Вип брадър-3

• 99 104
  • 1 860
  •   1
Отговори
# 30
С какво точно е интересна, с това че не намери години наред точното си място и само се лута в напразни усилия в различни сфери и никъде с нищо не изпъква. Нито певица, нито писателка, нито приятелка и редактор на Азис, нито приятелка на Слави, нито актриса, нито жури, нито публична личност, а защо не е млада, защото просто не е и и личи.

Леле, как можа да го напишеш това  ooooh!

# 31
С какво точно е интересна, с това че не намери години наред точното си място и само се лута в напразни усилия в различни сфери и никъде с нищо не изпъква. Нито певица, нито писателка, нито приятелка и редактор на Азис, нито приятелка на Слави, нито актриса, нито жури, нито публична личност, а защо не е млада, защото просто не е и и личи.
Леле, как можа да го напишеш това  ooooh!
Защо това е моето мнение, не задължавам никого с него.

# 32
  • ВАРНА
искам Светльо от Хиподил в комбинация със Сашка Васева Crazy

# 33
искам Светльо от Хиподил в комбинация със Сашка Васева Crazy
Ооо, това го искам и аз Joy

# 34
И на мен ми писна от чалгаджийките. Ако пък влезе Соня Немска, ще повърна. Галена ми е крайно противна и се надявам да е много бременна и да изчезне от екран во веки веков (де късмет). Бих се прежалила за Анелия или Ивана, но те не търсят такъв вид изяви.
И наистина не ми се гледат участници от старите брадъри, които незнайно защо, се изживяват като випове.

# 35
  • София
Познато ли ви е? Много любим мой филм. Поздрав! : http://www.vbox7.com/play:a8b21e0d  Hug

# 36
Цитат
За Вип Брадър 3 и аз четох из нета, че ще стартира през март, че ще го прави Нико Тупарев и компания, и че има вече слухове за част от съквартирантите - Ивана /фолк певицата/, Албена Вулева, Ива Николова/журналистката/, Елин Топузаков /футболистта/, Ася Статева /от Невада/

Ася от Невада и Албена Вулева са ВИП колкото и Христина на Здравко
А Златка? Въобще целият спряган ВИП е съставен от футболисти, чалгаджийки, манекенки... IQ -10 по скалата от 1 до 6  Joy

# 37
Добре де , като не е чалга /галена,писана, ....и компаньонки/златка,радка ,патка..../
кой си мислите че ще влезне за популярност а?
ми то на приятните за окото Вип -ове не им трябва да са на ТВ -то те са си там ежедневно Peace

# 38
  • На морето!
Младите артисти и на мен ми се гледат, нооо Ваня Щерева не е нито млада, нито артистка, нито каквото и да било. Само тъпо напъване и кофти стара слава. Joy
Както явно не си забелязала казах, Че ми се гледа Ваня Щерева и млади артисти. А доколко е талантлива- прочети нейна книга и тогава можеш да спретнеш една критика в отделна тема.

# 39
По-обезпокоителна ми е комбинацията от благотворителност + повечето спрягани за участници личности. Предвкусвам страхотна боза, от която най-ощетени ще излязат "дарените". Златка ще се грижи за дете с Даун за 45 дни ли? Ще гласуваме кой да получи пари за трансплантация, а вип-овете ще ни окуражават???

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 19:02 от Михалко

# 40
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Хоп и аз тук! Mr. Green
Чудейки се два дни каква е тази причудлива реклама, одеве ме озари прозрение... Няма начин д аняма пусната тема в Клюто... та хоп...
Абсурд според мен да се вкара Златка, прекалено преекспонирана е, вече я гледахме в два реалити формата... изтъркана е..
Също и Алисия и Галена.. изобщо надали ще вкарат някой от друго реалити в друга медия... Съмнява ме да повторят историята на Здравко... и си е...

Аз искам Асен Блатечки и Деян Донков. Но няма да стане, да не са луди да се излагат зорлем.

И на мен ми се гледа Асен и Азис пак ми с е гледа мамка му.. Whistling ooooh! Whistling Mr. Green

А дали ще го води Ники или пък Милен.... Ники ще е май, проправят му път сега със Стани богат и хоп водещ на Випа bowuu

# 41
  • София
Хайда да цопна и аз в тази тема. Laughing

За Златка не се и съмнявам, че може да участва във Вип сезона на Биг Брадър.
Валери абсурд, ако не мачовете, то Алисия никога няма да го пусне при Златка вътре.
Алисия също не би влязла според мен.
Както и Ивана, заради предварителните уговорени участия най-вероятно.Тя неможа да отиде в Мюзик Айдъл в журито, че за Брадъра ще влезе...
Ася от Невада отдавна е забравена и не е интересна по никакъв начин. Naughty
Някое футболистче може и да влезне, знаеш ли..
Но във всички случаи ще вкарат фолк певица вътре, сигурна съм.
Искам Сашка Васева да влезне, ще е голям смях... Joy

# 42
Дано да не го води Миленчо. Дано, дано, дано....  Praynig

# 43
Анелия и Емилия.Въпреки,че много повече харесвам Анелия бих предпочела да съм на мястото на Емилия.

# 44
  • Плевен
Който и да влезе, сто процента ще е леко позакъсал с рейтинга. Тези които си имат ангажименти и изкарват пари да не са луди за си губят времето във ВИП брадър. Както всъщност става в повечето сезони. То и в Биг Брадър като гледам влизат все някакви хора дето си нямат никакви ангажименит и се чудят кво да правят и как да изкарат някои лев от евентуалната си популярност

Общи условия

Активация на акаунт