ЯНУАРСКИ бебчета се появяват и дома ни те развеселяват!

• 14 312
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро мами Hug
За киселините аз умирах от тях почти през цялата бременност и  нищо не ми помагаше
,но изчезнаха като родих
За секциото на мен ми бяха сложили лед за 30 мин.,беше нещо като кутия по скоро с лед
Както пише Корал,нагласата е голяма работа аз през цялото време толкова ме беше страх и особенно като легнах на масата и като видях тези големи лампи над мен  Shocked,и като започнаха да ме подготвят и само си казвах след малко ще заспя и като се събудя ще съм най-щастливата жена на света,за последно чух анестезиолога как ми казва вдишай и ще почустваш замайване и веднага заспиваш,а като се събудих мъжът ми викаше над мен имаме момче,а аз  в #Crazyи викам му име ,бяхме измислили само за момиче Laughing и всички лекари паднаха от смях
Ланг успех мила  Praynig с теб сме Hug
Бръм добре дошла Heart Eyes

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 09:33 от desisladka

# 76
Добро утро,
Бръм, добре дошла,  Hug
и аз съм на лекар от 13ч. после ще ходя да напазарувам за бебка, че ако подрани, мъжа ми доста ще се чуди.  newsm78
Лек ден на всички.  Hug

# 77
Здравейте, много ме мързи да пиша  Mr. Green направо вече почвам да се изнервям, направо съчувствам на преносващите
2 в 1 съм и въобще не желая да имам нещастието да родя в Сз, не че ако се наложи няма да го направя, но нямам никакво доверие на нашите лекари тук
в петък имам час в Пловдив и ще решим вече кога ще раждам, ще се натисна за предизвикано точно поради риск да родя тук, ако не успея да се придвижа до Пловдив
а за термина- няма как да знаете кога точно е станало, има дата на овулация, която всеки месец е различно, а след това има една фаза на имплантация, която е между 7 и 12 ден след оплождането /при всяка жена е различно, при всеки цикъл на жената тоже/, така че това което нашите баби казват- не си го сложил с ръка си е доста правилно
имайки проблеми със забременяването изучих доста за процеса на зачеване, убедена съм на 100% кога съм забременяла със Стефания и въпреки това тя се роди 8 дена преди термин  Mr. Green
Хубав ден на всички и на всички предстоящи събития да минават леко и бързо   bouquet

# 78
Хм... значи мамата от Сз не е Мини... Wink Остава да е бебка2304 или някоя друга мама, за която не знам, че е от Сз.. Wink

Бръмче, добре си се завърнала!!!  Hug Хайде, ще чакаме да поспиш и като имаш време да разкажеш подробностите Wink

Мюрвет, имаш и ти стиснати палчета за прегледа  Hug Аз съм чак от 15.00 ч... тъкмо ще си поспя още малко хе хе

# 79
Добро утро!!! Аз се опитах да поспя, но уви... Свекър ми гледа "Дързост и красота" и недочува и ме влудява с телевизора си. Вече нямам търпание да се преместя на 2ет. Днес ще стягам багажа за болницата, въпреки че не знам какво точно да взема. В сайта на Шейново не е описано подробно- пише лични принадлежности, което е доста обширно понятие.
Моля родилите мами да напишат какво им влезе в употреба.

# 80
  • София
Добро утро и от мен. Стискам палци на Ланг всичко да е минало ОК...
Ох, ще ви пиша за датите дребния като заспи, че сега дава зор за анимацията...
Мини, за зачеването, докато с Хриси не знам дата(защото целенасочено не сме се пазили) сега я знам и то защото не се бяхме виждали 2 седмици - бях с малкия при нашите. На 06.05 нашите имат имен ден, ние годишнина от сватбата и ...работата стана. След това сме били изключително предпазлива, както по принцип и просто няма коя друга дата да е JoyНапълно те разбирам как се чувстваш и на мен ми се ражда вече, че много ми тежи корема...

# 81
Доника и сега знам кога сме правили секс, щото Стефи си спи при нас от 5 месечна и нямаме много опции, ама кога ще се появи- Божа работа
я ми кажи за 10, 11 нещо  Mr. Green може и тогава да вадим бебе

# 82
  • София
Честито на новите мами! Да са здрави и много послушни бебоците, да растят и да не плачкат!
Мами аз вече стягам багажа утре влизам в Шейново и му се вижда края, дано всичко мине наред и да се похваля скоро и аз, на мамите които още чакат бъдете търпеливи, всичко се изтърпява и забравя като се гушне малкото сладко мъниче!
Късмет, много нови слънчица докато се върна и всички да са родили лесно и бързо!

# 83
Ау, Таника, късмет и успех и на теб!!! И ще чакаме хубавото известие Wink  Hug

# 84
  • София
Благодаря! Ще пуснем смс, Жени нали вече е в Шейново и с нея ще се засечем!
Само хубави емоции на всички!

# 85
  • София
Мини, то затова Мартин го отучи да спи при нас и да е в неговата си стая hahaha
Набързо между сериите Франклин :
бебета, родени на 10.01 - ще са дръзки и когато пораснат - агресивни. Трябва да обърнете внимание на физическото им развитие. Ще бъдат добри физици или химици Wink Много чаровни обаче
на 11.01: Ще обичат да подражават на другите. Променливи и непостоянни. Умението да имитират може да прерасне в артистичен талант, но и да ги превърне в нежелани, защото в един момент ще се наложи да свалят маската и да покажат истинското си лице
 на 06.01: Ще са устойчиви, упорити и настойчиви в желанието си да помагат на хората. Трябва да получат юридическо или медицинско образование. Ще са отлични лекари, юристи или спасители.
на 09.01 - Ще са непоколебими в своите възгледи и упорити във всичко, което правят. Добре е да ги научите да виждат голямата цел. Ще са отлични философи и теоретици.
Надявам се, не съм пропуснала някой...че се налага да изтържа една купичка с мюсли от килима #Cussing out

# 86
  • Пловдив
Здравейте!
Успех на всички на които днес им е ден!
Аз си мисля,че сигурно Бебка2304 от Стара Загора е родила,ама ще стане ясно като се появи самата тя да каже.
Аз отивам на запис на тонове и да ми правят тестуване за упойки /ако се наложи да се прави секциото по-рано/.После ще се включа пак.
Доника-утре ли трябваше да гледаме Часът на мама?Че с бременните мозъци........ Embarassed

# 87
Добър ви ден и от мен! И аз като Доника чакам да се вредя на компютъра, че Гого гледа филмчета.  Laughing
 Нашето ТВ се повреди- ни звук, ни картина и сега се въртим още повече около компютъра  Grinning
Аз засега   sleepuu горе- долу добре, тежи ми само обръщането отляво надясно, иначе сутрин до 8,30 ми е сигурно времето в леглото.
 Ще чакаме вести от Ланг!
 Абе не им се връзвайте много на тези дати, ако тръгне да се ражда, а не ви харесва датата, да не би да го връщате. Аз съм много  #2gunfire разни суеверия и " звездите ми го говорят" , нали сме индивидуалности, ама хората обичат да ги определят  newsm78

# 88
Ох, по повод суеверията - вижте на какво се натъкнах: http://www.9m-bg.com/?p=cat_inner&sub=&id=1995

Доста добре се посмях, честно казано... В един момент обаче чак се ужасих, като си представих, че всъщност хората наистина са ги правили тези неща...

Пепи, аз не мисля, че някой тук сериозно се връзва.. Просто е забавно и любопитно.. Аз вече забравих какво беше за моята планирана дата  Blush (Доника ей сега ще ме гръмне - не стига дето я изтормозихме, ами и да не си спомняме   hahaha)

Имам въпросче към родилите мами - какви памперси ползвате?  newsm78 Хич не мога да се ориентирам в това море от марки, модели, размери.. Как да знам какъв размер ще ни стане, като не знам колко кг ще се роди бебо... И още в болницата ли си носихте или те там поне в началото си ползват техните? Ух, това трябва да си питам във Вита май...  newsm78

# 89
Сиси ние си ползваме на памперс sleep and play,мен като ме приеха и ме подготвиха преди да вляза в операционна  ми поискаха 3 памперса и пелените ,но навсякъде е различно

Общи условия

Активация на акаунт