Re: Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-4-та тема

• 33 632
  • 593
  •   1
Отговори
# 255
Днес взех поръчка от 30.12 с In Control Curious на B.Spears-страхотен,идва ми да го изям.Някой питаше дали тестерите се получават с помпичката от снимката-не,без капачка дойде!

... това означава ли, че е прекалено сладък? Кое се усеща най-силно (чета от описанието) - плодовото, цветното или "десертното" (крем брюле, ванилия)? В коментарите отдолу под парфюма едно от момичетата също се е оплакало, че го е получило без капачка...

# 256
  • София-Лагера

Eto така изглежда тестера .

# 257
Ех, как палите народа само беее.
Ми хора със слаби нерви има тука, може ли такива красоти да се покзват  Crossing Arms

# 258
Днес взех поръчка от 30.12 с In Control Curious на B.Spears-страхотен,идва ми да го изям.Някой питаше дали тестерите се получават с помпичката от снимката-не,без капачка дойде!

... това означава ли, че е прекалено сладък? Кое се усеща най-силно (чета от описанието) - плодовото, цветното или "десертното" (крем брюле, ванилия)? В коментарите отдолу под парфюма едно от момичетата също се е оплакало, че го е получило без капачка...

Да предупредя,че не ме бива по описанията,но със сигурност крем брюлето+ванилия се усеща най-много за мен.Днес по изключение съм вкъщи цял ден и не съм ползвала парфюм от вчера следобяд,когато се пръсках именно с него и цял ден си усещам аромата по косата,все така "вкусен" като вчера  Heart Eyes! Но за мен не е твърде сладък,къде къде по-баклавени има !

Eto така изглежда тестера .

Не и моят  Crossing Arms  Tired !

# 259
Аромата не е прекалено сладък, доста плодово започва с червени плодове и после чак нагарчаща ванилия.От вкусните и по-младежки аромати определено. Но аз прадължавам да казвам че е много нетраен, сега се свързах с 2 приятелки който го получиха скоро и при тях е много нетраен. Абсурд  трайност до другия ден. След 3 часа няма никой.
Шишето е приказно, но парфюма не е нищо особено. Хубав, но монотонен с никакво развитие.

# 260
Мммм ...шишенцето наистина е красотичка, ама вече съм на вълна свежарки ... Дайте някоя идея Simple Smile Поръчах Moschino Funny ...трябва ми още някой  Laughing

# 261
Незнам какво става, но не ми дава да платя чрез Пайпал. Изписва ми да платя чрез алтернативен метод. newsm78 Случвало ли ви се е? Сега какво да правя, кредитна карта в никакъв случай няма да дам? Crossing Arms

# 262
Много пъти ми се е случвало, явно е проблем с техния сървър.Пробвай след няколко часа или утре.

# 263
  • Козлодуй
Надали е от сървъра.При мен се получи преди малко-оказа се,че не съм сметнала правилно и парите,които прехвърлих във виртуалната карта не стигаха с около левче.Докато не добавих,не ми прие плащането.

# 264
Ами пари има със сигурност два пъти повече отколкото струва парфюма. newsm78 Да не би да трябва да прехвърля първо на сметката Пайпал и от там да плащам. Аз съм регистрирала в Пайпал обикновенна сметка а не карта.

# 265
вчера си пуснах нова поръчка и са ми я шипнали вече  Hug

# 266
  • София-Лагера
И моята.За Свети Валентин е Laughing

# 267
  • Козлодуй
Ами пари има със сигурност два пъти повече отколкото струва парфюма. newsm78 Да не би да трябва да прехвърля първо на сметката Пайпал и от там да плащам. Аз съм регистрирала в Пайпал обикновенна сметка а не карта.
Правила ли си други поръчки до сега по този начин?Да не би да не е довършена регистрацията?Не съм съвсем на "ти",но доколкото знам Paypal признават Виза,Мастеркарт и още някои,дето не ги помня.

# 268
И моята.За Свети Валентин е Laughing

моята не е за свти Валентин  Mr. Green, аз съм егоистка за мен е  Mr. Green

# 269
На мен ми се е случвало поне десетина пъти при положение, че всичко си е било наред с парите и регистрацията и на N-тия опит или на другия ден просто стана....още първия път бях питала из темите и се оказа, че и на много други момичета се е получавало така без причина.

Общи условия

Активация на акаунт