Америкън айдъл- осми сезон.

• 20 746
  • 454
  •   1
Отговори
# 330
Тази вечер беше най-интересната с доста добри песни. За мен тримата са Хорхе, Скот и Лил. Мацката беше супер и аз мисля че тя е най-добра от жените.
Още ме яд че смениха формата, преди имахме вьзможност да гледаме хората за няколко седмици, а сега е една песен и бай-бай.

Айде отивам да гледам Бачелор. Чудя се дали има някой друг луд като мен да го гледа

# 331
Nip/Tuck отивам да гледам пък аз.
Лил Раундс заби гвоздея, за другите съм пас. Накрая стана интересно, но са поне 4ма, дето според мен трябва да се класират.
Добре, че бяха журито и Райън, да изнесат шоуто пак.

# 332
Ама, с каква лекота пее Лил, харесва ми  Simple Smile

Нищо пък няма да гледам аз  Laughing Чакам да попремине Айдъла, за да продължат с Fringe във вторник вечер.

# 333
Хареса ми Лил. Според мен е най-добрата от всичките 36! Пък е и ред на жена да е айдъл Simple Smile
Между другото, носят се слухове, че уайлд картс могат да получат и участници извън 36те.

# 334
Гледам записа, стигнах до Фелиша...каква е историята с нея?? На кой на мястото е върната? Защо Саймън и Пола говореха за "доволен/а съм че се завърна", " нещата стават така както трябва".... Шанс й се било дало.....
 До тук нищо не запомних, и сълзи не пусках.... Сега ще пее Скот. Да чуя.....
...
  Скот пя добре, да. Има и драма там, както коментирахме вече, ще мине...
Сега се чекне кънтрито. Зле е.
Хорхе сладурчо. Черната пее и тя.
Да, тройката Скот, Хорхе и Лил и според мен.

Само да си изокам за Макнамара...блякс биг тайм. Отдавна не ме беше поразявала толкова гнус от малкия екран.. от тази струи подмолност... много антипатия, много.
  Все забравям да ви питам: аз казвах ли ви че обичам Саймън?

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 07:08 от ТинаХрис

# 335
И аз това не го разбрах, пък и телефона и бил звъннал и продуцентът и казал, че е "обратно в шоуто"...Как така се връщат, как им звънят, кои точно се връщат и къде го пише това - и аз се замислих, ма нямах време да питам по-рано, че ми се гледаше друго.
Сълзи не съм ляла още по Айдъли. Crazy

# 336
Фелиша влезе на мястото на тази: , Джоана някоя си. Джоана беше в топ 36, но била гадже на екзекютив от продуцентската фирма на Айдъл и са я дисквалифицирали по параграфа "работещи в айдъл и техни близки."

Много ще е тъпо ако върнат някой от Холивуд. 'Ми ако някой толкова им е харесал, да са го пуснали в топ 36, сега на каква база си сменят мнението?  Thinking

Хайде да се свършва с четвъртъчния айдъл и да ми връщат Bones  Laughing.

# 337
За Фелиша- накрая като избираха 36-те я изправиха да пее с едно друго момиче  и избраха другото. После се оказа, че другото момиче май има връзка с някой от предаването, или има издаден албум- не помня какво беше, но не отговаряше на някое от правилата и я дисквалифицираха и така са върнали Фелиша  Peace

А превариха ме  Wink

# 338
А, вярно, че го споменавахте това нещо тук, но официално в Айдъла не са го обявили. Или са? Къде е спала баба ви клюкарка AI Junkie тогава? Thinking
И въобще какви са тия иди ми - дойди ми?
Мерси за обясненията!

# 339
  • Сливен
Изгледах го. За мен, третата група като цяло беше най-силна.
Лил, Хорхе, Фелиша, Скот - не мога да определя тройката.
Вон трябваше да е на мястото на Крис от втората вечер.

# 340
А, вярно, че го споменавахте това нещо тук, но официално в Айдъла не са го обявили. Или са?

Имаше и официално изявление. На другия ден  след като обявиха топ 36 - някъде ми се мярна пред погледа. Наскоро пак я спрягаха отхвърлената, че била гадже с един от танцьорите от Dancing with the Stars - не му помня името.

Ето тук пише
http://celebrity.rightpundits.com/?p=5035

А според dialidol  Лил, Скот и Жу'нот  трябва да минат. Хорхе е 4ти от мъжете.

# 341
Аз също съм за Лил, Хорхе и Скот.
Много ме е е яд за Jamar (приятелят на Дани) , обаче. Много симпатичен ми беше и мисля, че пее страхотно. Дано да стане нещо, че да върнат и него.

# 342
Няма изненади до тук....

# 343
Тази вечер беше най-интересната с доста добри песни. За мен тримата са Хорхе, Скот и Лил.

Аз сьм горда от мойте пророческа дарба   Laughing. Много се радвам за тримата. Аз още се надявам, че някой ще пее Джон Секада и Хорхе опредлено ще е супер.
Айде сега да видим, кои са останалите трима 

# 344
Сега се прибираме от вън, какво изпуснах, видях че Скот е минал и Лил, така ли?
О, Боже, ама аз видях и Хорхе, нещо съм се ошашавила. Crazy

Я, татуто is back on. Mr. Green

Aйййй, Raliva, какво е това нещо в подписа ти? Shocked Сега вдигнах страницата нагоре и ме блъсна това същество?!!?

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 03:54 от Джи

Общи условия

Активация на акаунт