Какво става с тези температура , ей? Я всички бързо да се оправяте!!! Утре и помен да не имало от температури и неразположения, че ще мина на проверка

slyn4o_bebe - важното е, че се оправил! С такъв ентеровирус се радвай, че не е свалил
Значи си е много добре детето.
А каква е причината да му е толкова нисък хемоглобинът, че аз нещо съм пропуснала...Онче
, посмях се с теб, ама и аз съм много подобна картинка + като добавиш още едно дзверче, което в цялата олелия или ще си заклещи някъде крака или ще падне от някъде... Картинка сме и ние... ГОЛЯМА 
Имам питане - моля всички които ползват хомеопатичното за зъбките calcarea phosphorica 9 CH - как се дава, колко гранулки в колко вода, кога го давате? Вечер преди да заспи или няколко пъти на ден...
Крис му избива 6тото зъбче и е голямо мрънкане през нощта, пак се буди по сто пъти, сега почна да спи само в количката, докато някой го люлее... Да, ама ние не сме от желязо и затова вчера купих това лекарство, но не знам как се дава. Помагайте!
Дано да е за малко!
) и аз ще питам за това лекарство, защото и детето се мъчи, не само ние.
Определено му харесва днеска отваряше едно широоко устата,отдавна не го беше правил
.
, стои десетина минути и почва да се върти и да се чекне, отвива се и иска да я нося. Бяс абсолютен. Махнахме горното ниво на кошарата, защото взе да се хваща за ръба и да се изправя, сега не може щото не го стига