ПАЗАРДЖИК - 32

• 23 361
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Ох, миличка. Мъничкото ангелче е също на добро място... Hug

Бъди смела, знам, че ако бяха установили някакви аномалии, щеше да си по-спокойна, поне нямаше да се мъчите всички, но .... съдба, какво да правиш. Като гледам желанието ти за бебче , и това, че не изпадаш в депресия, се гордея с тебе, без да те познавам, ти си една СМЕЛА МЛАДА ЖЕНА. Знам, че Бог обикновено ме чува, ще видиш, че съвсем скоро ще си имате бебоче, и мисля, че ще е момченце Heart Eyes Целувам те, хвани за ръка мъжа си, не се карайте, обичайте се. Може би той не го показва, но той също има нужда от подкрепа. ГОВОРЕТЕ за случилото се.

Хм,вероятно ще ти препоръчат да изчакате поне 6 месеца, но аз мисля, че това ще е трудно за тебе- ще броиш всеки ден. Милиони майки забременяват веднага след раждане и организмът им пак се справя, така че давайте смело

# 196
Дани  Hug
Аз ти се възхищавам, че намираш сили да говориш за това - аз все още не мога да говоря, без да обвинявам...което само ще нажежи нещата.
Прегръщам те  Hug

# 197
Благодаря ви момичета,оценявам подкрепата ви!
Нямам време да се предавам,имам много силни хора около мен,който ме обичат и ми помагат,на първо място е мъжа ми,наистина благодаря се на Бог,че той е до мен и е толкова силен,боли ни,ного,но заедно сме по силни...
Гери,виновни има,зашото бях там,защото чуха леки тонове,но не я изкараха,думите им бяха"тялото колабира,затова се долавят тонове",е а защо не я извадиха,защо чакаха 24 4аса да седи в мен мъртво...може би е имала шанс...колото и да ровим никой няма да я върне...пък и никой няма да бъде наказан...просто сме безсилни...Има Бог,аз вярвам,че всеки ще получи заслуженото си,а пък нашето щастие е там някаде и ни чака...
Прегръщам ви всички!

# 198
Дани ,наистина не искам да задълбавам, но явно никой нищо не ти е обяснил #2gunfire Имаш толкова много ЗАЩО. Кажи ми, моля те, за екипа, в нашата болница ли е било, искам да поразпитам някой друг познат доктор. Но ако те тормози и искаш да започнеш да забравяш, макар че няма да забравиш, просто ще се притъпи с времето вечната болка - няма да го правя.
Катето като се върне, също би могла да обясни

# 199
  • Варна
Даниелка  Hug  Praynig  Hug

# 200
Дани прегръщаме те с моя малък Боби и съм сигурна че скоро ще си имаш едно прекрасно бебче и всичко с него ще е добре
момичета благодаря за съветите ще са ми от полза
Мъжа ми все казва че съм го разглезила но не мога да не го гушкам като плаче сърце не ми дава

# 201
Даниелка, ако не бях толкова разочарована и ядосана от случилото се с теб, бих написала много неща, нямам сили #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 13:35 от Луда Яна

# 202
mutsunka,аз също намерих познати...но връщане назад няма.Да случи се в нашата болница,там бях от 27.12,всичко с бебка беше наред,лекуваха уж мен...Разбирам да съм си била у нас ид а не съм разбрала...но аз бях при тях...нали денонощно ни следяха...поредната лекарска грешка ли станахме и ние...незнам...Дано сме последните...никога не съм вярвала че може да има толкова ГОЛЯМА болка ...

# 203
Извинявай Embarassed
 Hug

# 204
mutsunka,за какво?няма за какво да се извиняваш,оценявам това,че искаш да ми помогнеш!
Колкото повече говорите с мен,толкова повече ми помагате! Луда Яна,Гери,дессисс мерси и на вас,на всички!

# 205
Аз се опасявах, че не искаш да си говорим. Я кажи за какво да си говорим Hug

# 206
За всичко може да си говорим..олеква,без това съм сама по цял ден...С нетърпение чакам да ида при док.Видев,дали ако му занеса епикризата,ще ми я разчете,че почти нищо не се разбира от това което са писали!?!

# 207
Като чета какво се е случило с Даниелка в сърцето ми мира няма просто се връщам 4 години назад и се сещам какво п ричиниха и на мен тези гадове #Cussing outнаречени лекари.Дани думете са бесилни  просто съвет бъди силна  Hugи скоро ще имаш нова радост. PraynigИ не всичко е божа работа ако беше само божа работа нямаше да има лекари щяхме да се молим и да чакаме чудо, щом ги има лекарите те са длъжни да ни помагат а не само да ни обират парите.

# 208
Дани относно епикризата и мойта беше същата почти нищо не се разбираше какво пише .Даже лекар се чудеше какво пише в нея Rolling Eyes

# 209
За всичко може да си говорим..олеква,без това съм сама по цял ден...С нетърпение чакам да ида при док.Видев,дали ако му занеса епикризата,ще ми я разчете,че почти нищо не се разбира от това което са писали!?!
Даниелка, за епикризата - не знам, но за лекаря - наистина е много свестен!

Общи условия

Активация на акаунт