип Simple Smileинтересува ме и ако знае как точно седи въпроса и с детските градини,в смисал дали децата свикват бързо,тъй като ина е много притеснителна и срамежлива,как да я науча да не се срамува и да бъде по отпусната?иначе е добро дете и много слушка Wink

# 273
  • гр.София
 Маруся,вчера в 24чАса имаше за грипа Бризбейн . Че започвал не с хрема и кашлица (като настинка, а с болки в ставите и главата. И да се пият на ден по 100мг Вит.Е и 1000 мг Вит С. Помагали много и билкови препарати,съдържащи Ехинацея.
 Ама по-важното,мен ако питаш,да не параноясваме. Не знам,в кой град си и какво е времето,но по-добре си извеждай детето.

Мама Марго Hug Да разбирам ли,че си имала свекърва на гости? Wink
 ВЕрно Карим изчезна отдавна.

# 274
искам да ви попитам майчета дали бързо се научихте да ходите на гърне.ние от лятото сме без памперс ама още се случва да се изпусне я гащтите.и през ноща слагаме памперс. Grinning

# 275
Честит имен ден на Наско  bouquet Ели78, весел празник на цялото семейство Hug
Блан, не знаех, че имаш поетичен талант Wink Защо да не се ползва заглавието, на мен ми харесва Hug
Ние с Деница сутринта станахме в 11.00 ч. Мъжете бяха пощурели от нямане какво да правят Crazy После си направихме хубава разходка на слънце. Деница си поигра с другите дечица, че скоро не й се беше случвало Grinning

# 276
здравейте на всички,аз пак сам тук и искам някои да ми каже ,нещо по въпроса за грипа и за детската градина Wink

# 277
  • София
Валка, ето  Simple Smile , то пак си наближава края на темата де  Wink  Hug
Блан, и на мен ми харесва заглавието  Peace
И ние днес бяхме навън доста, разкошно е на снега  Heart Eyes  Blush , но като имаше сълнце.
Маруся, по-добре си излизайте наистина, но избягвай затворени места с много хора. Другото, което може да даваш профилактично в грипен период е осцилококцинум - 1 ампулка седмично. И да не помогне, няма да навреди  Wink Дано се опазим  Praynig За гърнето - акъл не мога да дам, Иво не иска да седне на него. За срамежливостта не знам дали има "лек"  Laughing , и аз чакам съвети по този въпрос.  Wink

# 278
Блан,за щастие само задочно Simple Smile

Маруся,за памперса се иска търпение и моя опит показа че всяко дете е готово по различно време,но ти не спирай да опитваш през определено време,но не и се карай ако не става ,просто изчакай малко и пробвай пак.
А за грипа,най доброто е е превенцията,силната имунна система е най важното,т.е много плодове ,свежи зеленчуци,колкото и нитратни да са пак са по полезни от само готвени неща,давай и да гризе морков ,ябълка ,колкото повече твърди неща гризът толкова по здрави зъби имат,и излизайте по малко ,няма да и навреди ако сте на въздух,но ако ще ходите в някое запушено кафе ,по добре у дома  Wink
За детската градина едва ли някой може да ти даде съвет ,това е толкова индивидуално,пускаш я ,виждаш как е и ако не става пробваш пак след известно време. Peace

# 279
Само аз ли не мога да видя фотоапарата на първа страница newsm78 Гледаха ми се снимки, я ги няма Thinking

# 280
  • гр.София
 Албена,виждам го. И на мен ми се гледаха преди малко Simple Smile Доста снимки съм пропуснала-още от дядо Коледа...

# 281
Отворих албума. Даже сложих малко снимки на Деница, но не можах да ги надпиша.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325507&pid=10081377

# 282
 Добро утро...
Много е красива тази Деничка,ей....  Heart Eyes
И Ния наистина е пораснала много.. и веднага са я завели да  си нагледа любимият  Wink ,че и самостоятелна вечеря/обяд са им организирали...  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 283
  • София
Добро утро!

Аз вече съм руса и гладна, напук на фолк-рефрена, че русо гладно нема  Joy

Ето две нови снимки на Кало с подаръка от кумовете за именния му ден  Mr. Green

http://www.avgustinki.snimka.bg/album.php?album_id=325507&pid=10087277

# 284
  • София
Привет!
Не мога да не пиша след красотите, които видях в албума  Heart Eyes Пу-пу, много са ни хубави децата  Hug
Нана, как руса бе  Shocked Честито! Я дай едно фото  Grinning
Аз от вчера съм в 45 дневния болничен преди раждане  Crazy  ooooh!, днес ще ида да си го взема.

Общи условия

Активация на акаунт