Вяра и надежда има, време е да станем трима, четирима! 05.01 - 11.01.2009

• 12 307
  • 243
  •   1
Отговори
# 135
Какво студенко ли ми е , у нас е адски студ.Няма парно , и се топля само с една духалка  coldнавлекла съм се със 2 пуловера и не помага.Само сибиреца Стинг е доволен от това положение , на него все му е горещо  Wink

# 136
Привет, дами! Hug

Маринексче,
утре ще си по-добре. Не трае дълго тоя вирус, малко успокоение поне. За сметка на това  - ужасен е.
За мой ужас - заразила съм Розали, че и съпругът и май. ooooh! Дано оздравеят скоро, милите. Tired

Рози,
тенкЮ за перфектната закуска. Ама и аз, като Маринекс, нещо ми е гумено в устата. Ти как си? Само минаваш, редиш едни маси и излиташ! Аааа, няма да се разберем така! Wink
Благодаря за пожеланията, Свраче! Да ти се връщат! Hug

Успешен ден на всички! Hug

# 137
Свраче, теб като предвестник на пролетта ще те приемем Laughing.малка надежда в мразовитите дни Party.
Страхотни трапези сте сложили,благодаря  bouquet.
Аз днес съм малко ей така #Crazy.Винаги съм си мислела, че осоляването на бебетата е нещо като градска легенда и се прави само от малцинствата или в някакви забутани селца.
Днес една позната ми се похвали гордо, че са осолили бебето й Shocked.Мацката е с две висши, 4 или 5 чужди езика, работи в чужбина в много престижна компания.Направо останах без думи ooooh!.

# 138
Здрасти, банда!

Миле, Честит Рожден Ден на патеричка! Пожелавам ти да бъдеш обсипана с любов, щастие и здраве през всички дни! Нека това бъде най-щастливата ти година!

ЗюмбюлчеHug Hug Hug
Кой каза студ? Бррррррррр, мръсна дума!
Ооооо, гаргата се появила  Laughing Упс, сврачето   Hug Присъединявам се към Шайн, няма да ти викам свраче, а - щъркелче  stork-boy stork-girl
И какво сега? С тия закуски и бонбони дето ги сервирате тук, пак кантара ще е виновен  Mr. Green

Аз от НГ се боря в тия вируси и само се дебнем кой кого. Днес пак ще почвам с илачите, че тая кашлица ще ме умори. В къщи се разхождам навлечена като бяла мечка. И милото, нали ми е душичка, отишъл и купил един норвежки радиатор тая сутрин. Като ми каза цената, лошо ми стана. Обаче ми мина за около 1-2 мин - за толкова се стопли спалнята и бил по-икономичен от духалките  Shocked   Ми освен да не излизам от там днес  Laughing
Аз нападам трапезата, вие сте виновни
Пожелавам ви в тия студени дни много топлина в сърцата и "борба" в леглата  Wink

# 139
Шошии,
и теб ли те е лепнало! Да оздравяваш бързо! Hug

Момичета, днес не е ли празник на акушер - гинеколозите? Бабин ден или нещо такова. Rolling Eyes

# 140
Момичета, днес не е ли празник на акушер - гинеколозите? Бабин ден или нещо такова. Rolling Eyes

Права си.  http://www.az-jenata.com/?page=article&aid=5811
Честит празник на хората, без които не можем! Бъдете живи и здрави!     bouquet  bouquet  bouquet 

# 141
  • Близо до София
Честит празник на всички акушер-генеколози, акушерки, без които не можем   bouquet

# 142
  • Sofia
Здравейте, мацки!   bouquet И на вас ли ви е студено, като на мене? Предлагам да се стоплим с малко прегръдки ... Hug Hug Hug
У нас също не е много топло, парното е намалено, само в спалнята е най-топличко, защото е най-малката стая. Аз от два дни там стоя, увита с дебело одеало и с книга в ръка. Но хич не се оплаквам, отдавна си мечтая за този момент... Grinning

А навън е толкова красиво ..., истинска бяла приказка ... Grinning

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЛЕКАРИ, БЕЗ КОИТО НЕ МОЖЕМ!   bouquet БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА, БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ ДО НАС!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз в събота съм на преглед, стискайте ми палци, че ме е хванало шубето ...!

# 143
Честит праzник на НаШите лекари.   bouquet

И при вас ли е кучи студ? Ужас, тука не се седи.
В наШата клиника са на подово отопление и вчера, докато чаках док zа инсето си топлих крачетата. Сестрата вика да сядам на магарето, аz и викам "Няма, като влеzе професора тогава." И си седях като накаzана.  Laughing

Шайн, zаради това осоляване съм се карала с приятелка си. Жената е юрисконсулт в обЩината, мъжа й е инженер, все интелигентни хора. И да вzемат да си осолят бебето. Ама като риба го бяха осолили.  Shocked

Майче, тая zависимост много ми харесва. Да ми zакъснее цикълът с повече от 2 седмици, zа да ми е инсето на рождения ден.  Laughing Само че аz съм такъв карък, че ..... Абе да видим.  Hug

# 144
Аз днес успях да се докопам до нета в края на работния ден та гушкам ви всички Hug
Честит празник на нашите лекари  bouquet и лека вечер, леле като си помисля че ще трябва да излизам на вън сега и ми дтава зле, дано колата успее да качи баирите, че да се приберем Wink

# 145
 Здравейте и ЧЕСТИТ БАБИН ДЕН  bouquet
Гледам голяма зима в България, ама обещават утре да пуснат газта Wink
Hug Благодаря ви сладурки, без вашата подкрепа как бих оцеляла Sad бях решила, да не опитвам повече, но сега наистина се замислям.
Лека вечер от мен. 

# 146
Здравейте мацки и Честита Нова Година! Пожеланията за здраве и бебета си ги знаете и няма да се повтарям! Аз Ви пожелавам да се наслаждавате на живота, да откривате щастието в малките неща  докато мечтаете и очаквате голямото щастие!
Миле и Жабче - Честити Ви рожденни дни на патерица!

Трябва ми малко време докато прочета при кой какво, но Вие няма да ми се сърдите, че не се обръщам конкретно към повечето от Вас.
Само към Зюбюлче - защото има нужда от подкрепа! Гуш мила! Съжалявам за премеждията през които си минала.
И Ники-Пики- дано по-скоро приключат премеждията Във вашето семейство и да се наслаждавате на малката си рожба!

Цецинка, Майче, Додичка, Шоши, Кали7, Хоуп - не съм Ви забравила сладурки!

Честит празник на акушерките и гинеколозите ни! Без Вас сме си за никъде!  bouquet

# 147
Честит празник на всички наши лекари!Да са живи и здрави и все така всеотдайни!
Всички които ги е лепнал вируса да оздравяват бързо Hug
Зюмбюлче,газта май скоро няма да я пуснат SadА иначе зимата си е в пълна сила-пак заваля сняг Mr. Green
Гушкайте се под завивките,сега е момента за много luvbed
Аз съм на прясно млекце без захар,да почерпя че не ми е сладко да го пия сама Wink

# 148
  • Пловдив
Писах,писах и всичко изчезна Twisted Evil
Сунарски,да не мислиш,че аз съм те забравила HugТази година ти пожеавам най-пухкавкото бебче,крайно време е!До кога ще те чакам,ааааааааааа Mr. Green
Зюмбюлче,знам колко боли,но времето наистина заличава част от болката и на нейно място отново идва надеждата,че следващия път ще се получи Hug
Момичета,абе Бабин ден не е ли днес,а на 21 е деня на родилната помощ, или бъркам аз?
Хари,само така,почивай,сега ти се е паднало Heart Eyes
Шошииии,да не прегрееш,ей,с тоя нов радиВатор Mr. Green
Гушки на всички Hug

# 149
Зюмбюлче, радвам се , че звучиш малко по-добре spoko.Тук падаме, ставаме, всеки път си казваме , че е за последно и след няколко месеца пак сме в отбора.С нас си сложи таралеж в гащите, да знаеш Wink!
Сунар, много се радвам да те видя HugМиналата година се справи отлично с котетата, сега е ред  и на бебе Hug
Цеци, това е по стар и нов календар, но аз знам, че празнуват на 21.01.
Ели, благодаря за млекцето.Ще се възползвам Hug.А навън е направо приказка.Само да не беше такава поледица.

Забравих гордо да се похваля, че климатикът се държи прекрасно въпреки студовете Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт