Вип брадър-3

• 99 000
  • 1 860
  •   1
Отговори
# 225
  • София

Няма да страдам за нея.

# 226
  • На морето!
                        Sick и от мен. Даже  Sick Sick Sick .

Соня Васи си е готина мацка в моите очи.
Това пък какво е? Друго си е Азис да друсне шкембе или Десислава да мята ци.и на екрана. Всички ние сме длъжници на тези сестри и лекар и мисля, че най-тъпото, което може да се направи е да се сложат такива емотикони при споменаването им.
Сори за спама, ама сме ба ти племето  ooooh!

# 227
Да ви кажа честно рекламата с Гала/харесвам самата нея/ но рекламата наВБ е Sick Sick Sick
и очаквам сезон 3 да е тотална щета

# 228
  • Ботевград
Може и да сме племе, но аз лично предпочитам да не гледам която и да била от сестрите, след тези години, прекарани в затвора, нека си стоят при семействата.
Не мисля, че съм им длъжна с каквото и да било  ooooh!

# 229
Може и да сме племе, но аз лично предпочитам да не гледам която и да била от сестрите, след тези години, прекарани в затвора, нека си стоят при семействата.

Peace Peace Peace

Нещо много ми е загорчало от сестрите.......Всичко щеше да е ОК ако бяха оценили какво е направил народа за тях - подкрепа, съпричасност, от нашите данъци за техните защити и пр., България и другите държави като Франция напр., да бяха видяли поне малко това и да бяха казали най-накрая едно огромно благодаря! И...да се кротнат!

И да....Предпочитам Десислава във ВБ - не заради циците и, а заради настроението, което създаде и песните и.......нито се оплака, нито възнегодува, нито нищо....Смяташ ли,че ако някоя от сестрите влезе, няма да изкара целия свят виновен за съдбата си?

# 230
  • Ботевград
Съжалявам, че пак спамя темата, но наистина гледах един репортаж след прибирането им в България, как говореха, че от Мтел/примерно/ са им дали САМО по 10 000 лева и по 1 апартамент в София, как не ги било срам след всичко, което били преживяли .... ooooh!
За мен те не са национални герои, а са просто емигранти с лош късмет.

И за да не е съвсем спам  Mr. Green
http://kliuki.net/22157/Angel-Bonchev-vliza-vuv-Vip-Bradur.html

# 231
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Не мисля, че vip brother, такъв какъвто го знаем е подходящ формат за благотворителност.Да се разхождаш в супер луксозна къща по гащи и джапанки,да се наливаш с алкохол и да ръсиш простотии в името на бедни и болни хора е меко казано цинизъм Sad

# 232
На мене пък вече ми се гади, като видя Гала да ми рецитира милозливи думички по телевизията, на всеки 20 минути  Confused

# 233
И на мен  Sick. Предчувствам нови върхове на цинизма в ефира.

# 234
Не мисля, че vip brother, такъв какъвто го знаем е подходящ формат за благотворителност.Да се разхождаш в супер луксозна къща по гащи и джапанки,да се наливаш с алкохол и да ръсиш простотии в името на бедни и болни хора е меко казано цинизъм Sad
никъде не е писано или казано,че ще бъде такъв ,какъвто го знаем.Хайде да започне и тогава да класифицираме

# 235
  • На морето!
Да де ама 7 години като бяха в затвора, като бяха подложени на всички тези мъчения, ние като нация какво направихме- нищо, за да бъдат освободени ние какво направихме- нищо, но като има дариха апартаменти какво направихме- ей тогава станахме супер активни! Жалка история, не ни пука какво са преживели заради липсата на държавност, но се трогваме веднага защо има обезщетения- ей това е  Sick, ей заради този завистлив и егоистичен манталитет никога няма да се оправим- дребни душици, незначителна държава.
Сори за спама, последен е, темата отново се превърна в анти, въпреки идеята на ВБ темата пак трябва да е хейтърска  Sick

# 236
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Даа!По различен ще е.Ще има още едно джакузи и леглата ще са за четирима не за двама.. ooooh!

# 237
Menina, нека не се лъжем.......Когато българин отиде в чужбина и си го кара по нашенски.....Смята,че може да бъде над закона и да е недосегаем......Има българи, които въпреки,че в Либия е забранено производството на алкохол - въртят такъв бизнес на черно......Едно от обвиненията бе точно такова - за алкохол....Там не знам къде е истината, но ако е така - да си понесат наказанието,че не са спазили закона на страната, където живеят и аз няма абсолютно нищо да направя в случая......

# 238
                        Sick и от мен. Даже  Sick Sick Sick .

Соня Васи си е готина мацка в моите очи.
Това пък какво е? Друго си е Азис да друсне шкембе или Десислава да мята ци.и на екрана. Всички ние сме длъжници на тези сестри и лекар и мисля, че най-тъпото, което може да се направи е да се сложат такива емотикони при споменаването им.
Сори за спама, ама сме ба ти племето  ooooh!

Извини ме мила, но защо сме им длъжни?

# 239
  • София
Длъжници са Надето Михайлова, тогавашния посланик в Либия, както и всички политици
за това, че "успяха" да намерят най-дипломатичния тон, начин на преговор и т.н.
за да се стигне до този 7-годишен престой.
Аз като гражданин на тази държава съм била съпричастна с болката, но не и длъжница.
Длъжен е този, който застава на ръководния пост и с цялото си съзнание поема отговорните да управлява.
За това е там, за това му е гласувано доверие да бъде на този пост. Обаче у нас само облагите се поемат, но не и отговорности.

Общи условия

Активация на акаунт